Trina prvotno napisa
Ja donekle mogu razumjeti raspravu na tom forumu i jasno mi je zašto je došlo do takvog imiđa Rode.A mislim da sve počinje od toga da ljudi kad dođu ovdje ne znaju da rodine forumašice nisu rodine članice.I onda počnu čitati pa naiđu na:-link dojenja 8 godišnje djevojčice i komentari nekih kako je to super i normalno, -na "priznanje" mame kako povremeno lupne dijete po guzi i tada slijedi napad o njezinoj nesposobnosti za biti dobrom majkom jer nema kontrolu,jer zlostavlja dijete,jer će od svog djeteta napraviti psihičkog bolesnika punog frustracija i kompleksa,-na priču mlade mame koje se svim silama trudi dojiti ali ima pedeseti mastitis po redu,temperaturu,gnojne čvoriće i krvave bradavice i već je odavno upala u depresiju zbog toga a od forumašica dobiva savjet da mora izdržati jer je njeno mlijeko ipak bolje od ičega,-na ponovno "priznanje" da joj djeca gledaju crtiće i igraju igrice pa na to dobiva pokude i tisuću savjeta kako kvalitetno provesti vrijeme s djetetom iako je na rubu snaga,-na pokušavanje skidanje sa cice dvogodišnjeg djeteta jer joj je puna kapa dojenja a savjeti su opet neemoj,njemu je to potrebno,ono ima potrebu za sisanjem,-i na tisuću drugih stvari koje su ljudima nepojmljive a misle da savjete dijele aktivistice udruge Roda