:heart: Prekrasno!!!
Čestitam, čudesna majko!
Printable View
:heart: Prekrasno!!!
Čestitam, čudesna majko!
samo da te cokim :*
:D :D :D :D :D Čestitam
Divno, predivno!!!! :klap:
Čestitam od srca na ovom prekrasnom čudu! :heart:
:D
čestitam i želim ti sretnu trudnoću :heart:
Čestitam od srca! :D
Prekrasno :heart:
stvarno preprepredivno, čestitam :heart:
Čestitam od sveg srca :D
Kako je ovo prekrasna priča. Čestitam draga :heart:
Čokolada, kako bebica?
:) raste već 17. tjedan. Mama je stalno umorna i teško podnosi vrućinu. A. je u očekivanju seke (neće ni čuti za drugu varijantu :mrgreen: ) koja će cicati "pa će i njoj dati malo"... inače, sva je u tome, svaki drugi dan rađa, pa uvjerava tatu da i on proba, pa se sjeti da on ipak ne može jer nema pišicu...
:love:
:heart: :*Citiraj:
čokolada prvotno napisa
:heart:
:love: :heart:
:love:
ma koja je samo A slatkica :heart:
:lol:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Pomazi tibu i poljubi Anu!
Stvarno God works in mysterious ways...
Cestitam od srca, cudesna majko
:heart: :saint:
hip hip hura za čudesnu bebu i njenu još čudesniju mamu
ovome se nisi nadala ni u najluđim snovima, zar ne? :love:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
na moru će ti sigurno biti lakše, točanje nogu, vjetrić i baka-servis za malu jurilicu. drži se! :*
Fenomenalno, u doslovnom smislu te rijeci!! Cestitam ti od :heart: i zelim ti mirnu trudnocu. Citavoj obitelji veliki :love: .
ovo je predivno :heart:
Čestitam od :heart:
Znaci i za mene ima nade (FSH cca 80). Mozda je stvarno vrijeme da prestanem uzimati Trisequens :roll:
Ajme tek sad vidim. Kako divno!!! Čestitam od :heart:
:sing: :D :D :D
evo me slučajno na vašem pdf i vidim ovaj topic...
DIVNO! :D Od srca čestitam i želim sve naj-naj-naj.... ljubi A. i tibu od svih nas!
Prekrasno :heart:
Čestitam od srca!
i ja zalutala ovdje i odma šaljem :* i :love:
i ja zalutala
prekrasno i čestitke od srca :D :D :D
evo sam se raspekmezila
:zaljubljen:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Čokolada... čestitam ti, od srca... :D
I vjerujem da ti znaš koliko nama tvoje čudo znači. Čudo koje se tebi dogodilo nam onda kad posumnjamo vraća osmijeh... tvojoj bebi se puno nas smiješi... :love: :heart: :*
Ajmeee, pa ovo je ČAROBNO, PREKRASNO.........nemam riječi. Čokolada, čestitam od :heart: !!! :D :D
Čokoladi, bebici i A. šaljemo veliku :*
Mia, moj FSH nije bio tako visok (jedan nalaz je bio preko 50) a uskoro pušemo u prvu svijećicu ;) Uvijek ima šanse :*
lara, :heart: .
Pa vi ste već veeeeliki :heart: Pusa maloj sekici A. :*
Meni ova tema služi za podizanje raspoloženja.Jednostavno ne možeš a da se ne rasplačeš od sreće.Čokolada,čestitam od srca :heart:
Kako je ovo lijepa priča, kratko napisana, a iza svake riječi iščitava se sreća! I tvoju priču ističem kada tješim svoju prijateljicu koja je na potpomognutoj. Svu, svu sreću i dalje želim... :heart: