eto onda riješeno :)
Printable View
eto onda riješeno :)
Danas sjeda plaća :D , pa eto i mene !
Evo što su mi poslali iz Banke za odgovor:
" primili smo Vaš e-mail od 15.veljače 2007.godine, te Vas obavještavamo da smo proveli žiro račun 2484008-1500131124 Akcija "Čudesne bebe"
Molimo vas da kod plaćanja u model upišete 12 i Vaš JMBG.
S poštovanje, srdačno Vas pozdravljamo. "
E sad kak su oni to upisali kad je nalog proveden pisalo je da je primatelj: Čudesne bebe, a ne udruga RODA. Valjda bude ipak u redu ovaj put.
Ako još netko ima internet preko Međimurske Banke, ovako uplatite.
Sve je ok :)
Ova naša svotica se slabo "deblja"!!! :evil: Zato sam je malo pomazila još jednim, doduše, dijetalnim obrokom :P , ali....
A da mi zaigramo lutriju? :? :? :?
tako je i meni bilo, no nakon 5.pokušaja i nakon što sam upisala u poziv na broj današnji datum sve prošlo :DCitiraj:
brigita2 prvotno napisa
evo i ja uplatila koliko sam mogla. i sljedeci cu mjesec sve dok ne skupimo za taj inkubator.
:heart:
55,502.30 :*
evo i moj skromni doprinos
za ljubilarni 1400-ti post ( e da imam, toliko bi vam uplatila) :*
:D
Vidim tu svi spominjete neke pozive na brojeve, modele, JMBG i sl.
Ja sam uplatila na staromodni način - pošla u poštu i ručno ispunila uplatnicu :) i tražilo me samo ime uplatitelja, ime primatelja i broj žiro računa (ovaj gore). Ništa više. Nadam se da je naš skromni darak stigao na pravo mjesto...
E da, pitanje je bilo je li slučajno još netko tako uplatio iii..... kakvo nam je stanje na računu (ima li još puno Papa Štrumpf)?
stanje na racunu je par postova povise.
vecina nas uplacuje preko e-bankinga jer je lakse i brze. a razne banke onda traze raznorazne podatke. s tvojom klasicnom uplatom u posti je sve u redu. ;)
Thnx Lutonjica, a sad vidim i stanje (nešto sam jako bistra jutros).
Jucer dok sam uplacivala palo mi je na pamet da pošaljem poruku službi internet bankarstva i to je izgledalo ovako:
Poruka službi Internet bankarstva
Vaša poruka
Molimo da nam se pridružite
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=36120
Veliko HVALA !
je uspješno poslana.
A za odgovor sam dobila:
Re: Molimo da nam se pridružite
Poštovana,
zahvaljujemo Vam se na poruci!
Srdačan pozdrav,
RBA iDIREKT
Dajte i vi cure koje placate internetom posaljite svojim bankama poručicu. Svaka kuna nam je dragocijena. :*
Jaaako dobra ideja dijanaa!
Ja sam mamu zamolila da malo po bolnici zica rekla je da ce dati sve od sebe.. :D
evo ja ću malo obrnuti
potrebno 67.000,00 kuna
uplaćeno 56,092.30
10.907,70 to go
bravo cure
sila ste :heart:
Pridružila se s prilogom :heart:
Uplatili!
Sretno svima kojima će trebati! Naša mala "čudesa" upravo su otputovala u svijet snova.
:DCitiraj:
lalah prvotno napisa
Evo još malo i od nas :D
Evo još jedan....Citiraj:
Tia prvotno napisa
Ja angažirala obitelj ali sama još nisam otišla do pošte :oops: . ali hoću hoću, not to worry!
kakva je situacija sa financijama? :?
stanje 57,386.60
9.613,40 to go
cure u
manje od dva tjedna skupile ste 15.085,13
ja mislim da je to prekrasno
samo tako naprijed
Dragi svi koji ste uplatili za akciju,
bez vas bi akcija bila nezamisliva i ovo je zaista lijepi iznos-još samo malo do cilja :D
Bila sam kod doktora Baumana zadnji puta u 15.01.2007.godine i rekao mi je da ga nazovem oko 01.02.2007.da čeka inkubator da je bolnica kupila i da je potpisano al samo čekaju kada ču ga donijeti....I zato me malo zbunilo zašto mi doktor nije rekao da nemaju za njega novaca i da treba skupiti novce.Tek sam na rodi vidjela o čemu se radi....da s skuplja za inkubator.Imala sam veliko razočarenje sa Svetim Duhom 2002.godine a s njima je bio i doktor Bauman...al nažalost znam da doktor nije mogao ništa jer je imao iznad sebe doktore koji su odlučivali o mojoj situaciji....I da Vam budem iskrene neznam zašto mi je sada Bauman prešutio istinu....Nema veze al se nadam da će se skupiti novac i poslala sam link o akciji za inkubator u muževu firmu...vidjet ću....neću se nadati nićemu dok se ne vidi uplata na račun Rode.....Pozdrav.... :heart:
Pozdrav!
Zna li tko jel u pitanju inkubator koji bi trebala kupiti bolnica od svojih novaca ili se čeka inkubator kao donacija RODA?
Inkubator će tek biti kupljen kad prikupimo novce u ovoj akciji.
Nikakav inkubator još nije kupljen niti čeka na raspakiravanje niti išta slično.
Tek kad se prikupe svi novci-inkubator se može naručiti, jer ćemo tek onda znati za koji model ima dovoljno novca.
Vjerojatno je i sam dr. Bauman imao krive info od uprave bolnice pa se toliko dugo nije ni znalo kad će se nastaviti s postupcima.
Sad je tu nastala mala zbrka, ali činjenice su ovakve kao što vam govorimo, a mi smo u svakodnevnom kontaktu s SD-om.
Kakvo je stanje molim ?
58,136.60 kuna
8863,40 to go
Cure otvorila sam poseban topic no kopiram i ovdje možda nekoga zainteresiram :mrgreen:
Uplatu za akciju "Čudesne bebe" tj. za inkubator na Sv.Duhu.
Obećala sam si da ću pokloniti ostatak lijekova nakon postupka u Mb ukoliko uspijemo i uspjeli smo kao što znate...čekamo dvije čudesne bebice
Dakle imam :
Merional 75 IU 9 ampula,rok trajanja 05/08,brižno čuvane u hladnjaku,ja sam ih plaćala 10 eura komad
Znači vrijede 90 eura
Decapeptyl 0,1 mg 4 injekcije,rok trajanja 06/08,brižno čuvane u hladnjaku,srednja cijena 50,00 kn
Znači vrijede cca 200,00 kn
Svi oni koji su spremni uplatiti 400,00 kn za akciju "Čudesne bebe" tj. inkubator na Sv.Duhu mogu dobiti lijekove .
Za isporuku u Zagrebu ćemo se dogovoriti,moguće slanje poštom,poštarinu plaća kupac.
Nadam se da će nekome donijeti sreću kao i meni stoga navalite cure.
i moj prilog je uplaćen danas
Evo, još malo od mene.
Cure, koliko još?
Idem na SD za dva tjedna, uf kako bih voljela odmah "krstiti" novi inkubator!
Neti, nazalost za isporuku inkubatora ce trebati proci jos nekih 4-6 tjedana od dana kada uplatimo.
A dotad će i novi zakon? :-( Kaj ga ne može firma od koje kupujemo odmah naručiti pa da čeka u Zagrebu? Pa ziher kupujemo, ne?