Dobar glas daleko se čuje, a loš još i dalje.Citiraj:
Bumblebee prvotno napisa
Nek se pronese glas o njima ...
Printable View
Dobar glas daleko se čuje, a loš još i dalje.Citiraj:
Bumblebee prvotno napisa
Nek se pronese glas o njima ...
bumblebee :love:
bumblebee ja koristila pretražnik i otišla da pročitam tvoju priču jer nikako ne mogu zaboraviti ovu tvoju rečenicu
i sad sam još više :( :( treba ih goniti do pakla i nazad (oprosti na izrazu). Ima li što novog od Državnog odvjetništva?Citiraj:
Bumblebee prvotno napisa
shvacam tugu i ljutnju, ali molim vas cure da malo smanjimo tenzije i koristimo prikladniji rijecnik :)
istina, malo sam preburno reagirala, skužila sam kad sam se ohladila, ali već sam bila poslala. Osjetljiva sam na djecu i životinje, ne mogu si pomoći.Citiraj:
Felix prvotno napisa
I ja se ispričavam na prenaglim riječima! Žao mi je!
Želila bih samo da naše rodilište bude na ponos mama i beba, naravno i tata. I ne samo rodilište nego i ostali dijelovi bolnice.
Bumblebee :* :love:
slažem se s tobom...
ja jednostavno ne mogu virovati kad ovo sve čitam...pa ko je to RR...ajme majko koja katastrofa...
a ja ostala i dalje kod dr. junaković, uf glupa li sam i još prebacila karton u bolnici kod nje, jer sam bila kod dr. nakića....
sad mi je ža i išla bi kod dr. zmijanovića, jer dosta njih govori za njega da je odličan, ali jel to sada moguće???
i još ako sam trudna (menga mi kasni), morat ću cijelo vrijeme kod nje...
dajte molim vas može li mi netko odgovoriti :? :?
Pa ne znam na sto bih ti odgovorila, nije mi bas jasno sto te muci.
ok, nemoj se ljutiti :love:Citiraj:
marta prvotno napisa
sad sam nedavno pribacila karton kod dr. junaković, jel moguće da sam pribacim ponovno kod dr. zmijanovića (jer čula sam da se može tek nakon godinu dana ponovo pribaciti)?? ili misliš možda da ostanem kod nje??
dr. junakvoći ti možda i neće biti na porodu, tj. nije obavezna biti tamo osim ako je njena smjena
a znam da mi ne mora ona biti, al ja sam čula sad zanje vrijeme od dosta ljudi da ona prepada ljude, da govori svašta samo da zastrašši...Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
jel netko ima iskustva s njom???
cijelo vrijeme sam bila uvjerena da je dobra al sad kad je trudnoća u pitanju malo se bojim :( :(
pa šta vi mislite??? šta mi je pametnije?
jel se mogu sad pribacivati kod nekoga ako sam se nedavno kod nje pribacila :(
cure jel istina da dr. zmijanović više ne radi na poliklinici nego na odjelu, šta to znači da se kod njega više ne može imati karton jel tako??? jedino se može privatno kod njega???
ajde molim vas ako netko zna više o tome
navodno je tako. zasto ne nazoves i ne pitas?
a ne znam ni sama di da nazovem...Citiraj:
marta prvotno napisa
ma ja sam pribacila karton kod dr. junaković prije jedno mjesec dana i tada sam radila briseve...pa ja mislim da sad treba proći godinu dana da prebacim karton kod njega ponovo jel tako??
jel zna netko možda gdje radi dr. lambaša, jel mi može netko molim vas poslati njen broj ako ima, bila bih vam zahvalna....
ne mogu broj nigdje naći
Mislim da sam načula da Lambaša radi privatno kod Reljić!
pa ja nemam neke pokude za rodilište... wc je renoviran, tople vode ima, sobe su ok kao i stolovi u radaoni.... nije najnovije opremljen i ureden, ali je cisto i uredno
mislim da nitko ni nije kritizirao sobe i WC...druge stvari ne štimaju u ovom rodilištu :/Citiraj:
anna01 prvotno napisa
Vjerujte mi da, kad izađete iz rodilišta s vašim blagom u rukama, sve loše zaboravljte. I rupe u posteljini, visoke krevete, strgan interfon u sobi za posjete, velike mrlje od vlage...Tamo ste do tjedan dana, beba leži pokraj vas i sve je mirno. Najsretnije ste biće na svijetu! No, previše toga ispod površine nije ok. A uz malo truda sve bi se popravilo!
loš namještaj daCitiraj:
Bumblebee prvotno napisa
ali kako vidim, žene nemaju amneziju iliti blackout za loše i omalovažavajuće ponašanje osoblja
slazem se!!Citiraj:
Bumblebee prvotno napisa
ajme kad se sad prisjetim onog visokog kreveta... ne znam jel mi bilo bolnije popeti se ili sici s njega :-/
moje zlato je spavalo uz mene, a mjesta na krevetu niti za pomaknuti se :(
sto se tice osoblja, nemam nikakvih negativnih iskustava....
na porodu mi je bila dr. M.H. koja me je umirivala samim svojim prisustvom, a pred kraj samog poroda mi je spasila bebu kojoj su prestali otkucaji.... jedna divna osoba i odlican lijecnik kojeg bi svakom preporucila :)
e da evo i ja sam napokon došla do nje i idem kod nje na preglede privatno, žena je stvarn odlična svaki put me umiri jer ja stalno sama sebi nešto umišljam ma stvarno je divna, i optimistična....draga, topla, osjećajna...Citiraj:
Tara & koka prvotno napisa
a ukoliko budem išla kod nje, postoji li mogućnost da mi ona bude i na porodu iako ne bude dežurna taj dan??? može li ona svejedno doći?
da, koliko ja znam....ali najbolje bi bilo kad bi je to pitala na sljedecem pregledu... pa nam javi ;)
zena je stvarno predivna u svakom pogledu :love:
rađa li netko u ovom Šibeniku, ljudi? šta se dešava u našem rodilištu, tko je bio zadnji? moje je zadnje iskustvo prije skoro 10 godina, valjda se nešto prominilo? kakve su struje, tko je za prirodnjak, tko se želi što prije rješiti rodilje ? jesu li se umovi razbistrili ili su dr još uvijek na Olimpu, a žene doli negdi? pomozite mi u izboru, zadnjih par godina idem na sistematske preglede sa firmom, upisana sam kod Mikulandre, a nekako mi se ne ide više kod njega, trenutno je "in" Tomićka, ali mi se ne sviđa porod na narudžbu, imate li kakvu preporuku ( doduše sumnjam da će me itko moći naručiti na porod, jer sam prethodne dvije rodila 2 tj. ranije, ovo mi je treća trudnoća, očekujem još brži rasplet :lol: )
u poliklinici Vita radi dr. Anić
preporučam
baš ti hvala, čula sam za njega da je cool i da ima dobru komunikaciju sa ženama; kakve su mu cijene i kakvu ima mašineriju, možeš li ga zvati na porod? čija je to poliklinika, Reljić ili ? totalno sam van kolosijeka :love:
on inače radi i u rodilištu
za cijene ne znam
ja sam išla kod njega u bolnicu u ambulatnu, priamo je određen dan u mjesecu
bio je neki raspored na vratima
ta ambulanta nije tamo gdje su ginekolozi Konjevoda, Nakić ... nego na lijevo kad se popenješ stepenicama
Tomicku zaobici u sirokom luku. Sve detalje na pp.
marta prosvitli me, šta se događa s njom :?
Moje je poznanice sve hvale?
Mislila san kod nje po drugo mišljenje pošto san opet trudna i ne gine mi drugi carski :/
dr. Hemerich! :D
Trenutno idem k njoj.
Misliš stvarno da je stručnjak i dr. u kojeg se čovik može pouzdati?
Aj Marta na pp mi zašto ne Tomićka :)
i ja sam čula samo dobre stvari o njoj.. Iako ne u rangu sa Anićem i Hemerich, ali dosta dobro
za hem nemam neke rijeci hvale, vaginalno je porodila prijateljicu a beba joj je imala 4700g, ona se nije oporavila nakon 2 miseca..Citiraj:
jadranka605 prvotno napisa
ja isto idem kod dr. H, i meni je skroz ok....topla i draga...i stvarno joj svaka častCitiraj:
Tara & koka prvotno napisa
idem privatno u ordinaciju reljić
ja isto ne bi kod nje...Citiraj:
jadranka605 prvotno napisa
ma da, šta stvarno?? :shock:Citiraj:
anna01 prvotno napisa
pa jel znala da beba ima toliko
Evo ja moran pohvaliti dr. H!
Žena je stvarno pažljiva, detaljna i uvik ju se može nazvati!
na poliklinici u ambulanti je umjesto dr konjevode dosla nova doktorica iz splita, preziva se branica.......zna li netko sta o njoj?