-
Hvala cure na čestitkama.
Treba "preživjet" ovaj vikend, slavlja su već počela, nosila sam u vrtić voćnu salatu, šlag u tubi i čoko mrvice (po nalogu teta) a napravila sam mu i sama kartonsku tortu, kupila balone, kapice, trubice... kaj ste vi nosile u vrtić?
Za kupanje koristimo Nivea šampon za kosu, kupke ne jel pol popije (sad smo imali neku alergijsku reakciju pa nam je pedica dala A-dermu) i preporučila poslije za zimu Nivea baby soft, ja sam kupila isto Nivea Wind & Wetter Creme, peremo se sa Welledinim sapunom na bazi Nevena.
Znam da je naša pedica (inače i homeopat) preporučila susjedi čija dječica imaju oboje AD od Johnsona (od kojeg se inače užasava) onu liniju sa maslinovim, susjeda kaže da je stvarno ok...
-
-
-
Karlo, :love: :heart:
mi za kupanje ne koristimo nista. za kosu koristim lush-ov sapun/sampon od kamilice, a poslije kupanja nanosim exomegino A-derma mlijeko (zbog istih razloga koje je MBee navela).
-
Mi se kupamo samo u vodi, do sad smo kosu oprali svega par puta s minimalnom kolicinom **** sampona.
Prosle zime smo imali neku kremicu protiv hladnoce za lice..zaboravih kak se zove. Ove godine jos nisam krenula to mazat..iako je vec poprilicno ledeno..nije to nis..bit ce jos i gore. :mrgreen: :(
-
ajme retha stvarno ti se divim kak možeš tu hladnoću podnjeti.
Kod nas je danas tak bilo oko desetak stupnjeva, puhao je hladan vjeter; ja sam se smrzla i već mi je dosta!