Imas o nastavku spavanja u no cry metodi.Citiraj:
riba prvotno napisa
U principu, djeca se ne bude uvijek kad su gladna, nego kad dode do faze kratkog budenja jednostavno ne znaju nastaviti spavati (te faze imamo i mi odrasli, ali ako je oko nas sve ok, mi nastavljamo san i drugi dan se ni ne sjecamo da smo "bili budni", osim ako je u okolini bilo nesto neuobicajeno - npr. kisa.)
Poanta price je bebu nauciti da sama nastavi - bez cice, pa se tako prorijede podoji, tj. u finalu ih sasvim izbacis.
Ok, to je teorija i zbilja vjerujem da funkcionira ako si dosljedan.
U praksi ja svoje (11mj) i dalje dojim cijele noci :lol: i stalno se spremam u akciju nocnog "no cry" odvikavanja, ali nikako se odluciti, jer znam koliko truda i vremena mi je trebalo da si tako sredimo dan i znam da od sna onda nece biti ni ovo malo "s" koje sad imamo, pa nikako da krenem.
Inace mislim da je no cry metoda za blizance ako si solo jako, jako tesko provediva.
Zato sam ja i posustala u jednom trenutku.
Pokusaj i drugog staviti na cicu kad ti se prvi probudi, mozda ti se ustimaju, pa bar bude manje budenja...
Ja sam isprobala sve varijante i na kraju sam dosla do toga da cicaju kad, koliko, koji hoce. Skupa, odvojeno, 10, 100 puta, cijelu noc + u nazad par tjedana svi skupa spavamo, vise nemam energije za dizanje ili budenja mm koji spava ko top dok se E. dere jer ja ne mogu do njega kad dojim B.
I tako ih sad samo pristekavam.