-
S nostalgijom sam se, tužna, prisjećala ovakvih dana. Cure, uljepšale ste mi dan! :*
Bili kod doktora, dobili antibiotik. Upala uha i grla. Lenči je k'o grom. Sad sam ju uspavljivala 2 sata. Skakala je po krevetu, brbljala, pjevala, ljubila me...
Kod nas u kvartu još nisu Buckiće prepoznali kao selebritije pa časopisa još ima.
Pusa svima, drago mi je zbog Lare, neka tako i ostane.
-
neopisivo sam tuzna i cijeli vikend placem zbog virgo i njene obitelji i onda maloprije saznam da je moju dragu prijateljicu i njenu malu kcerkicu tata prije 4 dana napustio!! :cry: :(
-
e pa luna, dobro došla natrag, nadam se da ovo nije samo na kratko :love:
mi smo sinoć bili u klaićevoj, na hitnoj jer je F pao i udario o prečku stola i čim sam ga digla (cca nakon 1 sek) kvrgetina veličine šampinjona je izletila. nismo znali jel fraktura ili samo otok, pa je mm zvao hitno šta da radimo, pa su nam rekli a je najbolje da odemo u klaićevu, ...pa su ga i poslikali...
dok je rekao da se male frakture (ako ih uopće ima ) u male djece jako teško kuže, pa on ne može 100% tvrditi da nije došlo do iste :/
ali noćas je sve dobro prošlo, nema proširenih zjenica, nema povraćanja, samo se tu i tamo tuži na da 'buba jaja' (boli glava).
sutra idemo na kontrolu kod kirurga, nadamo se da je sve OK!