~~~~~~~~~~~ za sve tri !
Printable View
~~~~~~~~~~~ za sve tri !
Vibram za svo troje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Danci i moj Jan je odmah poceo dobivat na tezini i meni su rekli da to nije bas dobro, ali je on za 2 dana poceo normalno piskit i bilo je sve OK, tak da ju utjesis dok ces se cuti s njom jer to joj sad treba, a pogotovo zato jos i kaj su curke zilavice male. Treba malo prilagodbe bebicama van mamine busice. Saljem im beskrajne pusiceeee.
Moj tlak je isto jos malo varirao nakon poroda i onda se sve smirilo i doslo u normalu. Samo neka se drzi :love:
neka bude ovako kako kaze Bibi
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitke hrabroj mami :* i naravno tati
Za curice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
I mamu
vibrice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart: za svo troje , neka vas drago Bog i anđeli čuvaju, a arhanđeli izliječe!
za sva :heart: :heart: :heart: puno ~~~
:heart: :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitke i vibrice da sve bude u najboljem redu i da se mama i tata uskoro samo smiju i vesele sa svojim curicama :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart:
Svakodnevno mislim na njih :heart:
vibrice lete put Splita~~~~~~~~~~~~~
:heart: da sve bude u redu
Evo, obje su curice izgubile na težini (ma tko bi rekao da je to za radovanje!? :) ), Garfy još nije ok, dobila je temperaturu (i voltaren protiv), ima povišen CRP i smanjen albumin, ali valjda oboje nije značajno poremećeno koliko sam shvatila. Mlijeko još nije došlo (a to je i normalno u njenoj situaciji). Danas je konačno vidjela bebe.
Prenijela sam joj da cijeli forum čestita i brine za nju i bebe, a izdvojeno sam prenijela poruku od Bibi. :heart:
Nase jake i hrabre cure...
~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Danijela hvala za info!
Garfy i cure držite se!!
Garfy, hrabre curice :heart: :heart: :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
super, nek ne brine za mlijeko , meni je došlo 3. dan nakon c. poroda a bebe još nisam bila vidjela....ma to su male curice žilavice....~~~~~~~~ da svo troje budu što prije zajedno!
:heart: :heart: :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~
Vibram za sve tri :love:
:* :* :*
bit će to sve dobro uz ovolike vibre :love:
Za hrabre cure~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart:
čestitam i vibram da se što prije riješe bolnice!!!
Kad sam ja bila u bolnici mene su tek treći dan zvali na odjel da se izdajam, isto sam mislila da mlijeko nije nadošlo.
~~~~~~~~~~ :heart:
Super vijesti. Neka se samo drži. :heart: za cure
Puno virualnih zagrljaja za mamu i curice :love:
I ja sam se bojala da mlijeko neće doći zbog odvajanja, ali četrti dan sam imala sve majice mokre. Samo... meni nisu dali da donosim mlijeko dok nisam uspjela izdojiti dovoljno za cijeli obrok odjednom, tako da je puno kolostruma otišlo u slivnik. Onda nisam znala koliko je važan. Ni danas mi još nije jasno bi li miješanje formule i kolostruma u jednom obroku bilo štetno za nedonošće (objašnjanje sestre), ali je to samo bila politika bolnice - ali svejedno ako možete prenjeti Garfi neka proba svaku kap dati bebicama.
~~~~~~ :heart: :heart: :heart: !
cestitam :heart: :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje dobro i za sta skoriji izlazak iz bolnice :love: :love: :love:
Bojim se da s ovim kombinacijama lijekova niti ne smije dati bebama svoje mlijeko (ako je uopće došlo, nismo se čule danas, bila sam na putu cijeli dan). Doznali smo koja bi za nju bila adekvatna zamjenska terapija kompatibilna s dojenjem, pa ćemo vidjeti što će dalje biti.
Garfy mislim na vas :heart: :heart: :heart:
:love: :love: :love:
puno, puno mislim na vas :*
Bez prestanka i bez predaha
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Garfy i djecica, nadam se sto brzem oporavku i sto brzem odlasku kuci!
Meni je mlijeko doslo tek 5. dan nakon carskog reza, iako je mala bila sa mnom cijelo vrijeme u bolnici i cicala ko sumanuta. Tako da je to individualno, i nije za zabrinuti se cak i ako se malo oduzi dok dodje mlijeko. Drzim fige!
~~~~~ Da se sve što prije normalizira! :love:
Garfi i malene Garfice, ~~~~~ :heart: :heart: :heart:
Za Garfy i curice puuuuuuuunooooooo dobrih vibracija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart:
Za garfy i dvije male princeze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro sve tri budu zajedno
Zar sam samo ja dobila mlijeko isti dan kada sam imala carski :?
Garfy i cure~~~~~~~~~~