i ne samo to.......već ja se hoću predstaviti i očekujem hrpu pitanja a kad ono svi navalili na moje....oči, obrve, trbuh, pločice, škarnicl......zapravo svi žele moje tijelo a nitko mene :cry:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Printable View
i ne samo to.......već ja se hoću predstaviti i očekujem hrpu pitanja a kad ono svi navalili na moje....oči, obrve, trbuh, pločice, škarnicl......zapravo svi žele moje tijelo a nitko mene :cry:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
eto vidiš i što ovo govori o mladim majkama u hrvata.....
pa zar stvarno ne bi trebalo malo pojačati tu pronatalitetnu politiku...
npr. nekakav striptiz umjesto tako velikih financijskih poticaja koji su iz godine u godinu sve veći i veći i veći...mislim da bi to sigurno više povećalo natalitet...
ko što se iz priloženog može vidjeti...
a i što si ti mislio...dođeš na forum gdje sveukupno ima oko cca negdje par muškaraca i još bi da netko cijeni tvoje moralne kvalitete...
pih, svašta
Citiraj:
bubimirko prvotno napisa
Citiraj:
i ne samo to.......već ja se hoću predstaviti i očekujem hrpu pitanja a kad ono svi navalili na moje....oči, obrve, trbuh, pločice, škarnicl......zapravo svi žele moje tijelo a nitko mene
Citiraj:
uopće nisi taktična.....to ti je ko da dođeš na striptiz i očekuješ da frajer odmah izađe gol......ovako će vam biti slađe
Citiraj:
jel tebe u svemu tako teško zadovoljiti????malo predigre nikome nije škodilo........
a može se to i ovako gledat... ja sam i onako drogirana kavom i opijena suncem - morti sam nekaj krivega skopčala?! :joggler:
Andora pa stvarno si drogirana :lol:
na čemu si (osim kave i sunca toga i ja imam na pretek), ima malo i za mene :?
ma nema frke, pošaljem ti autobusom, na dnu torbe, ispod krvavica i pečenica, tik do sušenog lijevog uha ;) 8)
Jos kad bi svoju sliku stavio a ne neciju tudju :raspa:Citiraj:
bubimirko prvotno napisa
ooooo, pa ni ova droga iznad ne zvuči loše......možda da i bubiju daš malo da pokonzumira.....da vidiš onda striptizaCitiraj:
Andora prvotno napisa
ae, ionako je na grahu! :roll:
kad nam u dalmaciji zapuše nešto sa sjevera - znat ću da ste dobili pošiljku! :coffee:
pa nisi spominjala da ćeš poslat grah, a s obzirom da je bubi na grahu, nije ni čudo da dole čitavu zimu nešto puše
Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
vjerovatno nisi došla na gotov proizvod........uletila si na nedovršen proizvod
dakle ja sam ovaj najljepši....ovaj najveći[quote] citat s najnovije slike
koji? ovaj ćelavi s gaćicama na ružice???? :lol:
[quote="Stijena"]dakle ja sam ovaj najljepši....ovaj najvećiajd pogledaj opet......možda ti ova posljednja pomogneCitiraj:
citat s najnovije slike
čuj bubimirko, meni ti ionako nema pomoći....
ali, sve mi se čini da se iz slike u sliku sve više istanjuješ, mora da ovo trčkaranje po nasipu stvarno pomaže...a ne mi bedaste ženske kokoši (ovo je cinično za one koji ne znaju - neka se nitko ne uvrijedi molim) iskušavamo raznorazličite UN, UNPROFOR, UNESCO i neznamkakve sve ujedinjene dijete, a bubi ovim tempom još malo pa će nestat
joj....da se barem istanjujem........iako nisam onako debel kao što izgleda....već sam napisao..... ispraksirao sam tehniku izbacivanja trbuha....tak da to stvarno može zgledati puno strašnije nego što je to u stvarnosti u normalnom položaju
[quote="Stijena"]dakle ja sam ovaj najljepši....ovaj najvećine treći s lijeva.........a prepoznaje li tko mladu damu u kutu :?Citiraj:
citat s najnovije slike
ma mogao bi to bit on, taj treci s lijevaCitiraj:
bubimirko prvotno napisa
ne da bi mogao biti.....već jesam.......kaj hoćeš da vam slikam samo cipele.... pa postam
ne znam je li itko primijetio da nam je bubi u zadnje vrijeme počeo podastirati stražnjicu.....ne znam je li to znakovito, ali......
da znakovito.....pogotovo nakon onog graha od prije par dana :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Imaš noge kao NIna Morić :taps:
imaš lijepi nos
misliš dlakave, debele ili hevrave(krive)Citiraj:
Romina prvotno napisa
takav sam po cijelom tijelu :lol:Citiraj:
mamuška prvotno napisa
ajde ovo je moja slika al za pravo
http://i5.tinypic.com/3zjc2ok.jpg
Eto što je hrabrost!
Maria, :klap:
A ti se, Bubi, od ponedjeljka do petka još nisi okuražio pogledat' u objektiv?
Pa, stvarno...
Onda kažu jaču spol...
Tražim da tom izrazu momentalno nestane svaki pisani trag!
Iz mojih usta više se neće prenositi ni usmenom predajom :mrgreen: .
potrošila se ova tema.... :nope:
Vrrrrlo dubokoumna tema :lol: :lol:Citiraj:
Andora prvotno napisa
Svi su cijelo vrijeme pazili da sa sudionicima argumantirano i konstruktivno održavaju raspravu živom :mrgreen:
upravo, tako.. tema je imala svoj početak, uvod, kulminaciju... a onda je splasnula :/
;)
a neeeee, cure, ja ipak mislim da svi u neizvjesnoti čekamo rasprodaju kao urnebesni rasplet
jeste vi gore - lako vama. ko će meni poslat slike našeg (nadamo se) uber ljepotana? :/ :D
ma ako treba složit ćemo nekakvu web kameru s izravnim prijenosom da uhvatiš čaroliju trenutka koji se zasigurno neće moći dati opisati riječima
može tako.... da vidim to čudo neviđeno :raspa:
Citiraj:
maria71 prvotno napisa
hehehe.....a ja mislio da se tvoja majka riješila svih fotki....kad ono maria ipak spasila nekaj :mrgreen:
evo i moje fotke dok sam bila u Bosni na moru
http://www.bosniaexpress.com/life_st...cmissstila.jpg
:mrgreen:
Romina ovo je običan badić.....nigdje ne vidim natpis Dior, Šanel, Guči.....itd......to nisi ti to je samo tvoja loša kopija :lol:Citiraj:
Romina prvotno napisa
:lol: priznaj da se samo u badiću vidi razlika :mrgreen:
želiš da i dalje budem pristojan i izazovem ljubomoru drugih ili????? :lol:Citiraj:
Romina prvotno napisa
e curke znam da ovo nije mjesto za to.....ali vi koje se prijavljujete za pomoć na rodinoj rasprodaji......jel vodite i svoje muževe tam za ispomoć ili......bi ja bio tam kao vuk među ovcama
ma samo ti daj...neka pucaju od ljubomore :aparatic:
kad me svi maltretirate sutra ću iskopati sliku gdje imam Fendi traku sa ogromnim slovima :P
mm nije bio niti jednom zato kaj je radio alida je free ziher bi došao...ipak je on iz kvarta gdje su fini dečki ;)