Molim vas savjet- da vidim jesam li dobro shvatila-
prije korištenja HM pelena trebam ih ostaviti 24h u hladnoj vodi, pa onda oprati u perilici?
Tnx.
Printable View
Molim vas savjet- da vidim jesam li dobro shvatila-
prije korištenja HM pelena trebam ih ostaviti 24h u hladnoj vodi, pa onda oprati u perilici?
Tnx.
Da, mozes ih potopiti prije prve upotrebe, a ako ne, onda ce ti razvijati moc upijanja svakim novim pranjem.
Znaci mozes, ali nije pod moranje :)
Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
:lol: Teddy, ma znam ja da je OS one size...ali mi bilo lijeno pogledat po SB, a nisam znala sta je SE... :mrgreen:
Da, da, ta.Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Mislila sam na SB. Pa napisala krivo :oops: :oops:
... ja sam samo dokaz da ako neki jezik relativno dobro razumiješ, ne znači i da ga znaš govorit... :)
Pups, dobro ti nama dosla na platnene, i stvarno svaka cast na znanju s obzirom na broj postova (koliko je meni trebalo da sve prokljuvim) :klap:
:*
Pa ja to nisam znala.... :(Citiraj:
bauba prvotno napisa
Citiraj:
bauba prvotno napisa
Ne moras. Ja svoje operem nakon sivanja i koristim. Ali je istina za pamuk i ine materijale da bolje upijaju sto su vise puta oprani, pa kazu da preskocis to pranje vise puta, namocis i 24h u hladnoj vodi. Ana, ti si svoje sigurno oprala vec nekoliko puta, tako da ti to i nema veze... ;)
Hvala svima na odgovorima.
Dolisa, to sam i mislila- pustiti ih da se dobro nasaftaju u vodi prije korištenja jer bih voljela da su odmah turbo- upijajuće na guzi.
:mrgreen:
Ana, :love:
Hvala.Citiraj:
Dolisa prvotno napisa
Pitala sam za te pelene, ali ustvari me zanima za sve OS. Kužim da su ekonomičnije dugoročno, ali me malo brine tako velika pelena na tek minimalnoj bebi. Jel to znači da će mi svi bodiji koje sam pripremila za početak biti premali?
Iz našeg iskustva odgovor je vrlo vjerovatno.Citiraj:
Pups prvotno napisa
Mi uvijek koristimo broj ili dva veći bodić od ostale odjeće upravo zbog pelene.
Potpisujem.Citiraj:
ssss prvotno napisa
Totalno razočarana :(
[quote="PupsJel to znači da će mi svi bodiji koje sam pripremila za početak biti premali?[/quote]
A ne mora znaciti. B se rodio sa 49cm i 2900g tako da je nama bilo sve ok e sada naravno da sve ovisi koliki ce bebac biti kad se rodi
Citiraj:
koalica prvotno napisa
Evo s njihovog sajta, ono sto sam vam govorila o printovima, samo lijepo upakirano u "dnevnu" i "nocnu" upotrebu:
Happy Heinys® solids have been tested for 12 hours or more at night with absolutely no wicking for most babies. The solids have a 100% poly laminated outer layer and will work better overnight. Happy Heinys® Prints have a laminated 100% cotton outer layer and work best for daytime use. They may wick if used overnight for heavy wetters.
http://happyheinys.com/pocket_diapers.php
E sad da vas ja nekaj pitam... :)
Malo me buni kad pišete da je napr. 10 eura, ili 15 USD puno za pelenicu- pa kod nas su cijene i puno veće? Koje su to za vas PRISTOJNE cijene? I malo me strah naručivati izvana baš zbog carine, i onda jesu li mi manje carine ak naručujem europske ili američke pelenice?
Becky meni nije puno do 100 kn po pelenici. iako se znam polakomiti i za skuplje...ja ne volim kod nas kupovati tj. kupovati hrvatske jer su tu negdje po cijeni a nisu mi ni približno po ljepoti i kvaliteti. ako naručuješ iz europe, brže će ti stići definitivno a za carinu nema pravila. mene nisu nijednom ocarinili a neki su se naplaćali carine....
Ja moram napisati da je meni FB procurila, a HH nije. Obje su jednobojne. Malo sam razočarana FB. HH mi je bolji i uložak je onako lijepo oblikovan, a mi imamo jake nogice pa nam se ne sfrče, kao FB uložak.
imsevimse cotton cover mi uvijek promoci, jer moj malisan jaaako puno piski. ako kome treba... :mrgreen:
dali je tko probao kushies cover???
i jos jednom: gdje mogu povoljno kupit bumgenius - bez kartice???
ja mislim nigdje. u našim shopovima ih nema, a za druge ti treba kartica...Citiraj:
Ivana B-G prvotno napisa
bar koliko ja znam.
ovo za namakanje pelena 24h u hladnoj vodi, je l' to vrijedi za sve pelene, ne samo HM?