vibr vibr vibr za ponedjeljak!
Printable View
vibr vibr vibr za ponedjeljak!
Jedva čekam vijesti 03.09!!!! :love:
:heart: draga
ina, za happy monday :heart:
kakav drugo moze biti! ~~~~~~~~~~~~~
jedva cekam vijesti s UZV :saint:
Ina :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za 03.09.
Ina, ti si jedna od 3 moje trudnice koje idu 3. na kontrolu, vijesti ce sasvim sigurno biti krasne, ako Bog da :*
ina~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint: za 3.09.
:heart:
:D :D :D 03.09.
ina33 ~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak! :love:
Ma draga Ina, tješiteljice svih nas s preko nekoliko transfera kako je divno čitati da se to i nama događa. Ja uviek onako od sreće ostanem zblenuta pa me zanima, a kako to da je baš ovaj transfer urodio plodom. Ma nema se tu šta pitati treba samo delati i delati dok ne dođe i taj dan. Veselim se vijestima u ponedjeljak i želim ti svako dobro!!!! Dočekat ću i ja taj Maribor.
Poljupci do neba, ma gdje bila.
O Bože, pa ja tek sad vidim ovu predivnu vijest! ina, iz sveg srca ti želim prekrasan uzv u ponedjeljak, ovako školski nastavak trudnoće i krunu na kraju - mali sluzavi zamotuljak. :mrgreen: :*
x :*Citiraj:
enya22 prvotno napisa
ina ~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak :heart:
ina :heart:
Ina :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak
Ina, sretno na kontroli.
Ina :love: za ponedjeljak.
Javi kako je bilo.
Ina da sutra bude sve super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint:
Mislim na vas :love: :heart:
Ina ~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnju kontrolu :saint: :heart:
ina33 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: Mislim na tebe!
~~~ :heart:
ja ZNAM da ce sve biti krasno :*
:cekam:
Cure, puno vam hvala na vibricama - upalile su :heart:. Evo nas s jutrošnjeg UZV-a na koji smo opet s otoka išli (samo sad s kvarnerskog, ne dalmatinskog :). Mališa je još tu, dobro je, kaže dr. da je veliki. Ima 52 mm, ako sam dobro skužila, srce kuca, nuhalni je 1 mm, kaže dr. da je dobro. Beba je više-manje formirana, tako je bilo zadivljujuće gledati prste, noge, sve :heart: . Danas smo radili onaj PAPP probir za "stare" trudnice, nalazi su sutra, sad se već lagano moram odlučiti za amnio, prvo sam bila sigurna da neću, a sad sam nekako li-la. Dr. me potjerala isto hitno kod ortopeda s obzirom na moje kuko-probleme i osteopeniju da se to mora pratiti. Ukratko, sad će nakon pauze jedna onako jača runda doktora i kontrola. U srijedu ću, God willing, ući u 12. tjedan :D. Inače, iznenadila me druga GV koja još nije stala rasti tako da sad to onako izgleda dvije tamne rupe, kao naočale - jedna puna, druga prazna i nekako "mekša". Kaže dr. da je posteljica bogata, što je dobro. U 10. i 11.-me tjednu mi je bilo koma muka navečer, čini mi se da je to bolje, prsi velike, ali ne bole i jedino što me podsjeća na trudnoću je to da već lagano ne mogu zakopčati jeans hlače. I to da se puno lakše zapušem, upravo nevjerojatno lako, već i na kraću trekking šetnjicu po ravnome. Zasad je proteklo sve savršeno vis-a-vis tegoba i nekih panika, neka se samo tako nastavi i bit ću prestretna. U 10.-me tjednu sam imala jedan dan virozu i temp. 38, popila lupocet, pa smo i to preživjeli. E, da, mislim se ja kako sam skroz kul i ne nerviram se kao, kad ono jutros herpes na usnici - bum. Dosad mi je score - svaki UZV herpes od nervoze izbaci. Pozdrav svima i puno vam hvala :bye:
:D Jupiiii za bebaća.
I velika pusa mami :*
A mi ćemo i dalje za sve ostale preglede i za sutrašnje nalaze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ina - super za tako dobre vijesti :D :D
Jooj Ina, jako me veseli što je sve tako lijepo i dobro! :D :D
A što se tiće mučnina i to što se lako zapušeš....pa šta ćeš ipak si ti trudnica pa moraš imati malo i simptoma :love:
Jupiiiiii, čekala sam tvoje izvješće sa UZV-a i nisam drugačije niti očekivala. To je ono što smo i željeli čuti. Važno da bebica napreduje kako treba, a drugi GV će već polako učiniti svoje. Ti trebaš biti smirena i sve će se kockice posložiti. Što se tiče herpesa, nisi jedina, meni su iskočila 2 i to jedan do drugoga, pa izgleda kao da imam brnjicu na ustima. Moram biti smirena da mi brzo prođu da ih moja beba ne dočeka. ISto to vrijedi i za tebe.
Sada vibramo za sve tvoje extra dobre nalaze. Sigurna sam da će ovi sutra biti za čistu desetku, kao i svi naknandno.
JOš malo i evo te u drugom tromjesečju. :love: :heart:
jupi ... :D
:D :D
Vibram i dalje... :love: :heart:
Super ina :D , čestitam od srca!
nisam ni sumnjala :raspa:
:dancingfever: :D :*
:love:
super :heart:
Ina :D. Super!!!! Čestitam od srca!
Ina super vijesti!!! :D Mazi malog bebača i šaljem veliki :* tebi.A herpes?Nisi jeddina i meni je jedanput pred pregled tako da neka je svo zlo u tome.
:D :sing: huraaaaaaaaa :dancingfever:
:bouncing: :sing: