-
evo da se i ja pohvalim svojim ljepotanom.
moj put nije bio predug (samo dva postupka), ali sam vec u dvadesetima znala da ce biti tesko doci do trudnoce (teska endometrioza). a onda je u meduvremenu bilo tesko doci do odgovarajuceg tate (pronaci odgovarajuceg partnera). kad smo se tata i ja pronasli, shvatili smo da smo oboje problematicni u tom pogledu... nekad si mislim sto sam ja sve ocistila od lose karme u ovom zivotu, mozda malo previse za moj ukus.
bilo je tu svega, i dijeta, i akupunkture, i hodocasca, i molitvi, puno suza, gorcine, jada, depresije, nikad odustajanja. znam da je ovo zadnje
lako reci sada.
prestala sam dugo i gorko plakati. sad placem od radosti.
-
Evo da se i ja javim nakon dugo vremena, iako moram priznati da Vas stalno pratim. Nas maleni ljepotan stigao je nakon prvog stimuliranog IVF-a i sada ima 19 mjeseci. Uistinu nema nista ljepse od djecjeg osmjeha, zagrljaja, poljubaca,...Uzivamo u svakom danu provedenom s nasim sinom koji nam je u poptunosti promijenio zivote. Jos nas ceka 9 smrzlica na VV po koje cemo kad maleni napuni tri godine, ukoliko u meduvremenu ne upali kucna radinost. Zelimo uzivati sto vise u nasem tako dugo iscekivanom andelu, iako je stigao odmah nakon prvog postupka prije toga bilo je bezbroj pokusaja popravka MM-ovog spermiograma prirodnim putem, molitvi i nadanja.
Svim sretnim mamama i onima koje ce to tek postati nasa mala troclana obitelj salje bezbroj pusica :* :* :* :* :*