Moj post je očito zalutao... Vidim ima više stranica...
Printable View
Moj post je očito zalutao... Vidim ima više stranica...
Mi se zarazili 8)
Kupila sam mu Pikove avanture sezona 2 prošli utorak, mislila sam da to utorkom izlazi i da toga ima još...al tete u kioscima ništa ne znaju. Jel netko ima sezonu 1, kad je to izišlo?
Nakon duge potrage danas je MM slučajno povirio što ima od DVD-ova u Kauflandu i našao Pikove avanture 1. Našoj sreći nema kraja :D
Naša lista favorita:
1. Fifi
2. jagodica Bobica
3. tonko bonko
4. pipi duga čarapa (i crtić i film)
5. Bolek i lolek
6. disneyevi crtići
7. simsala grimm
Je li netko od vase djece gleda Noddy-ja, mislim da se kod nas zove Zvonko. Moja mala je luda za tim crticem, ona ga totalno oponasa u svemu. Sreca sto je Noddy stvarno dobar lik i radi sve sto meni ide na ruku (pere zube, pomaze drugima, ne svadja se, pije lijek kad treba, itd..). Jucer sam nasla L ispod auta (njenog, djecjeg) i na upit sto tu radi ona mi odgovara; ne jadi mama auto, popavit cu ga, kao Noddy.
Voli jos Piku, Kiticu i Tonka Bonka. Vinni, Fifi, Jagodica Bobica i Pipi ne prolaze.
Moj Li obožava Zvonka! Prvo ga je zvao "beba", a sad ga zove "oko"...
Imamo par epizoda snimljenih s hrt-a i to je sve. Rado bih nabavila više Zvonka da meni ne bude tako dosadno gledati iste. Iako pogleda pola do 1 cijelu epizodu i onda ode nešto raditi. Od kud vama Zvonkići? Hoćemo se mjenjat za razne epizode?
Kupili smo i Zvonko slikovnicu (Konzum, 49 kn.. preskupo što se mene tiče..) obožava je!
Kaleb je apsolutno opčinjen Pink Pantherom. Stalno mi po kući pjeva "pam-param" :)
Jako voli i Pika, a od ostalog gleda Baby TV (voli avanture one nestašne bebe, mislim da se zove Farzlle's World) i Winniea the Pooha.
Mi smo proširili našu dvd-teku,
prestali smo medvjediće dobrog srca, osim 2 epizode (imaju onu vješticu pa to nedam)
a gledamo
fifi
kitty
tabisi
traktor tom kad stignemo
a sad pod zadnje i tihu noć, noinu arku
O da, Pipa je zakon i kod nas...vec par mjeseci.Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
I sada su aktualni: Madagaskar, Ledeno doba 2, Preko ograde, Pusti vodu da misevi odu, Meet the Robinsons - tak tak...
Mi više volimo broj 2.Citiraj:
makita prvotno napisa
Na broju jedan preskačemo drugu i treću epizodu, jer ih se bojimo, u nijma su "južne mačke koje idu aaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr".
Da li je tko ažurno snimao (na dvd) TRAKTOR TOM-a i ZVONKA? :!: :saint:
Hm, mi imamo hrpe dvd-a (sestrična me opskrbila), pa ih večina stoji netaknuta, a naša curica već 10 dana gleda svaki dan Noinu arku. Već ju i ja znam napamet. Tak nju čopi pa gleda neki crtić dok joj ne dosadi, a onda više ni ne pita za njega.
Kreteki su i meni zakon, mali se krtek tak slatko smije :). Svi ga volimo. Posudila sam ih kod nas u videoteci (King).
Moji klinci gledaju Zvonka (iliti Noddy) na satelitu - Nick, ide u jutarnjim satima.
Imate i na netu - na Nick junioru sve i svašta o Zvonku.
Isto tako gleda se i Baby TV - moj mali je bio u rubrici Baby album (na što je mama jaaako ponosna). Zbilja je program super za bebače. Ima edukativnih sadržaja.
Kod nas je glavni hit već mjesecima Sponge Bob, a mali je odnedavno otkrio Dora the Explorer
Za mame koje traže Baltazara - imam ja 2 DVDa (posudila u videoteci i spržila), a originale prodaje Zagreb film u Vlaškoj - znam jer sam ih tamo naručivala za svoje učenike i nastavne potrebe.
U dm-a smo je platili manje, čini mi se čak samo 29kn - ajoj, kupovala sam tada krcato stvari pa nisam sigurna :/Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Evo ja svima (koji još ne znaju za njega :mrgreen: )preporučujem
Pingu :heart: http://www.youtube.com/watch?v=AGPhXrc78Jg
došao je i treći dio na kioske :D
Moje su fanovi Pepe praščića i Traktora Toma.
I ja sam htjela potražiti. Za Pepu sam našla :D , još Toma.Citiraj:
Da li je tko ažurno snimao (na dvd) TRAKTOR TOM-a i ZVONKA?
Stigao je i Zvonko na kioske :D
Molim za pomoć. Moj mali naprosto obožava crtić Žutu minutu i htjela sam mu kupiti tu lutkica (Pilića Milića) ali nigdje nema. bila sam u TL i samo su me bljedo gledali i rekli: Taj je crtić bio aktualan prije dvije godine da zašto bi oni još uvijek imali tu lutkicu :shock: . Ako netko zna gdje je ima za kupiti neka mi javi. MOLIM VAS.
To rado imamo, mislim da je Žuta minuta bila objavljena prije dvije godine zajedno s nekim filmom uz neke novine.
Pogledat ću doma .....
OK, tup-tup, idem po kavu ....
Sad vidim da ti treba plišanac, a ne crtić.
Pitaj na burzi ;) ak ju vidiš ...
H. jedino baby einsteina obožava ......za njim je luda i počne već vikati i plesati kad čuje samo njihovu glazbu :lol:
kod nas samo Traktor Tom rula :) čitavih 2-3 minute
Kod nas je najnoviji hit Jura iz džungle
Negdje s 13 mjeseci počeli smo s Teletabisima. Mjesecima, bili su glavni i jedini, svakodnevni...već su nam svima išli na nos i na uha van :)))
Ondak sam u dječjoj knjižnici skužila da iznajmljuju i DVDove, pa uzeh nasumce Tonka Bonka - odmah je preuzeo glavno mjesto, činilo se kao da su i Malenom Tabisi već na živce išli i da je jedva dočekao promijenu¨! :lol:
Nakon toga uslijedi0o je PIKO - fenomanalan DVD, preporučam, imamo ga i u slikovnicama, pa čitamo, gledamo, uspoređujemo...
Sada je špica - Peppa Pig, isto jako dobar crtić...
Kad gleda gleda samo tog jednog. Ne voli u jednom danu mijenjati....
Ah ti crtici! Pa i ja ih obozavam
MI smototalno bili protiv Teletabisa, ali kadaa ih je pogledao kod frendice bio je odusevljen i poceo je govoriti-ovo su vrata kuc kuc, mislim propricao tada je imao 15mj.
Onda nam je dosla faza koja je i dan danas aktuelna Trktor Tom ima ga i u slikovnicama i bojankama. I koji god da je dobar crtic novi mi se traktoru uvijek vracamo.
Cula sam da je Tonko Bonko jako dobar ali ga nisam uspjela nabaviti!