pa zar nije jos uvijek u TC Relja....
Nama u skoli za svaki docek prvasa zenska iz tog ducana balonima uredjuje hol skole ( i ove je)...ako znas da nije vise tamo pitat cu ja sutra u skoli kolegicu koja s ovom kontaktira pa javim ovdje....
Printable View
pa zar nije jos uvijek u TC Relja....
Nama u skoli za svaki docek prvasa zenska iz tog ducana balonima uredjuje hol skole ( i ove je)...ako znas da nije vise tamo pitat cu ja sutra u skoli kolegicu koja s ovom kontaktira pa javim ovdje....
Ma neznam jel još uvijek tamo ili nije. Cura koja mi je rekla za taj dućan kaže da više nisu tamo. Ja nisam ni znala za njega.
Pepe, hvala na informaciji. ;)
I ako što saznaš, javi.
i mene zanima, u robnom centru nije odavno :/
cure, intenzivno sam u potrazi za aktivnostima za moju curku prvašicu, a nailazim na - totalnu crnu rupu!
ritmika/balet više ne dolazi u obzir, dramska radionica ju ne interesira, sportski treninzi također.
vapi jadnica za likovnom radionicom - koje u Zadru, po mojim saznanjima, nema.
imate li kakav prijedlog?
U knjižnici su povremeno radionice, vidjela sam da stariji klinci nešto izrezuju, lijepe, crtaju, a i stalno ima i nekih izloženih radova. Možda da se tamo raspitaš, a Dajana s dječjeg odjela je rekla da su i otvoreni za sve prijedloge.
da , u gradskoj ima likovna radionica
održava se dva puta tjedno
ima kod knjižničarki neki letak , mi smo uzeli , samo sad nemam pojma di mi je :oops:
vidi ovdje:
http://www.gkzd.hr/djecji.php
lani je bilo svakog utorka
fala cure, već sam sve ispregledala jučer i skužila da su se čitavo ljeto održavale lik. rad. u gk za koje ja nisam znala, a moja L. bi bila oduševljena... ali nema ih više. :(
čak sam poslala mail ženi koja ih je vodila da vidim ima li u planu novi ciklus, još mi se nije javila.
ove koje se održavaju tijekom godine mislim da su za predškolski uzrast?
a ništa, nazvat ću gk pa vidjeti
ali... nije li žalosno koliko malo izbora za vanškolske aktivnosti imamo u Zd???
ok, vi većinom imate mlađu dječicu, ali vidjet ćete kasnije...
ja sam vec tri godine vodila likovnu radionicu , ali u jednom vrtiću na Ploči ( jer imam problem s prostorom-nikako naci nesto odgovarajuce)...
Za balone javim veceras...
Evo ovako sto se tice ducana s balonima u TC Relja...
Istina je da je prostor vec duze zatvoren, ali je jos u vlasnistvu gospodje koja se bavila balonima, najvjerojatnije ce to uskoro biti ured za dogovore o dekoriranju pri raznim dogadjanjima ( vjenčanja, rodjendani, krstitke i sl...).
No, zena se i dalje bavi uredjenjem prostora balonima i slicno, ali je treba kontaktirati na mob.
Ne znam smijem li staviti taj broj ovdje pa ipak necu, ali ako koga zanima mogu mu kontakt poslati na pp....
vodila ili vodiš? samo za predškolce? i kako ja nisam za tebe čula? :PCitiraj:
Pepe2 prvotno napisa
zvala sam g.k. manjak kadra i od svega ništa.
pepe2, oni su otvoreni za kombinacije, koliko sam shvatila. ako imaš ideju, mislim da bi s njima u suradnji mogla dogovoriti realizaciju... ako ti entuzijazam u međuvremenu zbog problema nije splasnuo, naravno ;)
vodila jesam, a za ovu godinu sam jos u pregovorima o prostoru pa ako krene ici ce od desetog mjeseca....
...zasto je cudno da nisi cula za to radionicu? Vjerojatno nisi naisla na plakat prosle jeseni, nisi ni vjerojatno bila u vrticu "Morski konjić" na Ploči, u područnom uredu Gradske knjižnice - Ploča ( gdje smo krajem godine imali izložbu, a i polaznici su bili učenici nižih razreda OŠ, mada je lani bila i jedna predškolka s Ploče s nama ( a čini mi se i jedna iz ZD jer tek je ove godine upisana u 1. razred...
Samo da javim u vezi balona...stupila sam sa ženom u kontakt.
Svejedno, Pepe, hvala. :)
Nema na cemu...drago mi je sto si uspjela naci balone...
vibram da uspiješ u pregovorima i ako (kad) se to desi, svakako mi javi ;)Citiraj:
Pepe2 prvotno napisa
nije mi čudno, nego mi je žao da nisam znala ranije... a pomalo me i sram priznati da nisam pojma imala ni za područnu knjižnicu ni za vrtić na Ploči :oops:Citiraj:
Pepe2 prvotno napisa
uglavnom, čekamo te :klap:
nema problema...javit cu se s vijestima svakako...
:bye:
Draga Tonkice (memole), želimo ti sve najbolje za drugi rođendan!!!!!!!!!
Tonkice, sretan ti rođendan ljepotice :D
sretan rođendan Tonki! :*
Puno hvala svima, bas ste drage :* .
Bas sam u nekoj cudnoj fazi, valjda se jos privikavamo na posao,vrtic pa sam cijelo vrijeme malo tuzna, ali bit ce bolje.
Kad ce opet neko subotnje jutarnje druzenje?
Cure, ako niste znale i vidjele, na uskoku isto imate mali pjescanik, toboganic, penjalicu, par klackalica i ljuljacke za djecicu i bas je veselo!
Sretan rodjendan Tonkici! I dobre tete u vrticu!
Mama, drzi se!
A na Uskok moja Cvita nece jer tamo "ima zmija". :)
Dragoj Tonkici sretan rođendan sa malim zakašnjenjem!
Memole, čestitam na poslu i Tonkici sretan rođendan još jednom.
A da se družimo ovu subotu?Citiraj:
memole prvotno napisa
Tonkica, čestitamo ti i ovdje :*
Ja ći vjerojatno biti u gradu, ali ću imati posla. Ako se budete okupljali, javim vam seCitiraj:
Rhea prvotno napisa
Subota, :D ja bi na kavu
Onda, idemo li na kavu?Citiraj:
pale prvotno napisa
cure, imate i na boriku u kampu malo igralište za našu dječicu
Ima li itko od vas za posuditi u četvrtak VHS " Pipi Duga Čarapa" - igrani film, treba mi za nastavu...vraćam isti dan!
Ajde, nemojte jedan razred ostavit bez filma :x
HVALA!
ja nemam. A jel baš mora biti VHS ili može biti i DVDCitiraj:
Pepe2 prvotno napisa
Pepe 2 ja imam dvd Pipi duga čarapa.
a nisi meni rekla da imaš, je li????Citiraj:
Erin prvotno napisa
:mrgreen: Mislila sam da znaš! :P
Ma nemam u razredu DVD, nego samo video.... :(
Ne znam ima li po videotekama?
mislim da ja imam , nisam baš 100% sigurna , moram pitat starije dijeteCitiraj:
Pepe2 prvotno napisa
ali nije sinkronizirano , ako ti nešto znači
evo , kaže dijete da imamo
Ej, Pepe, sad tek vidim da ti je danas godišnjica postanja!!
BTW, imaš na voštarnici videoteku Emily, preselili su u 2. neboder preko puta kauflanda (kod kladionice), oni još uvijek imaju neke crtiće na VHS-u, pa ako ti nije kasno, da probaš pitati ujutro.