Morala sam ići u Zaprešić u vrapcu tad nije radila,tresnjavku sam dobila dosta kasno termin
Imam više madeža ali je Derma se locirala samo na onaj na strateškom mjestu kojeg sam par puta znala razdrapayi pred par godina s jednim odjevnim predmetom
Printable View
Morala sam ići u Zaprešić u vrapcu tad nije radila,tresnjavku sam dobila dosta kasno termin
Imam više madeža ali je Derma se locirala samo na onaj na strateškom mjestu kojeg sam par puta znala razdrapayi pred par godina s jednim odjevnim predmetom
Uf za ovaj na licu ne bih baš htjela običnog kirurga,prije plastičara.
Plastične se duže čeka i mora se pregled naručiti pitaj
Nikakvu preporuku dermatologa me nisu tražili. Išla sam s uputnicom direktno plastičnom kirurgu u KB Dubrava.
Nisam to još obavila jer kad sam imala zakazan zahvat, nažalost netko je završio na hitnoj operaciji (prometna) koja je trajala satima, pa smo svi mi odgođeni.
Nakon toga nas nitko nije kontaktirao iako su rekli, a ja sam bila u gužvi, pa sam to zasad pustila.
a zakaj su onda mene tražili preporuku dermatologa??
ne bih znala zaista :-) nemam čarobnu kuglu.
kod mene se radilo o madežu koji nije opasan al je na nazegodnom mjestu.
lili kome i kako da pišem uputnicu? koliko si čekala za prvi pregled?
plastičari su i na sd?
[QUOTE=andream;3094216]lili kome i kako da pišem uputnicu? koliko si čekala za prvi pregled?ima plastičara na sv duhu
https://www.kbsd.hr/Kirurgija-radno-vrijeme-i-kontakti
Ja sam isla nekoliko puta na institut za tumore.
Prvi pregled kod kirurga se ceka najvise 2 tj., zahvat tjedan dana.
I naravno da vrsta kirurgije ovisi o mjestu gdje se nalazi madez. To ce te prvo pitati kod narucivanja.
Ja sam isla po preporuci dermatologa na skidanje madeza jer su bili atipicni, a s obzirom da se kod soc.dermatologa ceka beskrajno dugo, zamoli opcu da ti da uputnicu direkt za kirurgiju
Nisam, napisala sam gore. :-)
Kad ulovim vremena, da nisam na putovanjima onda ću zakazat.
Meni je dr dala uputnicu za pregled i skidanje u dermatološku ambulantu. Za tri mjeseca. Rekli su mi ako je neka hitnoća neka napiše i primit će me ranije.
Ima li tko preporuku za skidanje madeža? Išla bi privatno i ako se procijeni da ne mogu čekati bi ga uklonila. Trudna sam 3 mjeseca i madež je baš na gornjem dijelu trbuha, znači trebala bi čim hitnije.
ako sam shvatila pitaš za preporuku za privatno. Poliklinika Nola.
Poliklinika Janušić.
Pokiklinika dermangio, operira prof mijatovic.