divno :heart:
svaka žena koja ne može imati muža sa sobom na porodu, trebala bi imati svoju doulu ili obje :)
Printable View
divno :heart:
svaka žena koja ne može imati muža sa sobom na porodu, trebala bi imati svoju doulu ili obje :)
eto, ponovno sam pročitala priču i stvarno je predivna...
moja seka je ponovno trudna i ja ću biti s njom na porodu...baš se veselim tom iskustvu... :love:
Bravo spooky!!! I ja sam bila svojoj i spasila je kireteže.
Šmrc..prekrasna priča... :heart:
Čestitke mami, bebi i douli!!! :heart:Citiraj:
Maja prvotno napisa
I mogu sa ponosom reću: MAJO ZNAM TOČNO KAKAV JE OSJEČAJ I KOLIKO JE SNAŽAN!
Imala sam sreću i čast da prisustvujem trenutku rađanja svog nećaka (sada ima 4. mj)
Sate i sate prije izgona bila sam sa jetrvom u boxu i nitko ali baš nitko nije dolazio pitati što se događa, babica je 2 puta povirila s vrata i treći put kad je ušla rekla sam da više nigdi neće ići jer će se sad beba roditi. Ona me pogleda kao što ja znam i ode.
Ode ona po dr. a ovaj kad me je vidio počeo se derati što ja tu radim... da ne nabrajam. Htio me je izbaciti vam ali jetrva me nije puštala iz ruku i ja sam odlučno rekla NEIDEM VAN I GOTOVO! Babica me izhvalila pred njim i ja ostala!
Jetrva je bila na rubu snage i izdržljivosti i par je puta tiskala bez snage, ja sam joj stajala iza glave i podupirala je, dr je bio samo u nazočnosti bez ikakve intervencije, babica čeka bebu a mi tiskamo. Vikala je da nemože i da je kidaju a ja sam cilo vrime u uho joj govorila da se ne dere i da samo misli na tiskanje i kao beba izlazi, pokušala sam i molila babicu da je ne reže ali ju je ova ipak recnula. Dr. valjda više nije imao strpljenja gledati nas i skočio joj je na drob, tako se rodio moj Sandro a ja postala strina!
Kada ga je babica obrisala i zamotala same su mi ruke poletile da ga primim jer imala sam filing kao da sam ga ja rodila ali nekako sam se suzdržala i ljubila bebu i maminim rukama.
:heart: Bilo mi je predivno i veličanstveno moje doularenje!
:heart:
e cure moje, baš ste sve krasne :heart:
bravo Enna
Bože, što je ovo bilo lijepo pročitati :) naježila sam se od glave do pete.
Ovako bi sve žene trebale rađati :heart:
Majo, svaka čast i ti si bila hrabra bez obzira što si dvaput rađala :)
p.s. joj da znam da ću ovako rodit, već bih sutra ostala u drugom stanju :naklon:
Odlična priča iz druge perspektive! :heart:
Maja odlična si ,posebna. Prekrasno je da te imamo :D
prvi put sam sad procitala ovu pricu.... jos brisem suze :heart:
doula rules 8) :love: