9 dana nakon poroda samo me je jos bolilo....
Printable View
9 dana nakon poroda samo me je jos bolilo....
lako bi ja sa strahom od boli....ali mene booooooliiiii...... :(Citiraj:
Ana :-) prvotno napisa
imam osjećaj da je dr P. to malo previše zašio :/
Eto neka i to znam..Nisam nikad ništa koristila za podmazivanje pa ni neznam, nije mi tribalo ;)Citiraj:
martinaP prvotno napisa
A sinoć ionako ništa nije bilo...Ona ka da je znala šta se sprema pa nije zaspala oko 8 neko tek oko 9 nakon mukotrpnog nosanja :P A onda ni ja nisam bila za ništa. Eto vazelin će bar za ruke poslužiti :mrgreen: :* ili eventualno za podmazat vrata šta škripe :lol:
Samo nemoj mazat noge, ima jedna koja je namazala noge pa se skoro ubila u kupaoni na ploćicama. :nono:Citiraj:
Astralis prvotno napisa
oooooo, DA! 8)Citiraj:
"Ana :-)"
[b prvotno napisa
:lol:
ima kaj novo kod tebe, Ana :-)?
:*
Javim ti večeras :mrgreen:
Nemojte kao ja, nikako , tek nakon 1 godine i takva nelagoda...užas, kao da je sve nasilno...i tako je ostalo a mali ima 2,5 godine. Više se nikad nismo vratili na staro, znam da nije dobro, nikako, ali nema tu na silu, bar je mislim... :( :cry: ..nekad se sam pitam kako to? Prvo me užasno boljelo, onda je i MM prestao navaljivati. Ali je vam to ne mogu opisati, jednostavno želja za sex-om jedna velika O!!!
Tuzno. :cry:Citiraj:
Noa prvotno napisa
Nemoj ovakvu situaciju uzeti kao nešto normalno ili nešto što se podrazumjeva da se može dogoditi nakon poroda.Potraži pomoć da shvatiš zašto nema želje(sex u svakom slučaju počinje u glavi),Premladi ste ti i TM da bi tako proveli ostatak života.Citiraj:
Noa prvotno napisa
U jednoj fazi mog života ja također nisam bila zadovoljna sa količinom svoje želje ,meni je pomogla homeopatija koja me je navela da počnem razmišljati zašto je tako.
Evo mi smo hopsali 18 dana nakon poroda. Nije ništa bolilo - ali ja nisam šivana. Što se tiče želje, mi smo se davno dogovorili - on ne navaljuje nego je inicijativa uvijek moja. To mi je ok jer znam da je on uvijek raspoložen i da se čeka samo mene. (A mene se ne treba dugo čekati :oops: )
Usput, ovdje se uglavnom prica u stilu "sex = penetracija", ... a ima jos dosta drugih ne manje dobrih nacina za vodjenje ljubavi koji ju ne iziskuju i koji su pogodni za seks i odmah nakon poroda i za vrijeme menge i u svim slicnim (nezgodnim) situacijama.
xCitiraj:
tatek prvotno napisa
...a i u trudnoći (iako je tema nakon poroda), pogotov kad je cijela trudnoća bez hopsanja :)
E ovo svakako moram potpisati i još dodati da se tako mogu otkriti i mnogo šire spoznaje o samom sexu, a i otkriti sebe samu i svoje najskrivenije kutke mašte i želje.Citiraj:
tatek prvotno napisa
[quote="Amelie32"]:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Ma nisam se pomirila, ali što mogu? Nije lako imati dobar brak ili solidan brak koji funkcionira, a muškarac bez seksa...uh, jako loše...
Molim te možeš li mi malo pojasniti kako si uz pomoć homeopatije potaknula volju za seksom?Citiraj:
sirius prvotno napisa
Ja bih željela svoju isto "malo pogurati" a ovaj način me zaintrigirao; još samo da znam kako...
i ja istoCitiraj:
Ava M prvotno napisa
I mene zanima :oops:
Nije ni kod nas sjajno, i to od prve trudnoce :/
Naš prvi sex nakon poroda je bio nakon mjesec i po skoro. Želja je bila obostrana. Dosta je bolilo jer sam rezana al sad je super. I mogu reći da nam je sex sada bolji nego ikad!!!!! :mrgreen:
mi još nismo :oops:
probali pa boli :sick:
a je li onaj Green Tea lubricant iz dm dobar? koji koristite?Citiraj:
martinaP prvotno napisa
ne znam ni kak se zovu te stvari :lol:
Da, taj na bazi cajevca je dobar i visestruko ispitan. :mrgreen:Citiraj:
dambo prvotno napisa
thnx :mrgreen:
Mi smo se puknuli nakon prvog ginek. pregleda. Čekala sam da doktorica vidi ako je sve ok. Ma da budem iskrena, baš me i nije vuklo. Al mogu vam reći da nakon prvog poroda sex je bio puuuno bolji no inače, al sad nakon drugog..... savršen!
Mi smo se zaigrali :heart: prvi puta tri mjeseca nakon poroda. Ali nista na silu. Lijepo se MM potrudil da me opusti, i lijepo je sve ostalo prepustil meni. Sve u svemu nije bilo lose. Iskreno, najbolje je bilo kad smo "hodali". Ljubav na straznjem sjedalu starog yugica... mlado, ludo... :shykiss: Kak stvari stoje, dolje situacija vise ne zgleda ko prije poroda. Kao da se sve izokrenulo na van. Osjecaj nije isti. Treba si dati vise vremena. Svaka cast zenama koje se uspiju vratiti na staro tjedan dana nakon poroda, ali imam i frendice koje su prvi puta tek nakon godinu dana. Tajmning nije za sve isti. I da... naravno kada smo se najvise zanjeli, nas dragi podmladak se probudil, digo glavu, pogledal nas i pocel gugutati... Tak me bilo SRAM! :oops:
Vidis, meni je tek u zadnje vrijeme bezbolnije i mokrije :mrgreen: ali sad sam skuzila i zasto jer sam danas dobila gđu menstruaciju. :roll: Dakle, valjda su se stvari hormonski malo regulirale pa se i to vratilo na normalu jer ide pod ruku s tim hormonima. :)Citiraj:
dambo prvotno napisa
Tu pomažu kegelove vježbe.Citiraj:
jozefina prvotno napisa
Radiš li ih?
Ja mislila da otvorim topic, a on vec postoji! Naravno!
Malo da vam se pozalim: skoro tri meseca i jos nista :( Tj. ima svasta ponesto, ali nikako ono pravo. Zelje ima, ali ne i vremena, jer mala kao da nas nanjusi. Meni treba vreme i koncentracija da se opustim, a ona se bas tad probudi, pa daj sisu, i onda se ja ohladim. Ne ide mi to saltanje u glavi i bas me to nervira. Al valjda je to tako kad imas dete, pa cu morati i ja da se naviknem. Drzite mi fige.
Javim se opširnije čim stignem...Citiraj:
toffifeee prvotno napisa
imala sam jedan sav sto sam pukla (nisu me rezali) i probali smo nakon 4 tjedna. uspjeli smo. ali sljedeci put je bilo neuspjesno, jer sam osjecala neugodnu bol. tek sad nakon 4 mjeseca je sve ok.
nas boli i sa gelom :cry: i nije ništa uspjelo :P
mi smo prvi put četresetak dana nakon poroda- složli si platicu sira i pršuta, malo vina i opa!
samo sam čekala da me nešto zaboli, a ono ništa...
još sam MM začuđeno rekla pa mene ništa ne boli, a on će- vidim, vidim :mrgreen:
naravno da je naša Princeza tu noć odlučila protestirati i za kaznu nas držala budne još par sati :)
sad me strah opet... morat ćemo po danu!
(MM je sad htio ali sam ga potjerala na šišanje... imam posla doma, sutra nam je krštenje i dolaze gosti)
želja- kod oboje postoji, štvo se više uhodavamo kao roditelji, imam osjećaj da se vraćamo na staro!
nakon 1. poroda jaaaako dugo.
a zato nakon ovog .... 9 dana :oops:
Nisam redom čitala sve... No zanima me što je sa onima koje su imale carski. Koliko dugo ste čekale? Meni je od carskog prošlo mjesec dana. Ne boli me ništa pretjerano, ali se nekako bojim...
Pa ana zar tebe ne svrbi rez :mrgreen:
sorry,nisi ta ona ana... :oops:Citiraj:
disa prvotno napisa
nakon 6 tjedana (to sam vec napisala tamo na strani 1 :mrgreen: ). MM je samo malo vise pazio na rez, nije se naslonio na mene cijelom tezinom nego odigao rukama. kod carskog mi se cini da je najbolje kad si ti na ledjima.Citiraj:
anna24 prvotno napisa
sad nakon skoro godinu dana od poroda su stvari napokon sjele na svoje mjesto. hormoni su proradili, pa ne treba vise koristit podmazivace.
Citiraj:
disa prvotno napisa
Pa i mene ponekad svrbi rez...svrbio me još dok sam bila u bolnici...vele da je to dobro, da onda rana zarasta.
Mi točno mjesec dana nakon poroda i to me MM baš iznenadio dok je preuzeo stvar u svoje ruke... :oops:
U trudnoći baš nije bio zainteresiran pa sam tak bila sretna dok je počelo :D
Bilo je prelijepo i nije me ništa boljelo. Sad nam je super, bolje nego ikad. :love: