.. sve su riječi suvišne.. :heart: :heart: :heart:
Printable View
.. sve su riječi suvišne.. :heart: :heart: :heart:
Rasplakao si me. Tu na poslu sad cmoljim umjesto da pišem prokletu prezentaciju za popodne ili kad već se moja predraga šefica sjeti.
Nadam se iz dubine srca da ćete uspjeti.
Ako ne, možda u paralelnom svemiru.
Roditeljstvo je jedan dio naših života.
Mislim da se može biti sretan i ako nisi roditelj. Imate nešto što možda drugi nemaju.
Nemojte se mučiti, a i nas ;). Ovo je pretužno za čitati a kamoli proživljavati.
vaclave, nemam rijeci utjehe :cry:
drzite se
uff,onako me baš stegnulo u grlu,kao kad vidim mm da drži nečije dijete u krilu i tepa mu. :(
Nemoj više vaclave,
boli nas tvoja bol a pomoći vama je isto što i pomoći samom sebi ponekad: teško ili čak nemoguće.
Sve ste dali od sebe, baš sve, zar to nije dosta?!!!!
boli, bas boli :cry:
ako ce bar malo pomoci, niste sami, vjetrenjaca je posvuda...
ovo je tako tuzno, tako bolno :cry: :cry: :cry:
Ja to ne smijem ni citati.
:heart:
O, vaclave :heart: ! Ja vam vibram za Prag di su vam, rekla bih, šanse realne. Ako Prag ne uspije vibram da se priključite na pdf dolje. Ako ne možete to prelomiti, vibram za paralelni svemir i za vaš mir u ovom svemiru :heart: !
O, vaclave :heart: ! Ja vam vibram za Prag di su vam, rekla bih, šanse realne. Ako Prag ne uspije vibram da se priključite na pdf dolje. Ako ne možete to prelomiti, vibram za paralelni svemir i za vaš mir u ovom svemiru :heart: !
uh, ubi me ovo pismo :heart: :love: (mrzim stavljati one uplakane smajliće pa i neću)
Nemojte odustati. Idite u Prag po Marininu/ Markovu ljubav :heart:
Slušaj, moj je stih bio "....dođi, iz plave boce se pojavi, bar jednu želju ispuni i dodaj svetu malo boje, čudo moje" i malo čudo je došlo. Doći će i tvoje.
:cry: :cry: :cry: :love:
vaclav, svima nam je već jako teško kada smo u tim godinama (ja 44 g.) i...kad znaš da neki uspijevaju, teško je izači iz ove priče. Tako bi voljela napraviti pauzu, a ne mogu, ne smijem...zbog godina. Znam, teško je, jako...Ali..vrijeme je da mislite i na sebe, ne bih voljela da svoj život uništite zbog velike želje za bebicom...mm i ja smo nekako došli do spoznaje kada će biti onaj dan (mjesec) kada ćemo moći reči...da, napravili smo sve što je bilo u našoj moći...
srđane, volite i svoj život, puno sreće vam želim, tebi i tž. Šaljem vam puno ~~~~~~~da uspijete i da budete sretni.
:heart: :heart: :heart:
vaclav, kako je strašno čitati o tako teškom životnom putu, ma preteško je i za šest života.
Samo želim reći da tebi i tž od srca želim da ovaj put uspijete i da vam pružim jedan veliki prijateljski :love:
ja se nekako nadam za sve vas skupa! (moja poznanica je nakon 10ak godina raznoraznih pokusaja sada pri kraju trudnoce!) :saint:
uvijek se sjetim svoje prve bebice.. :cry:
iako sad imam svoje blago u rukama.. nešto najlijepše na svijetu .. ali ne mogu.. ja ne mogu tu bebicu preboljeti....
ne razmišljam o njoj kao prije, mala Lara mi je okupirala život i dala mu onu dubinu i onaj pravi smisao života...ali iz srca prva bebica ne izlazi
srce moje malo... :heart: :heart:
Zašto se moja draga nasmijala na ovaj članak??
Sada smo napokon došli do objašnjenja mog lošeg spermiograma.
Čudne li žene!!!!!!!
Zgodni muškarci proizvode manje sperme
Prema novoj znanstvenoj teoriji, veliki zavodnici koji imaju iskustva sa ženama nisu nužno i najveći zgoditak u krevetu, barem kad se radi o eventualnom produženju vrste
Manje privlačni muškarci koji nemaju naročitog uspjeha kod žena općenito su produktivniji među plahtama, tvrde znanstvenici. Istraživanja ukazuju na to da je kod većine vrsta najpoželjnija osobina kod mužjaka količina sperme kod svakog pojedinog parenja.
Znanstvenici stoga vjeruju da slično pravilo vrijedi kod ljudi i ostalih primata. Ako je ta teorija istinita, žene koje žele zatrudnjeti trebale bi izbjegavati zgodne zavodnike.
Prema toj teoriji, mužjaci su tijekom evolucije počeli proizvoditi optimalnu količinu sperme po parenju. To, naravno, ovisi o tome koliko ima slobodnih ženki za parenje i kakve su im šanse da se spare s njima.
vaclave sad je i meni jasno zato MM nema ni jednog spermica....jer je pravi komad :mrgreen:
Od srca vam želim da vas zaskoči vaše čudo. :heart:
vaclav :lol: da, čudne li žene :lol: .... Znači i moj bi trebao biti veliki zavodnik, čekaj da ga pozovem na red!!!
dragi moj vaclave, uvik me tako rasplaces....
ne znam cim se u zivotu bavis, ali imas fantastican talent za pisanje
da imam moc, isti sekund bi ti isporucila jednog malog cupavca da ga grlis i mazis, jer ga stvarno totalno zasluzujes
ali sve sto mogu uciniti je da vibram iz sveg srca i jos dublje, da vam prag bude uspjesan i donese toliko zeljenu bebicu
od srca se nadam da cete uspjeti i drago mi je da si se javio
veeeeeliki :love: sa juga :love: :* :heart:
Tko nije doživio isčekivanje rezultata bete u jedno hladno zimsko zagrebačko/dubrovačko/
osječko/splitsko/riječko/varaždinsko/šibensko/zadarsko....... jutro,taj pojma nema pravo značenje riječi:bol.
Bol koja te uništava,razara i razdire srce na miljun komadića.
Drhtavih ruku pokušavaš otvoriti kovertu i polako listajući otkrivaš ništavilo stranica.
Bože,zar opet!!!!!Brojevi ti ništa ne znače,ali već iz iskustva znaš da su znamenke
nedovoljno visoke za nekakvu,makar i prikrivenu nadu.
Pogledaš svoju dragu u oči i ništa ne kažeš.Čemu riječi kad se u tvojim očima zrcali
odgovor na nepostavljeno pitanje.
Posljednjim preostalim mrvicama dostojanstva ( moraš priznati da ne bi bilo baš primjereno da se raspadneš tu nasred ulice,pred svojom dragom i pred nepoznatim ljudima) i ne pomišljajući da pokušaš hladnim rukama sakupiti svoje srce,napuštaš ovu,još jednu u
nizu, neuspješnu cestu.Ruke su ti hladne ,tužan si do bola,poželiš vrisnuti da se pluća
razderu i nebesa zatresu,srce ostavljaš rasuto po cesti kao staklene perle u igri zaigrane
djece.Čemu ga skupljati?Neka ostane rasuto tu kao što je ostalo rasuto na mnogo drugih mjesta,mnogo puta do sad.
Poželim doći u posjed jedne Božje prese u koju bih složio sve svoje recepte,uputnice,nalaze
lijekove, pretrage,putne karte..............
U koju bih složio sva svoja nadanja,isčekivanja,svu patnju,bol,tugu..............
Onda bih to sve dobro ispresao da dobijem jednu malu kuglu,koju bih nazvao:tužna kugla
Sa tužnom kuglom u rukama,krišom na sporedni ulaz,pored uspavanog portira,ušuljao bih
se u zgradu hrvatskoga sabora.
Veleumni i uvaženi zastupnici hrvatskoga sabora trkeljaju gluposti kako to samo oni znaju.
Ja čekam da se pojavi uvaženi ministar,da čujem što to on ima pametno za reći.
Napokon,pojavi se gospodin ministar.Mr,dr,sci ,duža titula od moga imena,a takav idiot.
Gospodine predsjedniče hrvatskoga sabora,uvažene kolegice i kolege zastupnici hrvatskoga sabora,ja bih se osvrnuo na novi prijedlog o MPO.koji je pisan u suradnji sa strukom,javnošću
udrugom RODA i naravno s našom materom, katoličkom crkvom.
Zakonom koji je jako kvalitetno napisan i po svom sadržaju odgovara i struci i korisnicima naših vrhunskih medicinskih usluga i naravno našem mentalnom habitusu.( ipak smo mi hrvatine,katolici od stoljeća sedmog,da li je rekao stoljeća sedmog prije ili poslije Krista,nisam dobro čuo)
Ja polako prilazim za govornicu i ništa ne govorim.Šutim i ne vjerujem svojim ušima.
Dok se plima bijesa polako penje prijeteći da me posve obuzme,polako premještam moju žalosnu kuglu u desnu ruku, zamahnem iz sve snage i raspizdim uvaženog ministra posred čela.Panika,strka,zovite zaštitare,policiju,vatrogasce,zovite nekoga,pokušal atentata
na ministra,državni udar,nevjerica,čuđenje.....
Moja žalosna kugla se rasprsne i čitav njezin sadržaj se razleti po sabornici.
Neke stvari iz moje žalosne kugle krenu kružiti oko ministrove glave očajnički
pokušavajući dosegnuti mali i jedini mozak uvaženog ministra.
Dok su me policajci izvodili iz sabornice,začuje se ministrov glas:
Tražim odgodu glasovanja o spomenutom zakonu.
:love: :heart:
vaclave super ti je ovo....
Joj Vaclave, tvoji postovi me uvijek ganu. kad bi bar još nekog.......
:love:
:love: :heart:
:love:
Vaclave dragi... :love:
od sveg srca vibram za male cehe :* :love: :heart:
Drage rode,zahvaljujem se na Vašim dobrim željama.
[quote="Pinky"]dragi moj vaclave, uvik me tako rasplaces....
ne znam cim se u zivotu bavis, ......
Radim na recepciji jednog četvero zvjezdanog hotela u Zagrebu.
Porijeklom sam bodul.Na otoku sam živio do svoje 5. godine,onda selim u Split gdje sam živio do svoje 35.
Nakon toga ,zbog nadanja da bi u Zagrebu stvar u vezi MPO malo ubrzali i tehnički olakšali,selimo se u Zagreb.
Tu smo posljednjih 10 godina.
Zahvaljujem i srdačno pozdravljam
pozdrav bodulima, preporučam povratak na jadran, ja bi odmah selila samo da me netko pita... :bye:
vaclav :love:
znaci i ti i ja smo do prije 10 godina zivili u splitu.... eto jos jedne poveznice ;)Citiraj:
vaclav prvotno napisa
drzte se i nedajte, a mi vibramo i uz vas smo :* :heart:
Ajme vaclave, kad skuzim da si stavio novi tekst, najprije izvidim teritorij i ako sam sama (i ako su maramice u blizini) citam, a ako ne, cekam povoljnu situaciju. Tekstovi pogadaju ravno u srce, osvjezila su se neka sjecanja, ali tada se nije imalo vremena ni mjesta za suze. A sad kuzim da su samo cekale trenutak... :love:
vaclave :love: