Sumamed je sve riješio
Printable View
Sumamed je sve riješio
ja opet imam e.coli :evil: mamu joj njenu :evil:
ako neko ima ikakav alternativni savjet.... unaprijed hvala (prihvacam sve savjete osim antibiotika, zadnji put kad sam je imala nasopali su me ko ludu i nista mi nije pomoglo, ovaj put uzimam sve i svasta OSIM antibiotika)
I ja sam ih napravila! Odlučili smo se oboje napravit briseve na sve! !!Citiraj:
Strike prvotno napisa
Sad čekamo nalaze za oboje.
za to je jaaaako dobar caj od zobi jer odljepljuje bakterije od stijenke... mislim da ide saka zobi na 1 litru vode, malo prokuha sve skupa, odstoji sat vremena i onda se procijedi i pije. najbolje ti napraviti 2 litre pa cuclat cijeli dan. meni su svi problemi poceli prije 6 god. s e.coli i mjehurom i nakon zobi je nestala i od tada je nemam...Citiraj:
Pinky prvotno napisa
Ja preporučavam vaginalete australskog čajevca.Koristila ih nakon te bakterije u cerviksu i nakon toga bris bio ok.
ajoooj,Strike,sorry-čekala sam sat vremena kod nje i žao mi je ali zaboravila sam pitati jer računalo nešto nije prepoznalo oko uputnica pa smo se pola sata zezale s tim.Tokom slijedećeg tjedna ću je vidjeti pa ću je pitati.Oprosti još jednom. :oops:
Citiraj:
pčelica2009 prvotno napisa
Ništa strašno,pčelice,ja sam bila kod ginekologa i dobili sumamed 250mg i za tjedan dana opet na papa test,nadam se da će nam pomoći i da nije hpv
pcelice i meni su zadnji put te vaginalete pomogle. kupila ih poznanica u sarajevu. ali sad ih vise nigdje ne mogu naci. ako ti mozes, molim te javi mi se na ppCitiraj:
Pinky, probaj na tampon par kapi kantarionovog ulja pa preko noći držati u rodnici. Moralo bi pomoći, a također preporučam aloe veru gel, meni je riješio e.coli. Pozz
Mogu ja kupiti, pretpostavljam da ih još ima, pa nekako pošaljem.Citiraj:
Pinky prvotno napisa
http://vaginalete.bloger.hr/default.aspx?tag=vaginalete
Možda možeš tu naručiti?
Pinky imaš pp,sorry tek sam sada vidjela.
Ništa strašno,pčelice,ja sam bila kod ginekologa i dobili sumamed 250mg i za tjedan dana opet na papa test,nadam se da će nam pomoći i da nije hpv[/quote]
Papa test nažalost ostao isti,asc-us i hpv pod upitnikom.Savjetovali mi napraviti hpv tipizaciju,napravit ću u utorak i baš me strah!Nalazi se čekaju 10 dana. Kako mi se to baš sad desilo,baš sam jadna
Strike-to ti je nekakva upala-tako ona kaže-pitala sam ali sam zbrkana pa ne znam šta sam kome rekla.Moguće da je zbog hpv-a ili nekakve druge bakterije.Nema papu pa ne može točno reći ali otprilike tako nekako.
Ali svi brisevi su mi ok,urinokultura isto. I što da sad napravim,što ako i je hpv,kako to utječe na postupak?Citiraj:
HPV nikako ne utječe na začeće, dakle bez brige.Neće te ni doktor odbiti zbog toga.
Prema nekim statistikama, svaka druga seksualno aktivna osoba je zaražena s HPV-om.
evo tek sad sam ovo vidilaCitiraj:
MMK prvotno napisa
hvala vam svima :love: a posebno pcelici koja mi ih je poslala :* :heart:
Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
Sad mi je puno lakše! Vidite,kakav peh :x Do sad nikad ništa,a sad pred termin odjedanput sve.
Nema mi druge,probat ću,ne mislim sad odgađat Mb,a na kraju možda i nije hpv
Ja isto mislim da nije.Najvjerojatnije ti je nekakva upala-nemoj se brinuti vidjet ćeš da je sumamed sve riješio.
pinky-nema na čemu i drugi put-samo javi
Na žalost,sumamed nije riješio stvar,radila sam ponovnu papu i isti takav sam imala i prije dva tjedna,pa si možda mislim da mi nije dao dosta jaku dozu,samo od 250mgCitiraj:
Ja sam uz taj sumamed popila i šok terapiju sa tableticama bijelog luka.Prvi dan (ne sjećam se točno)-valjda 10 pa 5 ili 20 pa 10-piše na kutiji
Pinky pogledat ću ja u Mostaru, prije sam ih kupovala bilo ih je, mada kada sam jednom ušla u tu ljekarnu da pitam za njih žena mi je rekla da ih odavno nema. Opet ću navratiti pa ti javim ako ih bude i kupim ih za tebe i spremim za Ploče.Citiraj:
Pinky prvotno napisa
Pinky, joj kaskam sa čitanjem, tek sada vidim da ih je pčelica spremila a ukolko ti bude trebalo još kutija javi se.
Cure, molim vas savjet.
U 12. mj. imam termin u Mariboru.
Sredinom 9.mj. smo i suprug i ja kontrolirali briseve i kod oboje Ureaplazma izolirana, dr. nam dala Sumamed 500 mg 3 dana.
U ovaj ponedjeljak sam ponovno išla dati bris, danas otišla po nalaz i opet Ureaplazma izolirana. U ponedjeljak ću kod doktorice.
Koji je vaš savjet?
Nadam se da neću morati otkazati postupak u Mariboru?!
Karla, nije ni meni sumamed pomogao kod ureaplazme. Imala sam je prije ljeta i dobila sam eritromicin. Doduše MM nije obio nikakvu terapiju pa se ne čudim da je urea opstala. Ali nakon toga smo i on i ja dobili po 2 kutije sumameda - nakon toga meni opet izolirana ureaplazma. Zadnje je dok.prepisao doksiciklin i meni i MM i prije 3 dana sam išla na bris i sad čekam rezultat, u ponedjeljak ću znati, nadam se da sam je ubila.
karla naruci direktno na sumamed.hr slijedece biljke:
vrijesak cvijet, origano list, breza list, majcina dusica
barem 3 kutije
salju na kucnu adresu, placanje pouzecem, kutija je 7 kn (u ljekarni 12)
taj mix je super protiv e.coli i ureaplazme (po tvrdnji moje frendice, farmaceutkinje koja je tim mixom ubila ureaplazmu i e. coli u trudnoci)
uzmes po kutiju svake biljke, zamjesas zajedno, prebacis u neku staklenku (ja u veliku od neskave) i kuhas po uputi na kutiji.
to ce ti rijesiti sve do maribora :*
AuroraBlu javi svakako kakav je nalaz.
Pinky hvala ti puno, puno na informaciji. Odmah krećem u akciju!
Pinky dali i MM treba to piti?
boze dragi da sumamed.hr, stvarno nisam normalna
suban.hr (tako je trebalo pisati)
pijemo i ja i muz, za svaki slucaj, ne moze skoditi
taj mix cak zene u trudnoci mogu piti
Pinky draga, našla sam, hvala ti.
Karla, upravo sam dobila nalaz i - nemam više ureaplazmu!!! :D Dakle, doksiciklin ju je ubio, a prethodni eritromicin i sumamed nisu bili uspješni.
Hvala AuroraBlu što misliš na mene.
Ja se ovaj tren vratila od doktorice, prepisala mi isto Doksiciklin. Nadam se da će i meni biti djelotvoran.
Hoće, taj ubija sve živo :) (baš pogledaj što je sve navedeno u uputstvima)
Meni je on ubio klamidiju,dok sumamed nije.Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
juuuuhuuuu
:D :D :D
rijesila sam se mikroplazme i e. coli bez jednog jedinog antibiotika 8)
zahvaljujuci carobnom napitku od cesnjaka i crnog vina te caju kojeg sam gore spomenula :D :D
Pinky :D
mene muči e.colli, molim te objasni kako si spremila češnjak i crno vino ( ja sam čitala recept s bijelim vinom) i koliko dugo si pila češnjak, koju količinu dnevno i koliko dugo si pila čaj?
Pinky, odmah idem kupit ove 4 biljke za čajeve! Za echerichiu ionako imam pretplatu tako da će mi kad tad zatrebat :)
evo ja prijavljujem uredne briseve, i iskreno ne mogu vjerovati.
uvjek sam imala nekog podstanara, osim u trudnoći, i ne mogu vjerovat da su dobri!
baš sam sretna! :D
Još čekam papu, ali vjerujem da ako su brisevi u redu da bi i on treba bit o.k. ili se varam? :/
Želim vam što prije uredne briseve da krenete dalje u borbu!
pola kila cesnjaka stavis kuhati u litri crnog vina dok se vino ne reducira na pola litre (oko 20-30 min na srednjoj vatri, sve je to odokativno). pricekas da se ohladi i prelijes u staklenu bocu koju drzis u frizideru.Citiraj:
Biene prvotno napisa
pijes svako jutro i svaku vecer 2 jusne zlice tog smrada.
ja sam imala poseban ritual. otisla bi u kupatilo i pripremila pastu na cetkicu, ulila cep one tekucine za ispiranje zubi i zvaku. zacepljenog nosa bi popila smrad pa brzo oprala zube, isprala vodicom, stavila zvaku tek tada bi prodisala.. par puta zamalo dusu nisam izrigala...
ali isplatilo se ;)
sretno!
ups!
caj jos uvijek pijem, procitala sam da ga je dobro piti 3 mjeseca da se bestija ne bi slucajno vratila. narucila sam biljke direktno od proizvodjaca, jeftinije je a i ovdje nisam mogla nikako naci origano LIST.
suban.hr
poslali su mi doma cijeli pak cajeva, po 5 kutija svakoga. kod njih je kutija caja 7 kn a u ljekarnama je oko 12, pa mi se cak isplatila i postarina. platila sam pouzecem.
caj pijem po 2 deca 3x dnevno - nakon dorucka, rucka i vecere.