Tako sam se rasplakala! Prekrasna ti je priča - zaslužuje svoje mjesto na portalu :)
Želim ti prekrasnu trudnoću :* Sigurna sam da jedva čekaš susret sa svojim malim :saint: :saint:
Printable View
Tako sam se rasplakala! Prekrasna ti je priča - zaslužuje svoje mjesto na portalu :)
Želim ti prekrasnu trudnoću :* Sigurna sam da jedva čekaš susret sa svojim malim :saint: :saint:
Cmolj, cmolj... Razvukla sam osmijeh "od uha do uha".
Čestitam na dva mala :heart: :heart: ! Ovo je tako lijepo pročitati.
Hvala Ti što si podijelila svoje iskustvo s nama i dala nadu svima nama kojima s vremena na vrijeme "potonu sve lađe". :love:
ne mogu vjerovati!!!koja emotivna priča...plačem...ali od sreće zbog tebe....čestitam...i evo slušam koncert za ANU i bas su me krenule emocije...a sama sam...i ovaj Božic je još jedan neuspjeh za mene... ALI IZA SVAKE KIŠE DOLAZI SUNCE
Mija...ja sam bez teksta,samo suze i smješak na licu.Čestitam od srca i hvala ti što sam opet pronašla nadu. :heart:
e baš sam ti htjela napisati da zacopraš malo wewu, jer mi moj međik štapić nešto šteksaCitiraj:
mamma san prvotno napisa
Od uzbuđenja sam zaboravila čestitati MIJI i poželjet mrvicama ugodno plivuckanje u mamici
Gripa me ulovila skroz i jedva odčepila nos kapima i prodisala...sad ću morati zaroniti u kapi jer sam opet zaslinila svjetski na ovu vijest.
Draga želim ti samo zdravu i lijepu trudnoću i gomilu gomilu veselja s tvojim malim kucalicama. :*
Mija, prekrasno, predivno, sretna sam jako jaaaako zbog tebe! Imat ćeš ti svoju Katju i brata! :D
Ja se razveselim svakoj trudnoći na ovom našem pdf-u al posebno kad vidim da je sreća stigla mojim starim suborkama! Uživaj! Prekrasno! :heart:
Od srca ti čestitam, zasuzila sam od sreće kad sam pročitala tvoj post :heart: !
i od mene iskrene cestitke
zelim ti mirnu trudnocu!
Od jedne stare suborke cestitke od srca :heart:
tek sam sad vidjela....
cestitam to od srca!!!!
:heart: :heart: :heart:
čestitamo od srca :love:
Mija,čestitam ti od srca ! :heart:
ma preeeeeeeeeeeeeeeeeedivno,plačem od sreće
sretno narednih 8 mjeseci,samo uživaj :heart:
ma preeeeeeeeeeeeeeeeeedivno,plačem od sreće
sretno narednih 8 mjeseci,samo uživaj :heart:
Čestitam od :heart:
Još jedna koja lije potoke...
Od srca ti čestitam. :heart: :heart:
ma predivno, ovakve price su stvarno inspiracija u svakom smislu!
cestitam! :heart:
:D :D :D Cestitam i zelim ti ugodnu trudnocu. :love: :*
Napisala sam ti na MMF da mi je zelja da promjenis potpis,taj me cinio tuznom,ali vise ne. :D :* :love: :heart:
Wewice draga,tebe cekamo sa ovakvim vjestima i to ubrzo vidjeces. :love: :heart:
I ja se pridružujem čestitkama-načekala si se ali se isplatilo :D !!
Dok sam cekala svoju betu citala sam tvoj post i plakala od srece.
poslije sam zbog svog nalaza plakala od tuge, ali mi tvoje lijepe vijesti daju nadu da cu i ja docekati svog :saint:
Cestitam od sveg :heart:
:*
draga tek sam sada vidjela..................
dobro sam se iscmizdrila......
želim ti mirnu trudnoću UŽIVAAAAAAAAAAAAAAAAAJ
:heart: :heart:
Mijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... :D .. čestitam od srca ... :heart: ... jupiiiiiiiiiiiiiiiii ... :D
Prekrasno, čestitam :D
Predivno, nije me bilo par dana i onda me doceka tako predivna vijest.
Cestitam od srca na dva mala :heart: :heart:
Draga Mija, mislila sam na tebe ovih dana i tek sad pročitala...čestitam od srca :heart: :heart:
Mija, ja kao i Gost, danas sam mislila na tebe, sjetila sam se nekako tvog Maribora i dugog protokola i kako se ne javljaš i sad pogledam, ma prekrasno!!!!!!!!!!!
Jako sam sretna zbog tebe! :love:
:heart: i :love:
predivno :heart: :heart:
:heart: :heart:
Cestitam od srca! :heart:
Draga Mija,pa ko je mogao zamisliti ljepšeg božijeg dara za Božić?
Čestitam od :heart: na dva mala :saint: :saint:
Drage moje,
hvala vam na dobrim željama :*
Svake godine sam u ove blagdanske dane željela nestati,prespavati ih...vjerovatno znate o čemu pričam;ove godine smo gledali naš okićeni bor i plakali od sreće :heart:
Želim vam svima skupa da što prije ugledate svoje +,i molim vas ne odustajte...tog trena kad vidite srčeka sva patnja i bol nestaje i ostaje samo beskrajna sreća.
Grlim vas i ljubim sve skupa :love:
ajmeeeeeeeeeee, upravo bemba stavljam spavati i kažem: idem pogledati što ima novog na rodi. Bože hvala ti na maloj katji i njenoj seki ili braci. Bož
e hvala tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D :D :D :D :D :D
kako lijepa priča...Mija32 ovo mi govori da ima nade i za nas koji još čekamo... :heart:
Mija sretno i dalje! I jedno pitanjce - koliko košta IVF/ICSI u Mariboru? Tri puta sam bila u IVF-u u Zagrebu.
:D
Draga Mija, na poslu me dočekala tvoja predivna priča!!
Od srca ti čestitam i svima želim da nam se ostvare snovi!!!
Mija :heart:
jako mi je drago!
:*
Draga Mija, još jedna uplakana ti čestita od srca :love: