Koliko vidim ti si se osjetila prozvana i ti sad vrijeđaš mene? A to nije u duhu ovog foruma kaj ne, trebalo bi te banirati! 8)Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Printable View
Koliko vidim ti si se osjetila prozvana i ti sad vrijeđaš mene? A to nije u duhu ovog foruma kaj ne, trebalo bi te banirati! 8)Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Citiraj:
Stana prvotno napisa
ko kaže da nije, ja neCitiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
evo ispravljam u : di ti je obraz
jel može tako?
Pa došla bi u vrijeme kad dolaze ostala zdrava djeca!! Ne sjećam se da sam ikada bebu nosila na kontrolu u vrijeme kad je puna čekaonica bolesnih. Ti jesi????Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
I, zanimljivo, nisi se odvalila od smijeha na onaj dio u kome se govori da je Anki došla s problemom starim par mjeseci. Meni to spada u kategoriju onog tate s prethodne strane: zanemarit ćemo problem s okom koliko ide, a onda ćemo otrčati doktoru kad nama paše :roll: .
da, svaki put bi me "naručila" na kontrolu, čekaona puna djece i mi bi uredno čekali još najmanje pola sataCitiraj:
mim prvotno napisa
šta je tu smiješno?Citiraj:
mim prvotno napisa
ne spada u istu kategoriju , to su kruške i jabuke
došli su 35 min prije kraja vremena primanja pacijenata , 65 min prije kraja radnog vremena .... osječam se ko papagaj :/
zar ti misliš da anki i njena obitelj ne zaslužuju da ih se zamoli i da dođu drugi put jer imaju preveč posla? da zaslužuju grubo otpilavanje : pa mi više neradimo! jelte kak to nisu znali?!
zar ti misliš da je uredu ako neko ima dr. naslov da bude nepristojan prema svojim pacijentima ?
O vrijeđanju učim od profesionalcaCitiraj:
MGrubi prvotno napisa
to ti je sarkazamCitiraj:
Stana prvotno napisa
:mrgreen:
to ti je bio moj sarkazam na prethodni post od kojeg si me citiralaCitiraj:
Stana prvotno napisa
jel se to jede? :lol:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
sorry, ostala sam na poslu do 18.15h... :lol: :lol:
možeš pohati :mrgreen:
Ne znam ja kaj je bio sarkazam a kaj nije, ali meni je Aleksandra70vanja (koja je doktorica i ostale cure za koje mislim da su doktorice), zvučala prilično uvrijeđeno, puno više nego si se ti mogla uvrijediti na ovo kaj sam ja napisala- jer je to istina. Ja sam se bar malo ispričala na možda slikovitom i možda pregrubom pisanju, a mislim da bi se i ti mogla njima. Ako imaš snage za to od prevelikog ega koji zagađuje forum.Pa možda za tobom krenu i druge.
da sam znala... :/Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
ovak sam pojela hrenovke... :mrgreen:
:lol:
ne mogu joštreba narasti još više i više, sve dok se planeti ne uhvate u moju orbituCitiraj:
Stana prvotno napisa
a onda češ vidit horoskopa: dan vam je dobar ali vam je MGrubi ušla u sedmu kuću ... :lol:
:raspa:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Oholost je jedan od sedam glavnih grijeha. Razmisli malo o tome.Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
ima li pilota u avionu?
odnosno ima li moderatora?
Lijepo molim, ja nisam doktorica, ali poštujem to zanimanje-kao i sva ostala ako ljudi svoj posao obavljaju kako treba. To kaj ova doktorica nije primila dijete s problemom starim 2 mjeseca u petak u pola 8 navečer ne smatram kardinalnom greškom. Što se tiče ljubaznosti-čuli smo samo jednu stranu priče. Možda bi i doktorica imala nešto za dodati o ljubaznosti druge strane, a možda joj se jednostavno više ne da boriti s takvim slučajevima minoriziranja zdravstvenih problema djece i dolazaka u zadnji čas pa joj se još ne razmišlja i o lijepim riječima. Kaj se trebala i nakloniti i prostrijeti crveni tepih jer su se "brižni" roditelji KONAČNO nakon 2 mjeseca udostojili doći da pogleda dijete?? (pitanje je retoričko, MGrubi, možeš odmoriti kaj se mene tiče. Rekla sam ono što sam mislila pa bum vas ostavila da razapinjete doktore bez mene. Mah-mah!!!)Citiraj:
Stana prvotno napisa
Tako je, kada nama paše, u okviru njihovog radnog vremena. I ne vidim u čemu je problem. Za stari problem i za novi problem, bez obzira. Druga je stvar ako očekuješ da te netko primi van ranog vremena, jer to je već stvar dobre volje liječnika, a u suprotnom možeš ići na hitnu.Citiraj:
mim prvotno napisa
Nisam nikada našoj pedijatrici došla izvan radnog vremena, ali pred kraj nekoliko puta, i zbog hitnoće i zbog kontrole, ali nikada nije bilo problema, bila je ljubazna kao i inače.
Inače, ja sam isto majka koja je puno puta išla pedijatu sa jednim bolesnim i jednim zdravim djetetom, ali ne zbog toga jer mi se to sviđa, nego jednostavno nisam imala drugog izbora.
joooj , pa eto da "uložim" u "znanje" : doktori su nedodirljivi, savršeni, patnički Bogovi
i jao ti se onome ko kaže itijednu kritiku, pa makar bili i osnovana
[/list]
Ma Stana je muško, neki zafrkant...
A onda će dotični istu stvar napraviti i nekom drugom, i još nekom... :(Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
Stana je po lokaciji zagorka. A oni se vole svaditi, i tužiti i kričati :lol:
mislim da niti ne moram objašnjavati zašto topic iz istih stopa zaključavam. :x