Hvala, cure!
Ja cu ici kod dr.Radoncica.
Printable View
Hvala, cure!
Ja cu ici kod dr.Radoncica.
Jedan Crinone gel ima 90mg progesterona, a opcenito je preporuka kod utrogestana 2x3 sto je ukupno 600mg/danu. Koliko aplilatora crinone gel na dan ste uzimale?
Crinone se uzima jedan aplikator dnevno, navecer.
Hvala bubekice! Da li mislis da li ima isti ucinak ovaj jedan (90mg) kao 6 utrogestana(600mg)?
Navodno ima. Postoji opcija i injekcoja progesteronskog ulja ako je mirovanje nakon utrica problem. Ja sam najmirnija s utricima jer su "old school" i najkoristeniji.
Slazem se sa Bubekicom oko utrica. Najsigurnija sam s njima.
Utrici su ok ako ste doma. Meni je bilo neizvedivo stavljati utrice na poslu, a kamo li tek odlezati malo nakon toga. Nisam ih mogla ni popiti jer mi se znalo zavrtiti, a stalno sam za volanom. Tako da me crinone spasio.
Sara79, kako si primijetila da si alergicna?
Ajoj :-( nadam se da ja necu biti alergicna.
Da, dobila sam na recept. Pitala sam svoju gin.da li mogu crinone gel pokusati radi posla i napisala mi 2kutije :-). Sad si razmisljam da li je bolje utrogestan dok sam doma, a onda crinone kada cu ici na posao,hm :-/. Zadnji puta sam pila ona 2utrogestana u podne na poslu jer ne mogu odlezati,pa me bolio zeludac i bilo mi zlo.
Crinone je zakon,pogotovo kada se radi !
Koristila utriće i crinone po 4,5 puta i sa crinone je puno,puno lakše.
Za sad je dr.super, napise bez problema recept.
Hvala cure na iskustvima! Pokusat cu s crinone (kad dodjem do te faze), pa cu napisati moje iskustvo.
Crinone sam koristila sad 4dana i totalno sam zadovoljna. Nema curenja i ne moram nositi ulozak kao s utrogestanom. Jedino sto me malo muci je da apsolutno nista ne izlazi. Pisale ste da se vadi 'rucno'. Da li bas treba vaditi ili tijelo upije taj gel? U uputama nisam nista nasla.
Ja nisam ništa vadila,niti sam primjetila da mi se unutra nakuplja...znam da ga neke cure isčačkaju van al ja nisam imala potrebe za tim kolko se sječam.
Ponekad zna koja grudica ispasti van, ali većinom se polijepi za stijenke rodnice pa bude potrebna ručna intervencija jer ponestane prostora za aplikaciju.
Hvala curke! Do sad jos nije bilo grudica i aplikator jos stane ;-), valjda nece smeta za ET.
Cure do kad ste koristile crinone? U uputama pise 30 dana nakon potvrdene trudnoce a svi spominju da koriste utrice do 12tt?
Meni je isto receno do 12 tt