mi cijeli vikend povraćamo i kakamo, a buba buša............pa eto da smo i mi u tonu :(
za sve kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tipkamo se kasnije!
Printable View
mi cijeli vikend povraćamo i kakamo, a buba buša............pa eto da smo i mi u tonu :(
za sve kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tipkamo se kasnije!
pih, samo boleštine :xCitiraj:
Stijena prvotno napisa
znači mogu i ja očekivati da ivan nešto donese iz vrtića?
a valjda će izdržati još ovaj tjedan, pa će onda preko blagdana biti doma 2 tjedna
patrik :* ~~~~~
AAAAAAA!
Ne stignem vas sve isčitati, ali molim za vaša iskustva.
U subotu sam bila s Jelenom kod jednog malog prijatelja kojem su u nedjelju počele izbijati kozice!!! :shock: :x
Kolike su Jelenine šanse da ih je pokupila? :( Ako ih je pokupila trebale bi se pojaviti za vrijeme našeg boravka u Švicarskoj. Petra nije bila s nama tako da je ona isključena.
Prošvikat ću! Ići ili ne ići pitanje je sad???? :/
Jesu vaši imali kozice? Kako su ih podnijeli?
:cekam:
Zaboravila sam poslati puno vibri za sve bubane!
:*
A joj Jeluška,mislim da su šanse jako velike :(
Roko još nije imao,ni mm,a ja jesam u 25. godini .
Nazovi ipak doktoricu pa traži savjet,ne znam što da ti kažem da li sad ići ili ne :/ To je sad lutrija !!
Patriku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: da prođe crijevna viroza!! :*
Bokić!
Kala cijelu noć ne da je bila vruća nego je gorila. nije mi se dala tuširati, nije htjela po noći ni sirup, a ja od straha nisam ni oka sklopila, tješila sam se što strašno puno pije vode i pred jutro je počelo preznojavanje. oko 6 temperatura je bila lagano povišena i onda smo se opustile i zaspale. sad smo se digle, ja pijuckam kavu, a ona sto na sat , kad sam joj probala čelo hladan ko led :shock: :D . krmeljice lagano na oba oka.
Kiaru jutros oko dobro, kad ciki malo teže diše jer ima malih ljepljivih u nosu a teže diše, ali fiziološka nam pomaže. a počeo je opet spavati, ima jedno do dva klopanja, a budnih razdoblja nema :D
sve u svemu zadovoljavajuće.
Yas super za alergiju ~~~~~~~~~~~~~~ i da se ne vrati. ma proći će i taj skok bitno da je vratila noć u svoju funkciju spavanja.
Trak super za Roka!
Stijena~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prij prođe! samo puno tekućine da ne dehidrira al po malo. nažalost moja kuma nije malu forsirala da pije pa su završili na hitnoj i cijelu noć na infuziji, al ujutro ko nova, samošto su se onda svi ukućani poredali na dežurstva u wc-u. ma opet vlada neka crjevna.
Jeluška tako smo i mi imali paniku prošle godine. gore spominjana kumica nam bila i sutradan dobila kozice, odmah su nam javili a ja jado djete u karantenu. mi ih nismo dobili, ali vele da su onie zarazne kad prolaze, ali nemoj me držati za rječ. ja bi se informirala na forumu , pa čak i pitala pedijatra. znaš da se nesmije ni van ni nikud 2 tj il koliko već dok traju. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak nisu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam sve boleštine odu za zpb-ića :heart:
ako ovako nastavimo morat će nam preimenovati topic u "Bolnica na kraju foruma" :lol: :(
Patrik je imao i temperaturu jednu noć i cijelu noć buncao sve i svašta, stalno se budio, pa bi opet malo zaspao, pa tražio da upalim svjetlo jer kad se probudi ne zna gdje je, pa smo noć "prespavali" pod svjetlom, a naganjali su ga raznorazni stričeki koje je on tukao, skidao im glave :shock: :shock: :shock: , pa je onda malo "prao ruke" ( :/ a dobro da se sjetio sad kad je već pobrazo virozu)....nisam mu davala ništa za sniženje, nikakve lijekove jer je cijelu noć pio, a kad bi se probudio gledala sam okice - jesu bistre ili se počinje gubiti...
Sljedeći dan je temperatura skroz pala sama od sebe, ali rigoleto se nastavio, a jučer je počelo i na drugu stranu i to opet onako samo ujutro. Doduše ne baš rijetko, ali najgore je što ga boli trbuh, pa vrišti. I eto tako, ovo je već četvrti dan, pa ćemo vidjeti što će biti dalje. Inače preko dana je OK dok ga opet nešto ne stisne, onda izbaci i opet ko da se ništa nije dogodilo. Za sad ne idemo doktou, ali ako dulje potraje, morat ćemo.
Najgore u svemu je to da on ne može bez mlijeka, probala sam mu smućkati onaj bućkuriš za proljev, probao je jer sam mu rekla da će ga prestati bubati buša, ali nije mogao. Cijelu noć opet pije mlijeko, a jučer je čak tražio i jesti, ali je poslije opet sve povratio. Onda je navečer smazao dvije palačinke s punoooo marmelade od marelice (plan je bio da jede prazne, ali nije htio :roll: ) i to je bilo jedino što je baš jeo protekla 3 dana i uspio zadržati,a sad me zove sveki da on hoće špeka i jel da mu da :?
Joj Stijena potpuna vas razumijem. :love: tako je nama bilo ljetos. Prvo MM, pa Jelena, ja i na kraju Petra. To je bio horor! Ali preživili smo. Jelenu nismo vodili doktoru kad se sve to događalo nego kad su svi simptomi prošli, jer je bila totalno bezvoljna, malaksala i ništa ju nije zanimalo. samo je htjela spavati. Doktor nam je rekao da je to normalno. Kad djeca povrate 3-4 puta potriše svu snagu koju imaju i potrebno im je puno sna da se oporave, a ona je povratila nebrojeno puta. Samo je vikala bljuje i kad to kaže, imaš toliko vremena da joj nešto podnetneš pred usta ili je gotovo. Doslovce horor. :( Petra nije toliko povraćala koliko joj nismo mogli skinutu temp koja je bila previsoka.
Šaljem vam puno vibri da što prije prođe!!!!! :*
stijena
i moj ivan kad ima criejvnu virozu ne odustaje od mlijeka, ja mu dam ono što me traži i što mu paše
jeluška ne mora da će cure dobiti kozice, nisu li one zarazne samo dok traje inkubacija a ne kad izbiju
ja sam imala a moja sestra nije dobila nego tek nekoliko godina poslije
malo je nezgodno radi puta, nemam pojma što bih ti rekla, isto bih bila u dilemi... :/
Stijena :love: :* nadam se da je bolje. Mi se u srijedu planiramo cijepiti (ako Bog da).
Da nebi sve bilo ok jućer je Mislav tresnuo na glavu. Ne direktno al ima prosječni rog na čelu. To je kad se mamu ne sluša neg se ljulja na onom u kupaoni na što se stane da možeš do lavaboa. :x :evil:
Tra kak sveki?
Mial :love:
Haribo a od kojih slika si napravila kalendar. Ajd mi pošalji na email da vidim kak zgleda :)
Yas draga kak si mi? Plikovi otišli? Luce spava? Ivan dobro?
Jeluška nadam se da ćete izbjeći koze
I nama je WonderWoman (miljenica tvog i mog M-a :lol: :lol: :lol: ) prošli put rekla nek se javimo radi cjepljenja, ali moje pametno dijete se baš svaki put kad nam ona to kaže, uspije razbolit, tak da niš od toga za sad.Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Ajd zamisli da bih ga zdravog vodila čekat dva sata u onoj čekaonici pa da pobere još nekaj triput gore od ovoga sada....mislim da se mi opet nećemo cijepit do ljeta kad prođu sve te džidže i malo se čekaonica isprazni, ko i prošli put s Priorixom.
Slažem se da za crijevnu virozu ne treba liječniku,bitno da temperatura prođe i da pije tekućine! Kad je Roko prošle godine imao isto,uspjeli smo mu ne dati mlijeko,plakao je,ne jako,pa smo mu dali vodu ! Jeo je skroz,ali samo one namirnice koje se preporučuju kod toga,i trajalo je ukupno 5 dana,i onda kao nov. Sjećam se da kad je ozdravio,da je cijeli dan doslovno- jeo :mrgreen:
Mi sad bili malo vani,strašno je,uopće mi se nigdje ne ide najrađe,ali moramo bar do trgovine,i malo udahnuti zraka. I tako mi otišli u jedan dječji butik i uzela ja Roku malu kravatu :lol: mrak je,a treba nam za Božić i Novu godinu...i dođemo mi tako doma,i ja mu htjela iz fore staviti da vidim kako stoji,a ono.....ne može mu proći preko glave :shock: pa kakvo je to moje dijete??? Piše na kravati od 3-6 godina ! A ništa,morat ćemo improvizirati :roll:
MB- :love:
:lol: za glavonju :heart:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
:* i ~~~~~ svim bolesnima, malima i velikima
Trak-žao mi zbog sveki ~~~ da sve bude ok.
??- ~~~ i za didu.
Mi jučer bili na Bačvicama, milina Božija, vrijeme prekrasno, Jure se naskakao na trampulinu ko veliki, al se zato noćas (u 4) probudo i nije htio zaspati do kad sam išla na posao :? , zvao je i mene i MM-a 15-ak puta,tako mi i treba kad sam se hvalila da dijete lijepo spava, neka mi je :x
Odmah sam se prisjetila kako je to izgledalo prvih 7 mjeseci :roll: , možda još ipak nisam spremna za odlazak iz nepokolebljivih :mrgreen:
Wana nema ti to veze. Ja se jadna nikad ne hvalim da moji dobro spavaju pa nikak da počnu dobro spavati :evil: :evil: :evil:
Stijena tako je i kod mene. Sam se ja bojim da ne zakasnim s tim docjepljivanjem ali bojim se da nema druge... :roll:
ja sam oboje trebala docijepiti u 9 mj.
ili su bolesni, boležljivi ili je mama malo senilna, a sad biti u čekaoni nema šanse.
kad se pojavim dr pred oči i kažem za docjepljivanje i vidi karton bit će mili moji kuda koji
neusudim ga se ništa ni pitati
Hvala Wana :love:
Blago vama na lijepom vremenu,jedva čekam proljeće i sunce ! Uh kako nam fali igranje po parkovima i livadama :(
Možda ti je Jure nešto sanjao,nekog ratnika :mrgreen: pa se razbudio.
Ma ne brini,to njegovo buđenje jednom u sto godina je pisofkejk u odnosu na ostalu djecu!
Roko ,da ga pohvalim i odmah ureknem,spava sve bolje,bude noći kad traži par puta mlijeko ,a nekada se uopće ne probudi :)
Od kad se dogodilo ovo sa sveki,totalno smo sve druge "probleme" potisnuli u drugi plan,i sad nam se čine smiješnima naspram ovoga. Zaista je zdravlje najvažnije i neprocijenjivo,a tako ga malo poštujemo!
Tako smo se svi veselili Božiću,a sad mi je tako svejedno. Ipak zbog Roka će sve biti kako treba,živjeti se mora!
evo malo novijih sličica i slike kreveta :D
a link :oops: , evo ga http://public.fotki.com/wana1/jure/Citiraj:
wana prvotno napisa
trak- :love:
Wauuuuuuu...genijalni ste :D
Ajmo po redu....krevet je super, svi troje ste jako lijepi :heart:
Otkrij mi tajnu kako se Jure nije bacio u one medvjede :mrgreen: moj bi to već sve rasturio :roll:
Lizači sladoleda su :zaljubljen:
A kad vidim da Jure skače vani u majici-plače mi se na našu klimu :(
Nemaš kaj zakasnit! A što bi bilo da je dijete stvarno stalno bolesno? (pod stalno ne mislim neke "smrtne" bolesti, ali dovoljno je da mu konstantno curi nos ko što im zna curit cijele godine ako idu u vrtić).Citiraj:
A da ne pričam da sam ja čak nekoliko puta znala zvati (našu) pedijatricu kad je patrik bio zdrav, pa mi je sestra rekla da sad ne možemo doći jer je gužva ili se ne cijepi ili nešto i što sad? Kad nas je drugi put naručila, patrik je opet nešto bio bolestan, ili bolje reći nije bio potpuno zdrav ko što oni kažu da mora biti, i opet nismo otišli.
Dakle??? Nekako ne smatram da sam samo ja kao roditelj isključivo odgovorna za to kad će se, hoće li se i pod kojim uvjetima moje dijete cijepiti.
Tako jeee Stijena!!! Živio govornik.
A kod Wonder Woman je fakat uvijek ispod 2 sata SF doći na red. I ja uvijek glupača zaboravim piknik ponjeti. :lol:
Wana blago vama - kad bi ja stavila 3 ovolka kreveta u njihovu sobu nemam pojma di bi se igrali. Naime upravo me to muči sad već neko vrijeme.
Akos tavim 3 velka kreveta i ormare nema šanse da imišta drugo stane. :cry:
Joj stisnula sam send anisam Wanni rekla sve kaj ju ide ;)
Dakle vi ste svi troje jedna prekrasna obitelj i mladi gospon izgleda jako zreo i velik. :heart: :love:
I ova slika s medekima je preslatka
e sad si me utješila :*Citiraj:
Stijena prvotno napisa
wana dečki su :zaljubljen:
krevetić vam je baš super al mogla si nam još koju fotkicu , baš si škutica jedna.
baš ste mi slatki na zajedničkoj!!!
Trak :love:
Ajde fakat ćemo se drugi put dogovorit da idemo zajedno (bar za cijepljenje) pa da bar babinjak obavimo umjesto da gubimo vrijeme.Citiraj:
Ti ponesi cugu, ja ću klopu i da vidiš...........ko je još vidio ić na kavu se izlajat kad mi imamo našu WW :lol: :lol: :lol:
wana dijete ti je prelijepo s ovom kraćom kosicom (iako i ona lijepa duga je bila ok, ali skrivala mu je to prelijepo ličeko, do sad nisam ni vidjela kako je :zaljubljen: ), sad mu je friz najtaman, baš mi se jako sviđa!
:lol: Stijena evo ja sam baš dogovarala nekaj za srijedu. Pa ak si za ponesi neku hranu ja ću cugu. Iamaš kakvih želja?
mi nismo nikak za cijepljenje :( , al kak je krenulo možda se i vidimo u srijedu :/Citiraj:
a za cugu nemam nekih želja, al čist mi pada na pamet neka travarica iz par vrlo dobrih razloga:
a) ubija viruse i bakterije
b) ubija zdrav razum koji ti nakon 2 sata čekanja može jedino biti smetnja
c) možemo ponudit i zmaju (znaš na koga mislim :lol: ) pa nas možda pusti preko reda.
Stavila bih i jedan ovaj :lol: , al kad malo bolje razmislim ovo mi uopće nije smiješno!
wana :zaljubljen:
super ste svi troje a krevetic je mrak 8)
MBposlala sam ti pp ali bez slikica jer kalendar nisam jos slikala, moram ga jos malo doraditi, imam vremena do Bozica :mrgreen:
Kristijan juce 3 puta povratio, poslije popodnevnog spavanja
temperaturu imao 38.8
bio je skroz iscrpljen
nakon cepica malo zivnuo i jeo, pa na spavanje
jutros je palacinkama sve nadoknadio
super je danas kao da se juce nije nista dogodilo :?
~~~~~~~~~~~~~~~~da se i vasi bubani probude zdravi :love:
MB ne znam kolika vam je sobica, ali ima krasnih kombinacija i za 3 kreveta
npr. na jedan zid krevet na kat, pored njega na drugi zid krevet u visini odprilike 120 cm i ispod njega "igraliste a kasnije moze i radni stol
jesam dobro objasnila :roll:
moram sada ici, dosla mi sogi :)
Ne znam kojeg bi stavila na kat... Možda ovog kaskadera od Mislava. :lol:
:oops: :oops: :oops: :smajlićkojiumireodsrama:
baš Vam hvala, sad znate kako smo "smišni" i kako imamo frajerski krevet.
trak- kraj medvjeda je stajao čuvar pa smo mu rekli da ne smije ući jer barba čuva mede i da ih samo smije gledati. bio je dobar
Planiram u dogledno vrijeme Juru i mlađeg brata/sestru prebaciti u veliku sobu i ovaj krevet ukomponitati u cijelu priču.
Hello :)
Joj Wana odmah vas moram pohvalit,prlijepi ste ,a Jure je pravi lik :saint: .
Stijena **mial** i haribo evo da klinci brzo ozdrave ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Stijena jesi li probala da mu das one prolife bocice,mozda na dva puta jednu,da se ta mikroflora malo izbalansira,dobre su i kod proljeva i kod povracanja.
Jeluska ~~~~~~~~~~~~~~~ da nema kozica.
Trak i mial,drzite se :love:
Ajna je puna slajma,antibiotik sam prekinula,ispila je cijeli sirup od bijelog sljeza i sad pije neki koktel od raznih travki :x ,vise mi je muka od tih prehlada.
Yas drago mi je da su plikovi prosli,samo ti nastavi unosit kalcij,a probaj se malo i odmorit.
:* svima.
Veliki potpis....puno mi je ljepša kratka Jurina frizura :heart:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Bobčice-da te utješim,kod nas je šlajm trajao skupa s kašljem čak 3 tjedna,i evo samo od sebe prošlo (kuc,kuc) ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brže prođe! :*
Haribo-vjerojatno je Kiki imao blagi oblik neke viroze,ma bitno da nije dugo trajalo :*
Mial-kako ste??
Yas-kako Luce i kako Ivan? Pisala si da mu se promijenilo ponašanje? Jel još traje? Meni bi to vjerojatno bilo skroz normalno :mrgreen: ako ne i prenormalno :lol:
da :? , a meni je baš ljepši sa dugom kosicom...pa je ponovno puštamo :mrgreen: :PCitiraj:
traktorka prvotno napisa
evo kod Kale cijeli dan bez temperature, ali već je lagano počela sad navečer rasti. popodne nije spavala pa sad već spava nadam se da će do jutra.
Kiar me isto zeznuo pa je rano zaspao, sad lagano strahujem kad će njih dvoje imati tulum noćas.
Trak jel bila sveki na kakvim pregledima danas?
moj dida već tjedan dana u bolnici i ništa mu nerade od pregleda, pa se sve bojimo šta im to znači.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bubače da im što lakše prođe noć, a nespavači da spavaju
Za početak (da bude vezano za roditeljstvo/djecu ;) ):Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Hamley's (valjda se tako piše) je robna kuća na pet katova (svaki kat veličine najvećeg splitskog TL) u kojoj se prodaju samo igračke! Prizemlje - plišanci, prvi kat - za predškolce (naša banda :mrgreen: ), drugi - društvene igre, treći - za cure, četvrti - za dečke. To je nešto apsolutno nevjerojatno! Mislim da ne mogu smisliti ništa što tamo ne bi mogla naći!
ajme mial, kako :(Citiraj:
**mial** prvotno napisa
MIAL draga uopče nisam imala pojma za tvog didu da sve bude dobro~~~~~~~~~~~~~~
baš kod tebe u zadnje vrijeme samo strahote :love:
za sve bubane~~~~~~~~~~
Mateo je dobro, gledamo gdje čemo ga odvesti na djeda mraza!?
u dilemi sam umjetni ili živi bor :? imam umjetni al ove godine sam se baš zaželjela prave jelke,strah me jedino da će ga Mateo malo pomalo ogoliti kad skuži da se može pa će ga bit svukuda :/ kak je to kod vas?
WANA krevet dobro izgleda nadam se da mu je doživljaj spavati
TRAK :love: