A joj, nespavači i bolesnići, evo svima ogromna pusa. :*
Kod nas bi vikend bio genijalan da nije bilo današnjeg dana. Počeli smo s genijalnim četvrtkom, otišli smo u Ikeu i kupili sve što smo trebali (konačno) i pojeli neko fino švedsko pečenje u umaku od meda (to imaju samo sad za Božić), petak nam je isto bio super, jer smo bili u gostima kod jednog našeg malog prijatelja, pa subota, koja je prošla u kombinaciji shoppinga, kave s frendovima iz Zg i božićnog tuluma... I, naravno, zašto bi sve bilo lijepo ako baš ne mora. :roll: Danas me pokosila neka boleština i, iskreno, nemam pojma da li je riječ o trovanju hranom ili o nekoj vrsti želučane ili crijevne viroze, ali bilo je opako. :/ Još uvijek sam totalno malaksala, sad se trudim biti sat-dva budna da se ne dogodi da se probudim u pet ujutro i otvorenih očiju dočekam zoru.
Inače, Fiona se totalno ufurala u predblagdansko raspoloženje, a idući tjedan će imati i božićni tulum u vrtiću, pa ćemo zajedno peći kekse od cimeta i čokolade. Mljac. 8)
Dijete mi je ful naraslo - ovaj vikend sam oprala svu robicu broj 98 koju smo imali pripremljenu. Majice, košulje i veste su joj taman, a hlače treba samo jednom zavrnuti i bit će skroz ok. Spooky, Fiona već odavno nosi štramplice, ali pretpostavljam da je ovdje hladnije nego u Hr.
Najbolja mi je bila kad smo probavale jednu divnu satensku haljinicu - sva ponosna se okrenula oko sebe i zatim rekla "to je haljina kad idem s mamom na cert. (koncert) da budem lijepa."
No, naša vijest vikenda je svakako to što je Flora prvi put samostalno ustala, sinoć prilikom kupanja, pa evo i sličke.