Draga tiki_a, ja bih voljela da sam još trudnica, ali mene smo odžalovali 21.09 u 8 tj. kiretaža, sigurno si zaboravila :*Quote:
Originally Posted by tiki_a
Printable View
Draga tiki_a, ja bih voljela da sam još trudnica, ali mene smo odžalovali 21.09 u 8 tj. kiretaža, sigurno si zaboravila :*Quote:
Originally Posted by tiki_a
bok svima :)
LO, zelim ti puno srece u pon i da sve protekne u najboljem redu pa da se ubrzo veselimo :love:
A ja danas, od svih potencijalno mogucih simptoma, dobila upravo onaj koji je specifican za PMS :/ . Nervozna sam od samog jutra, uopce ne znam sto mi je, osjecam ko da sam ustekana na struju. A sve ostalo i dalje nista, sad vise ni trbuh ne boli, cicke samo na dodir malo strecnu i to je to. Nevjerojatan mi je ovaj ciklus tako da se uopce nekako ne nadam.
Sve vas pusam i zelim vam predivan i opusteni vikend
rebeca, neznam kako, ali ja to stvarno nisam znala :( Moram priznati da uvijek kad napišem riječ trudnica da se malo uplašim da ne pogriješim.
rebeca da slijedeći puta bude uspješno~~~~~~
Ljiljane moj bijeli, pokušaj ne mislit previše o simptomima, ja vibram da bude plusić~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki, suborko moja kako si mi ti, šta se kod tebe dešava?
tiki_, :love: :*
bijeli ljiljan, ja sam imala iste takve simptome, normalno sve kao u pms, kao da trebam sad dobiti. I onda sam skužila da su se ti simptomi malo odužili, bez veze sam kupila testić kad ono + :shock:, tako i želim i tebi od :heart: ;)
rebeca, petrili, tiki_a :*
bijeli ljiljan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za veliku betu u pon
Evo prijavljujem se u 'šmrkalice', danas mi je prvi dan druženja sa sprejem Suprefact, a sutra krećem na injekcije.:mrgreen:
Svim čekalicama...želim puno puno sreće :love:
LO~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ponedjeljak.Nemoj da te bude strah. Od tolikih JS mora nekaj pozitivno ispasti. Mislim na + za kojih dva tjedna. Veliki pozitivan plus!!!
Tia~~~~~~~~~~~~~~~~~~za folikuliće :D
bijeli ljiljan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu u pon. Hoćeš li sama napraviti koji test iz apoteke ili ćeš se strpiti? Pitam jer mene muči taj problem! :)
I svima ostalima koje nisam navela ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
petrili, bijeli ljiljan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
LO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vjerujem da ćeš u ponedjeljak čuti lijepe vijesti
zeljka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno
curice, veliko vam hvala na vibrama :*
Maya ZG, necu raditi testic, nekako su mi mrski :x kad nikako da daju plus pa onda zujim u taj testic i jos se na kraju pitam da mozda nije neispravan :mrgreen: . Ovaj puta radim samo betu, ona mi je najsigurnija
I moja gospođa stigla jučer točno u 22,50 zvala sam dr.A i rekao mi da krećemo u Ponedjeljak :D
petrili, bijeli ljiljan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
LO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vjerujem da ćeš u ponedjeljak čuti lijepe vijesti
zeljka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno
Tia~~~~~~~~~~~~~~~~~~za folikuliće
i svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snjezana, jako mi je zao, drzi se :love:
LO ~~~~~~~~~~~~~~~ ya lijepe vijesti u ponedjeljak!
bijeli ljiljan, podržavam te da ne radiš test, najbolje je samo raditi betu...da bude velika~~~~~~~~~+
Snježana, :taps:.
LO i ostale cure u postupku ~~~~!
evo danas mi vračene dvije js.Sada čekamo duuugih,predugih 16 dana.
Skandy, za betu vaditi ti je dosta 11 dana nakon transfera, računajući transfer kao nulti, ako ne možeš izdržat. U svakom slučaju je dosta 14, to je onako najčešća brojka koju doktori spominju. Sretno!
Sretno skandy :love:
Sretno svima!
petrili,bijeli ljiljan~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno cure!! Za velike Bete!! :love:
Svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i velika :*
Ina33 ako je to točno da je za betu dosta 11 dana računajući transfer kao nulti onda bi ja mogla i u petak 2.11. a ne u ponedjeljak 5.11. kako su mi napisali. A kaj ovi hormoni (Choragon) koji ću dobiti 30.10. ne utiču na taj nalaz? I u tom slučaju bi trebala onda dvije uputnice za betu ako bi vadila recimo i u petak i u ponedjeljak???
Kako to opće ide s uputnicama kad se vadi par dana za redom da se vidi jel se povećava? Jel to sve na istu uputnicu?
Kaj da se nacrtam u petak na VV i velim da Ina na forumu veli da se moze vaditi jedanaesti dan :lol: ???? :lol:
E, utiče, utiče, ti ne smiješ, ali samo na VV-u od svih klinika koje ja znam na području ex Juge dobivaju choragoni nakon transfera, tako da na VV-u ja ipak preporučam pričekat 14 dana. Ako je skandy negdje drugo i ne prima choragon nakon transfera onda može 14 dana nakon što je primila štopericu, a to će ti biti 11. dan nakon transfera. Ja sam obično betu privatno vadila, uvijek će trebat onda 2 uputnice jer svi inzistiraju da se beta barem 2x vadi, a bila sam odustala od VV-a jer se tamo neko vrijeme kontinuirano kvario aparat za betu pa je čas radio, čas nije - mene 2x strefilo da na dan bete nije radio i produžavalo mi je agoniju. Mislim da su ga sad popravili, to je bilo aktualno tamo u 2006.-toj oko proljeća, mislim.Quote:
Originally Posted by Maya ZG
Moderatorice, ispričavam se - zaboravila sam opet da je ovo odbrojavanje i ne smije se odgovarati na pitanja :oops:.
Curke sretno svima!
:*
Juterko svima :*
Evo stiže topla :coffee: , danas je novi dan.
Svim curama šaljem velike ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, kome za šta treba :love:
Bijeli ljiljan, mu, Fani, vibram za vaše pozitivne bete do neba i nazad
~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart: ~~~~~~~~~~~~~
petrili, fiiina kavica i dostojna zamjena ZO i mene u kuhanju :*
petrili, za veliki plus~~~~~~
Cure, nedjeljni pozdrav svima :heart:
Jutreko svima. Baš dobro dođe ovaj jedan sat spavanja duže.
Svima ~~~~~~~~~~~
jutreko drage moje!
vidim svašta se tu događalo....pa da ne nabrajam poimenice svima šaljem
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i hvala vam na utješnim riječima :*
svim cekalicama bete zelim puno strpljenja i saljem vibre
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
POTPISUJEM! :*Quote:
Originally Posted by cvita
Samo kratko budući da me familija okupirala cijeli vikend.
Večeras štoperica i u utorak punkcija, ovog puta malo ubrzano budući da će to biti 11 dc
Listica negdje sutra nakon posla!
Petrili moja, vratila se ti u akciju. Baš mi je drago. Vibriram za tebe i sve ostale čekalice bete.
Jesam, jesam znaš mene. Ovaj put uz femaru samo jedna JS, ali se nadam pozitivnom ishodu :love:
šaljem svima puno pozitiven vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D :love:
Danas krećem s injekcijama :shock:
Bravo Zeljka :D :D :D
Željka33~~~~~~~~~~~~~~za pikanj,punkciju,transfer,betu, :saint:
Za sve u akciji :D , za sve čekalice da čim prije krenu u akciju :* . Od jučer sam u novom ciklusu, a u subotu ćemo vidjeti idemo li po 7. sreću i smrzliće već u ovom ciklusu.
Tia, za uspješnu punkciju u utorak~~~~~~~~~