Moj definitivno zadnji post
Upravo sam telefonski razgovarala sa jednom jako ljubaznom gospođom, a to je urednica koja je stavila moju priču na portal. Zove se Klaudia, a na forumu se predstavlja kao Kloklo. Ona me zamolila da napišem ovaj post i činim to sam zbog njene zamolbe. Dakle, pozivam sve ljude na ovom forumu da ovdje isključivo komentiraju priču o mom prirodnom porodu koja je objavljena na naslovnoj stranici Rode, a sve drugo ako mi netko ima nešto za reći osobno odnosno napisati, neka se obrati na moj blog, odnosno moju email adresu petra.blagojevic@hotmail.com
Roda je jedna prekrasna udruga koja se bori za određene stvari i gdje rade hvalevrijedne žene. :*
Također na forumu pišu isto tako divni ljudi koji razmjenjuju svoja iskustva i kojima to pomaže. Stoga vas molim još jednom da se držite teme ovog foruma.
Ja se u jednom postu toga nisam držala i zato je nekako sve krenulo krivim tokom. Ja sam se zbog toga ispričala, no nije mi teško ponovo. Stoga, ispričavam se zbog navoda gdje spominjem imena i prezimena i negativne epitete. Nisam znala da se to ne smije na forumu, jer u životu nisam bila niti na jednom. Ovo mi je prvi put.
I još samo nešto za kraj želim reći. Gost koji se potpisuje sa "nisam odavdje" je moja sestra Ivana koja živi u Madridu, koja je najviše od svih napadala Rodu, a čak išla i tako daleko da komentira priču o adaptiranom mlijeku u negativnom svjetlu, na što je odmah bila upozorena od moderatorice da tu nije mjjesto za to, nego na forumu o toj temi. Njene riječi da sam ja psihički nestabilna osoba i ne znam ni ja što sve ne, su čista tlapnja uplašenog zečića. Pa čega se bojiš Ivana? Da ćeš doći i ti na red na mom blogu? Hoćeš, pa što sad... To se mora napisati, jer i ti si bila dio poroda. Moderatori vrlo lako preko IP adrese mogu provjeriti tko od kuda piše. Sada su ipak neke stvari malo jasnije, zar ne?
A što se tiče nekih prigovora da se na blogu ne držim teme, moram reći da nisu opravdani. Sve ono što pišem na blogu je povezano sa mojim porodom. Da, naišla sam na osudu okoline za svoju odluku i to jako. I želim opisati što su sve ljudi poduzeli, ne bi li se sprječila moja odluka. Smatram da će svakoj rodilji koju to zanima, biti intersantno pročitati što se sve može desiti. I da odluka da čovjek rodi doma nije lagana, a kamoli podržana od okline. Zato na svom blogu idem u detalje, jer ne mogu opisati u 3 rečenice. Stoga, oni koje to ne zanima, neće čitati. One koje zanima - hoće.
Još jednom pozivam da Rodu odmorite od negativnosti, i umjesto toga joj u svom srcu zahvalite na predivnom trudu i edukaciji koju čini i koju će činiti i dalje.
Šaljem veliki pozdrav urednicima i svim ljudima dobre volje. :heart: :heart: :heart:
Petra Blagojević
Re: Moj definitivno zadnji post
Citiraj:
PetraBlagojević prvotno napisa
ispričavam se zbog navoda gdje spominjem imena i prezimena i negativne epitete. Nisam znala da se to ne smije na forumu, jer u životu nisam bila niti na jednom. Ovo mi je prvi put.
I još samo nešto za kraj želim reći. Gost koji se potpisuje sa "nisam odavdje" je moja sestra Ivana koja živi u Madridu
. Pa čega se bojiš Ivana? Da ćeš doći i ti na red na mom blogu? Hoćeš, pa što sad... To se mora napisati, jer i ti si bila dio poroda. Moderatori vrlo lako preko IP adrese mogu provjeriti tko od kuda piše. Sada su ipak neke stvari malo jasnije, zar ne?
prvo se ispricavas zbog spominjanja imena nekih osoba da bi red ispod toga opet to napravila, ne kuzim??
i opet se prijetis tu preko foruma.
vise si sama o sebi s tim napisala nego o svojoj sestri koju pokusavas ocrniti skup sa ostatkom tvoje obitelji.