Ana.m ~~~~~~
:* :love:
Printable View
Ana.m ~~~~~~
:* :love:
ana.m jesi li sigurna da ti je tocno izracunat termin poroda?
jeste sve jos tu? :*
ja sam još tu a kaže dr da ni neću tako brzo... :roll:
kill me, kill me now...
I ja sam tu... 8) .
samaritanka po prvom uzv-u koji je bio sa nekih cca 7 tjedana tremin je bio 07.08. kao da je dan začeća bio 11DC. Po zadnjoj M je termin bio 10.08. A inisam imala cikluse duže od 28 dana, čak i manje i nekako se vodim po tom prvom uzv-u. Znači nikako nisu mogli fulati za tjedan ili dva. I uvijek su sve mjere odgovarale tjednima . Tak da :/ moja beba definitvno kasni. Minimalno 2 dana, ako ne i više...
Uf, sutra opet na SD!
I ja se prijavljujem! Moja tvrdoglavica mala me svojim željenim ali neostvarenim vikend- rođenjem nije spasila od sutrašnje hospitalizacije, tako da ja sutra moram u taj mrski zatvor do tko zna kad, ali vraćam se kući u dva komada!
Sretno nam svima bilo, što brže i bezbolnije, i- laj je najvažnije- DA S BEBICAMA BUDE SVE O.K.!!! :saint:
Cure, želim vam svima brze i lijepe porode i sigurna sam da ću u subotu kad opet otvorim Rodu vidjeti najmanje 3 nova odbrojavanja :)
Sretno!!! :heart:
E pa sretno vam svima cure i nema živciranja i žurbe,kad dođe vrijeme bebice će same odlučiti van!!!
Ana,Ineska i sve druge :* i držite se !!!
samo cirim ima li sta novo a ono nema pa nema... vidim ja da cete isti dan sve rodit :mrgreen:
Becky nadam se da ces rodit sta prije, zelim ti sta manje dana u bolnici :)
Ana.m. javi sta je bilo na pregledu, jeli koji sm blize izlazu :mrgreen:
ineska :love:
ako sam koga preskocila :oops: zao mi je , svima drzim fige da sta prije i lakse rodite
i ja sam još tu, trudna 9,5 mjeseci 8)
plodna voda se kad termin prođe počne iz mliječne opet bistriti i to je znak dr. da je trudnoća prenesena i da bi porod trebao uslijediti uskoro, a trudnicu do tad nadzirati (pl. vodu i ctg)takav je slučaj kod mene i zato ostajem sutra u bonici (pl. voda se razbistrila, otvorena 4 cm, cerviks 1/2 al nema trudova-vjerojatno će inducirati)
Pa zar sve bebe ovdje bojkotiraju izlazak na svijet :mrgreen: :lol: ?
ne sve, samo curice :mrgreen:
Vidiš,vidiš....sad sam tek skužila !!
Sretno pužiću i nadam se iskreno da nećeš doći na porod kod moje dr.!
koja je ta?može na pp
sad ih je većina na godišnjem, pa nema nekog rasporeda, a i iskreno tako mi je svejedno ko me dopadne jer sam već luda od čekanja, ona mora van i gotovo s ljubaznim i dobrim dr. ili s onim drugim...
Može,sad ću ti poslati
puzic :love:
rodit ces ti uskoro, pa koliko bi jos mogla ostat unutra? :mrgreen:
nema ane?
nema ni ana.m ni ineske :cekam: -možda je danas njihov dan :/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da im je krenulo.
mi bili u shoopingu, nahodali se ko konji u nadi da krene ali niš...
jedino da ju dimom istjeram van :lol:
I ja sam tu 8) . Nemam više snage ni pisati...
Još uvijek zatvorena, ne mogu i dalje provjeriti plodnu vodu, ctg uredan.
U srijedu moram na ctg, u četvrtak na pregled i onda bih vjerovatno ostala gore i na indukciju :cry: . A tako sam se nadala prirodnom porodu. :cry: :cry:
Uglavnom, s obzirom na moj strah za plodnu vodu, u srijedu kad idem gore probat ću se dogovoriti s jednom babicom, ako ona bude radila da odmah ostanem jer mi je fakat svejedno dan ili dva, a za vodu može značiti puno. I bebica se dosta primirila. Mrda ona ali ne onako puno.
sprema se ;)Citiraj:
ana.m prvotno napisa
:DCitiraj:
MGrubi prvotno napisa
Bit će!!
Samo se nadam da će se ona odlučiti ići van prije indukcije....
Recimo noćas????
Ajmo Iva ~~~~~~
:D
:dancingfever: Go, bebica, go!
~~~~~~ :D
za malu ivu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i njenu mamicu :love:
krenilo je, krenilo, sad ce i ostale :mrgreen:
nemre te nitko natjerati na indukciju ako ti to neces.Citiraj:
ana.m prvotno napisa
u svakom slucaju, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~am da krene!
mikka znam da ne može, ali ja se tak bojim te mekonijske plodne vode :/ ....
E cure, meni ni seks, ni hodanje ni stepeničarenje, ni topla kupka...Niš nije pomoglo...
Nek onda bude noćas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: .
14. 08. je krasan datum, baš mi se sviđa.
ana.m znam da se bojis, tog sam se i ja bojala.
ali nitko ti u bolnici nece reci da je svaki porod koji nastupi izmedu kraja 38. i kraja 42. tjedna porod u terminu. znaci da ne postoji po defaultu opasnost od mekonijske vode samo zato jer ti je prosao termin. tko zna je li ti termin tocno izracunat. a i patnja ploda bi se vidjela na ctg-u, u tom slucaju bi se islo na hitni carski, sigurno ne na indukciju.
nemoj zamjeriti sto te "odgovaram" od indukcije. ja sam imala inducirani porod na 43+1, vec sam napisala, potpuno zatvorena, bez trudova. to je bio dozivljaj koji zelim zaboraviti sto prije, kakve li ironije, a najljepsi trenutak u zivotu. najbolje je sto sam ustvari prenijela samo-jedan jedini dan. :/
ja bi si pozeljela slijedeci porod dati sansu svojem tijelu i svojoj bebi da sami odluce kada su spremni :heart:
Mikka pravo veliš :love:
Gle, meni se na ctg-u vidlo da se bebać jako napatio, i bila je baš frka, hitni carski i zamisli, uz sve te pi..darije, plodna voda je bila lijepa mliječna.
Ja nekako mislim da se samo trebaš opustiti, slušati bebu i sebe (iznutra) i čekati. Radi nešto što te smiruje. Ja nisam sigurna da će ti tako jako puno značiti jel rodiš danas ili sutra, ali bebici je važna svaka mnuta ona je u maminoj buši s razlogom, i ide van tek kad taj razlog više ne postoji ;) Znači, mislim da ne trebamo tjerat Ivu van nego poželjet Ani da se još malo naspava i odmori i pričeka da joj Ivaa kaže da bi izašla. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
da i ja pošaljem malo ~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ne želim nikom indukciju, zatvaranje u bolnicu i ostale nepotrebne akcije...nek se bebe rode kad one tako kažu...ajmo reć...večeras :*
da postavim jedno pitanje vezano uz vodenjak...
jel kome pukao u krevetu pa sve smočio? pitam jer me zadnjih dana svi pilaju da si moram madarac "obuć" u najlon da mi se ne "zamaže"... :roll:
pa. plastificiraj čitav stan onda :lol:
i auto
Ja sam još tu ako se netko još pita :mrgreen: .
Idem sutra na ctg pa ćemo vidjeti. Ako ništa u četvrtak na kontrolu...
Uf!
Što još si tu? :)
Imaš kakve bolove u leđima?
Prije par mjeseci pričam ja sa susjedom koja je čekala drugo dijete...
Kaže ona meni da se jako boji da ne prenese ,pa da ju ne bi inducirali(prvi put je imala indukciju jer je dr.koji joj je vodio trudnoću morao na skijanje,a ona nije htjela bez njega :roll: ).
Uglavnom,pučena lošim iskustvom od prvi put nikako nije htjela indukciju.
I žali se ona da je baš danas tako cijeli dan bole leđa,jer eto trbuh je već velik ,a ona je oprala sve prozore na kući.
Navećer krene ona kući ,doviknula sam joj da za dobar porod samo treba dvije stvari:što kasnije doći u rodilište i slušati svoj unutarnji glas.
Drugi dan ujutro stiže sms poruka ,da je rodila.Potpuno prirodno u roku sat i pol od dolaska u rodilište.Cijelu noć je imala bolove u leđima i nije se mogla nikako namjestiti u krevetu.Da je u pitanju porod shvatila je tek ujutro kad joj je otišao sluzavi čep,a to je bilo samo dva sata prije nego je rodila. 8)
Ana, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bebica odluci izaci van jos veceras!
:love:
Ma tu i tamo me uhvate lagani bolovi, pa sve to skupa na neko vrijeme nestane... :/ .
A da je do boli u križima i leđima, po tome sam trebala roditi još prije dva tjedna, i više...
I nekako sve više imam osjećaj da ja ne bum rodila :mrgreen:
Je,je...to je rekla i moja susjeda. ;)
svaki put mislim da ce bit poruka da je neka od vas rodila pa jos nista....
ana.m. tako ti se sada cini ali cak i ti ces rodit :mrgreen:
:* svima koji cekaju porod, da rodite sto prije