Laky draga napiši što točno.
Printable View
Laky draga napiši što točno.
hoću sutra danas nemam papir a na poslu sam :(
naddo draga nasa trudice, puno te puno pozdravljam i voljela bi vidjeti tvoj trbuscic koji je svaki dan sve veci, a naravno i sve ostale splicanke. drago mi je da si dobro i da cemo se vidjeti ovaj vikend. meni bi odgovaralo u subotu kao i zadnji put pa ako netko moze, bit cu u grazu ili negdje drugdje. kako se dogovorimo.
myra, drago mi je da si i ti dobro, samo ti odmaraj mazi busicu.
pepita je jos u zg, al kako sam ja cijelo vrijeme na putu (nije odmor, nego nazalost posao) nisam je jos uspjela vidjeti, al puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~ da uspije postupak i urodi plodom.
garfi (kako divno sto imamo tolko trudnica) cuvaj svoje mrvice.
petrili ~~~~~~~~~~~~~~~~ da si dobro i da ubrzo kreces dalje.
silki, regina, mvrcelj puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve, ne javljate se dugo pa sam se vec zabrunula. curke, javite se!
naddo, kako si? jesi zvala doc-a?
~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
bila sam na kavici sa pepitom, upravo se vozi za St i sve ce vam napisati kad dodje.
molim sve da se jave ko moze na kavicu u subotu. sve mi jako falite i voljela bi vas vidjeti.
:* svima
Evo mene dovukla se do komp.
Bolje mi jest iako još osjećam lagano,dr.jutros nikako dobit,a sada kad mi je bolje ne zove mi se jer ne znam ni sama kako da mu objasnim pa će mi onda reći da dođem.Vidit ću još možda ipak nazovem iako mi je bolje.
A za subotu ,kad si mislila ujutro ili navečer.napiši pa ćemo stavit neki sat i mjesto pa da nam se cure zapišu. :mrgreen:
Naddice što je bilo draga, bit će sve ok vidit ćeš :love:
Sekica- lipo mi se odmori u Splitu, i uživajte na kavici.
Pepiti posebna pusa!
myra, neces biti u st? bas mi je zao, cuvaj se.
naddo, zovi doc-a obavezno, miruj i cuvaj se.
kavicu bi rado ujutro, ako ste za, ko prosli put, 10, 11...
Sekica- ja sam ovih dana bila u Zd, čekam pregled u petak pa ako dr kaže da je sve ok i da mogu putovati ići ću za Medjugorje- već sam se tamo i navikla pa mi malo fali. Vi mi uživajte, a ja ću u mislima biti s vama :love:
Naddice, vidim da odmaraš, bit će sve ok. Pročitala sam sad što si napisala na trudnicama- nazovi ti dr pa češ viditi što će ti reći. I pitaj Garfy na sms- ona je mjesec dana prije tebe pa joj je možda poznato.
Puno, puno :* :love:
Zvala sam doca,pitao me jesam li krvarila,kažem nisam kaže da može biti od širenja maternice,ako bude gore da ga zovem.
Myra ma jutros me počelo dole ne bolit nego kao nekakav pritisak pa sam se prepala.Nadam se samo da nije ništa strašno.
Svima :*
Ajmo onda ovako KAVICA JE U 10 UJUTRO U GRAZU da Sekica ne mora tražiti druga mjesta.Cure prijavite se.
SUBOTA mislim,stalno nešto zaboravljam. :mrgreen:
Nadda- danas malo više odmaraj, pa ako se opet pojavi kod dr. Ali vjerovatno je to da bebice rastu pa ih mamica počinje osjećati, velika pusa!
:heart: :heart:
hvala ti naddo, nadam se da ti nece biti tesko ili ako ima neko mjesto blize tvojoj kuci da nemoras dugo hodat, mozemo i tamo. sto se mene tice, svejedno mi je, mene ce MM dovesti, a kako on pozna St naci ce svako mjesto.
Drage moje hvala što se brinete za mene. Od transfera čini mi se ništa ovaj put, jer nisam reagirala na Femaru i folikulići su ostali i dalje maleni. Danas mi je već 22. DC, a još se ništa nije dogodilo, tj. nisu se pomaknuli ni milimetar. Doktor predlaže još jedan UZV u srijedu, pa ako tada ništa ne bude odustajemo od svega. Grozno mi je što sam se bila psihički pripremila na FET, a sad ništa od toga.
Vidimo se na kavi u subotu pa ću vam sve ispričat.
Puno vas :*
Siky, šaljem ti jedan zagrljaj. Najbolje u ovoj priči uvijek bit spreman psihički na sve varijante (ali onda mene moj dr. "zeza" da nemam vjere). Žao mi je što se nismo stigle vidit, bit će valjda prilike. Ako što treba - javi se :*
Mislim, gotovo pa ništa, osim mira u glavi, nije u ovoj priči u našoj kontroli, zato to govorim. A malo toga je i u liječnikovoj.
Ja sam se uspila izorganizirat za kavicu, imala sam već neke dogovore koje sam odgodila, pa se vidimo u Graza.
Šta mislite da se mi nađemo i ranije zbog vrućine i naših trudnica?
Kad je točno ta kavica, di i u koliko sati? :?
Petrili srećice tu si mi.Ja isto mislim da bi bilo bolje možda u 9 ili čak u 8 ipo,ali ne znam kako drugi mogu pa ljudi izjasnite se,recimo SADA ZA 9 SATI da definiramo.Ko može ,ko ne,pa ćemo prilagođavati.
Koji dan i je li devet ujutro ili navečer :?
Šta se mene tiče, može i u 8.30, Pepita sunce moje subota ujutro.
moze u 9 ujutro. a, nasa strumfetica bi navecer, naravno :lol:
petrili, kako si mi ti?
naddo, naddice, jel ti bolje?
silky, mvrcelj, regina, garfi, myra svima puno :*
curke moje, bas se veselim kavici i nadam se da cete doci u sto vecem broju.
i ja bi mogla 9 posli je sve :?
sad razmisljam o razlici izmedju kavice u st i zg. u st se dogovaramo u vrijeme kad jos nije prevruce, a u zg trazimo zatvoreni kafic da se sklonimo od kise :lol:
dakle da zakljucimo: subota, 9.oo sati, staro mjesto "Graz" :D :D :D
Može sekice, ja se slažem, subota ujutro u 9 sati
Može, ja sam ZA.
evo ja opet po starom dobrom obicaju u ovu uru. puno bih vas sve pozdravila i izljubila nabrzinu jer sam u zbrci vec 15-ak dana.stalno su mi neki gosti kod mene pa sestre i njihovi momci uz to jos i radim tako da vam se ne stignem ni javit. najzalosnije je to sto sam za vikend u korculi i necu moci na kavicu a tako bi rado dosla iako znam da ce biti jos kavica, svejedno mi je zao :cry: :cry:
pepitica,sekica puuuuno pusa vama posebno :* :* :* :*
mvrcelj :cry: , zao mi je sto neces doci. al bit ce jos kavica. drzi se ti meni i uzivaj na korculi.
naddo, kako si danas?
Ajme, sa' san ljubomorna. U mom tornju u kojem piči nezaustavljivo krovno ventilirnje upravo sam upalila uljni radijator, navukla još jedne čarape (one skroz do struka), jučer je temperatura bila plus 14. Ako d13 ide na kave recite joj da nikako u 9.-me ne kreće u japankama u ZG, ali nek' ih ima spremne u torbi - ovde jedan dan plus 35, drugi plus 14, ali evo danas je bar lijepo, čisto, onako ka "burozno" iako ne puše vjetar, i nekih cca 17. Pozdrav ST gradu :bye:
Draga ina33 stavi ti japankice u torbu i uputi se u ST...bit će nam svima više nego drago da popijemo kavicu zajedno, ma napravit ćemo jedan lijepi izlet :love:
naddo ti bolovi, pritisak, probadajuće boli.... su potpuno normalni. Zar se ne sjećaš, ja sam na problemima čak otvorila topic o tome, pročitaj.
Širiš se, sve se rasteže. Mene je bolilo, pa sad ne boli i tako stalno.
Važno je da ne traje dugo i da bol nije konstantno ista. Ne brini.
Svim ostalim curama puno :love:
Nadam se da ću u subotu moći doć a li ne bih ništa obećavala.
Jutro cure,bogme ste se raspisale,prave ste ćakulone :lol: .Ma isto ste mi drage :)
Onda subota u 9 sati.
Sekice hvala što misliš.Ja sam ti sinoć opet zvala dr.jer me bilo opet ko jučer ujutro bolilo i onda mi je rekao da dođem danas na pregled.
Maloprije sam se probudila u nevjerici koliko je sati i sve u redu ,kao da jučerašnji dan nije ni postojao.Tako da ako do popodne bude sve ok ,ipak ću pričekati srijedu za pregled.
Veliki :* svima i nadam se da se vidimo u što večem broju.
Baš vam zavidim, nama sad kava, nebo se sastalo sa zemljom, povodanj, plus 18.
cure moje drage kako ste mi?
vrijedi onda kafica sutra?
bas se veselim vidjeti vas :D
naddo, jel ti bolje danas?
Da ,da više me ne smeta osim naravno onih nekih svakodnevnih bolova,ali to je normalno.Vidimo se ujutro u 9.
Svima veliki :*
Ejjjjjj, ima li koga??? :roll:
Samo da prijavim novu temu na PO - Kava i saldoled u Zadru. Ako koga zanima, odite malo tamo pa vidite :* :love:
Cure moje drage, mislim da neću moći sutra na kavicu :cry: mislim da ujutro rano idem izvan ST :cry: sa svojim mužićem :cry: ako slučajno putujemo kasnije ja dođem pa da vas vidim par 15 minuta :cry:
Splićanke drage, jako bi volila sutra jutarnju kavicu popiti s vama. Ali nema veze bit ću s vama u mislima :)
Lipo mi se provedite, isčakulajte i nadda i garfy molim prenesite trudnički virus dalje ko što ste i meni.Hvala vam na tome!
Pusa svima!
Myra mislit ćemo na tebe i naravno da ćemo prenositi virusiće,sad si i ti zadužena za to.
Pepita ako ne stigneš lipo guštaj sa svojim mužićem,a mi se cure vidimo.