ina33 super!!! :D
Printable View
ina33 super!!! :D
ina33 super! :D :heart:
Poucena tvojim iskustvom, vec par dana pijem Lactogyn, jer pise da je pozeljno uzimati ga nakon hormonalne terapije, kontracepcijskih, i sl., a mislim da ne moze stetiti.
Ina, za negljivični bitak!
To ina :D :D :D
A može malo objašnjenje šta je Lactogyn :mrgreen:
Dobro, požurila sam malo sa pitanjem :oops: .
Našla sam odgovor
Super za nalaze, ina33!!
Ja nikak da odem po svoje... Mislim da ću pričekati, pa usput kad idem na kontrolu...
Ma da, to potpisujem, za to vibram i nadam se da me ne vara žensko-trudnička intuicija :*Citiraj:
regina78 prvotno napisa
INA :D za nalaze i sad vibramo dalje-dok ne uspije :)
:oops: Ja kao da sam se iz zimskog sna probudila. Draga super za tvoje nalaze i da si ti nama dobro. Nedostajal si nam na kavicama. Nadam se da se na idućoj vidimo. :love:
Evo da se javim, krvarenje nakon laparo i histero i biopsije endo stalo 13. dan, sad još da odradim tu 1. svi kažu bolniju mengu nakon laparo i ko' nova sam. Ne mogu vjerovati kako mi je ovo bezbolno i elegantno prošlo, mislim, manje me sve skupa bolilo od moje uobičajene menge, ovo mi je dosad "hit" u mojim ginekološkim "centrifugiranjima" :).
Ma super Ina...drago mi je da je sve skupa super prošlo i želim ti da ti od sad pa na dalje (sve do cilja :saint: ) sve ide još elegantnije :love:
I još kao closure na priču o laparaskopiji prijavljujem vrlo uredan dolazak normalno bolne M :-)!
Odlicno! To je definitivno dobar temelj! :D Uopce ne sumnjam, draga, da ces ti ove godine maziti busu! :love:Citiraj:
ina33 prvotno napisa
potpisujem enyja22....
i ja, i ja... :heart:Citiraj:
ia30 prvotno napisa