Gago, uživaj u srčeku :)
Printable View
Gago, uživaj u srčeku :)
:D :heart: :D :heart: :D :heart: :D
Gago, :heart: :love:
divno :heart: :love:
cestitke od :heart:
uzivaj u trudnoci :love:
:naklon:Citiraj:
momze prvotno napisa
Citiraj:
apricot prvotno napisa
Hvala apricot!
Sa 12 tjedana se rade malo veće pretrage......tako sam radila u prvoj trudnoči,tako ću i sada...mislim da ne postoje pespotrebni pregledi,,,volim znat da je sve ok...i ne bih izdržala npr tri mjeseca da neznam šta se dešava... :love:
Sretan rodjendan! :heart:
oh, izvinite, pobeglo mi! :oops:
pliz obrisite... :oops:
Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
:lol: :lol:
gago, uzivaj :love:
:D :love:
Zašto frka? Za 5+3 je sve kak treba biti.Citiraj:
andiko prvotno napisa
Moj prijedlog: pročitati cijeli ovaj topik opet ispočetka, prestani brinuti i uživaj u trudnoći :) To je tako posebno razdoblje života i ne smije se potratiti na sekiranje!
Juppiiiii Gago, bas mi je drago da je sve kako treba. A sad, uzivaj! :love:
baš mi je drago da ovakve priče uglavnom sretno završe :heart:
ta tehnika kojom možemo vidjeti mrvicu u začetku nam donosi jednako radosti i briga
osobito ako je do oplodnje došlo koji dan kasnije nego po tablicama
Zato draga što sam trudnoću čekala dvije godine i pomoću doktora došla do nje... Mi na žalost ne možemo biti opuštene kao ostale trudnice :/Citiraj:
Honey prvotno napisa
Ali, radim na tome.... Mislim samo pozitivno :heart:
Evo samo da te pitam kako si, kako se osjećaš?
Brijem da nema frke za bilo što, sve će biti OK, imam tako pozitivan feeling oko tvog bebača i tebe! :heart:
Pozdrav...
Andiko, ovo je bilo za tebe..
Htijela sam ti poslat PP, ali sam krivo stisla...
:heart:
istina,ja nisam čekala ali ono krvarenje me šokiralo i uvijek ću se više brinut nego u prvoj trudnoči koja je bila "školska" ;)Citiraj:
andiko prvotno napisa
Hey Gago! Ja sam pratila tvoj topic, ali nisam se usudila ništa pisati jer se kod mene sa 6+3 nije vidjelo srčeko, pa sam čekala svoj uzv. Prošli petak, 10+1 vidjelo se srčeko i nogice i rukice. Mrda ih sve u šesnaest. Sve O. Termin 8.5. Kad je tebi? Čekamo li zajedno?
07.05.2008. mi je termin ali po kalendaru...po uzv kasnije...sa 12 tjedana idem na pregled i uzv...onaj glavni pregled pa je rekla dr da ćemo se po tom uzv ravnat i dogovorit termin...
ja znam da nisam ostala trudna prije 18.08. e sad vidjet ćemo je li bilo kasnije...
inače nemam više krvarenja...jučer bila u bolnici..bolovi...od mjehura i preforsirala sam se malo :oops:
ali beba ok,zatvorena sam nema kontrakcija...
javi se
:D :D Čestitke
Čestitam :D
super :D
Evo da se malo javim(vidim da inače ima dosta postova s tom temom)
Moje srčeko je danas 17+5 i jako je vrijedna beba,stalno nešto radi i javlja se mami...
spol još ne znamo ali se nadamo zdravoj bebi,to nam je najvažnije.
Svima šaljemo puse :* :*
:*
:shykiss:
Joj cure kad ovo sve čitam ne znam šta da mislim. Mislim, drago mi je da je u ovom slučaju sve završilo super :D , ali sve me više kopka nešto drugo. Ja sam prvi puta ostala trudna u 6. mj. i odmah otrčala giniću. Zaključio je da sam po ZM 7. tj., ali nije bilo srčane akcije i odmah je naložio kiretažu jer je on po veličini ploda pretpostavio da je do zastoja došlo prije 5 dana. Tada sam mu slijepo vjerovala i napravila kiretažu, ali sada.... Sve si mislim da je sve bilo nepotrebno :( Da smo barem još malo pričekali :( Da sam barem prije znala za vas :( Užasna mi je uopće pomisao da smo prekinuli jedan život :( , a da ja to iz svog neznanja nisam spriječila :(
I zato se potpuno slažem
Ali, život ide dalje i sad smo ponovo u blaženom stanju i u 11. tj., živi i zdravi :D i naravno, puuuuuno više informirani :x i zato veliko hvala svima!!!!Citiraj:
Ovaj topik treba linkat svakoj trudnici koja prerano ode na pregled i brine se što se srčeko još ne vidi.
Ajoj, kljucic, sva sam se naježila :love:
Nemoj sad žaliti za prošlošću, uradila si najbolje što si mogla, a to je u tom trenutku bilo vjerovati doktoru. Ne vrijedi razmišljati što bi bilo da je bilo drugačije. U svakom slučaju, uvijek se vrijedi trostruko uvjeriti i dodatno informirati. Uživaj u svom srčeku :heart:
Naravno, imaš pravo...šta je, tu je. Samo sam htjela naglasiti koliko su edukacija i informiranost važni i ljuti me to što kada uđem u bilo koju ordinaciju, samo neki glupi i nepotrebni reklamni letci umjesto korisnih informacija! Možda bi i Roda morala na taj način pokušati naći svoje mjesto pod suncem. Jer iskreno, kad god sam u zadnjih mjesec dana imala bilo kakve dvojbe, prvo sam konzultirala Rodu - tekstove i forum. Iako, npr. jako poštujem svoju majku i uvijek ju tražim savjet, ali ona je ipak stara škola. Ali i ona je puno naučila od vas i podržava me, nije neka stara baba koja misli da su to sve neke nove gluposti.
U mom selu se u ginekološkim ordinacijama mogu naći Rodine brošurice koje sam ja tamo posijala :) Ima tu i tamo i nekih gluposti, ali barem trudnice imaju izbor koje će letke izabrati. Ako imaš dobre volje možeš i ti kod svojeg ginića odnijeti letaka.Citiraj:
kljucic prvotno napisa
U potpunosti se slažem u vezi važnosti edukacije i informiranosti. U današnje vrijeme je lako doći do informacija, samo tko želi. Nevjerojatno koliko ljudi ima pristup internetu, svaki dan traže recepte, dnevne tračeve, najnoviju modu, crnu kroniku... a jako puno trudnica ne sjeti se u Google jednostavno ukucati trudnoća, porod, dojenje i sl. :/
Ja sam tako i naišla na RODU...
kopala po webu o bebama....i naišla i evo ne možete me se riješit :love:
Evo podigla sam za jednu novu mamu :love:
Sandee~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:Citiraj:
Gago prvotno napisa
Tnx na vibrama! :love:
Pratim te u stopu :mrgreen:
:)
:) Koliko sam opterecena racunanjem, jedva sam se svladala da ne pocnem raditi nekakvu forumsku statistiku: toliko-i-toliko forumasica imalo isti problem; toliko-i-toliko slucajeva zavrsilo dobro...
Uzas, to moje racunanje vec prerasta u opsesivno-kompulzivnu radnju :?
Ipak, sve sam uvjerenija da ce sve biti ok i da ce se na slj. pregledu jasno i glasno cuti :heart:
Podižem za EMSICU i samo da ti kažem da sam sad 38 i pol tjedana :*
Takve brige su jedna od negativnih posljedica pre(ranog) ultrazvuka.
Da nisam krvarila ne bih ni išla na uzv tako rano...jer to je stvarno mučenje...
trudna si a oni ne vide bebu...koma...i onda na kraju dođeš do toga da kao ja brojiš jako sitno do poroda...