mirna2005 čestitam :D :D
Printable View
mirna2005 čestitam :D :D
Gia, ovdje se raspravljalo o vrtićima
vrtici u zadru
ovdje imaš podatke gradskih vrtića
http://www.zadaronline.com/katalog/index.php?gdje=cat&id=95[/url]
Bok cure!Pošto nam je ovako lipo zatoplilo često mi padne napamet plaža-kupanje,pa me zanima di se vi kupate sa klincima??Nama će ovo biti prvo lito za "pravo"kupanje pa nemamo nekih iskustva :)
Vrlo ću se rado pridružiti kolektivnom kupanjcu. :)
Evo nas kući...Hvala cure na čestitkama! :*
Žene jeste vi imali koji "bliski susret" sa dr. Barakom???
Mene je tako razljutio da sam još uvijek tako :evil: .
Vise puta! :evil: Covjek je kazu dobar doktor , ali je definitivno idiot. Iako ovo dobar doktor kod mog slucaja ne stoji.
Ne stoji ni kod našeg slučaja.
Od kad smo se prvi put susreli sa njim Enola se panično boji doktora. :x
Danas nas je nažalost opet on dopao, toliko ju je rasplakao da se jadna cijela ispovraćala. :( I onda još napravi neku facu, kao bljak.... Na kraju smo je prisilno legli da on pregleda osip, koji sam mu rekla da ga više nema.
Na kraju te torture, dijagnoza je: vijerovatno viroza (to sam i ja znala, ima temperaturicu i kašalj), a osip je vjerovatno alergija ali možda i nije. :shock: :roll: :evil:
Sorry. Morala sam se izjadati.
Samo se ti jadaj! Nikako i nikad mi nije legao . Inace znam reci da taj ruke na moju djecu vise stavit nece i dobro za svu srecu funkcioniramo i bez njega.
A zasto vodis dijete kod njega ako ga se toliko boji? Tu srece nema, mjenjaj doktora.
Oba puta nam je mijenjao našu doktoricu.
Ma drugi put kad vidim da on radi idem sa malom na hitnu ili direkt u bolnicu. Sve je bolje od Barake. :x
potpisujem. da sam ga slušala S. odavno više ne bih dojila!Citiraj:
bebelina prvotno napisa
potpisujem sve navedene komentare
Vjerujte, nije B najgori na svijetu. Ima jedan u bolnici od kojega ja dobivam osip koliko je bezobrazan. I to onako, jednom rečenicom, a ne bi čovjek očekivao od njegove pojave.
jel D.R.??
Meni je B. napisao u onom pismu što napišu kad dođeš na hitnu da mi dijete ima dobar refleks sisanja. A dijete je tad imalo dvije i pol godine :roll: :lol:
A meni je B. još u rodilištu rekao da slobodno ostanem u bolnici ako se budem tako ponašala ( prekrila sam dijete tetrom dok je on pregledavao drugu djecu, a inaće su mi je odnosili navećer na neonatologiju da se ne pothladi, imali smo dodatnu grijalicu u sobi jer je ranije rođena. Ali ne, ja pretjerujem sa jednom tetrom... ne moram ni ići iz bolnice jer ćemo se ako se takobudem ponašala brzo vratiti :P ), ma užas... Šef pedijatrije mi je bio ok, valjda mu je bio neki dobar period :mrgreen:
Strašno :evil:Citiraj:
pale prvotno napisa
Nije D.R.
džez
Je li Laura nastupala u petak u predstavi Mislav u svijetu bajki? Jel ona bila Pinokio?
:yes:
a mi smo štreberski sjedili u prvom redu :aparatic:
bili ste? komentar?
a što da ti kažem, zvijezda je rođena!!
stvarno je odlična!!
malo uzurpiramo topic :oops: , ali kad smo već tu :mrgreen:
veseli me što se time bavi s guštom i lakoćom, a veliku ulogu u njenom entuzijazmu igraju i novostečena prijateljstva. specifikum u tim druženjima je to da ima djece svih dobnih skupina, povezane istom aktivnošću i sličnim senzibilitetom, a za neke se ne može reći ni da su više djeca (Laura je imala ulogu i u Disco burgeru, pa je s njima provela puno vremena, čak i više nego s vršnjacima). druže se bez predrasuda i vidim da se iskreno vole i uvažavaju, bez obzira na dob, spol i različite sposobnosti, što je totalna suprotnost od međusobnih odnosa djece u školskoj sredini.
ovo iskustvo nas je sve obogatilo :)
E upravo to!
Ta je skupina djece bas posebna i mislim da mogu biti ogledan primjer kako nam drustvo treba izgledati (vjerujem da je to i zbog Matijinog pristupa).
Isto tako su bili s uvazavanjem prihvatili i Katu, kad je imala manje od 6 godina.
A moja poznanica je rekla da to tamo nije dramska, da je to psihoterapija i da joj se dijete preporodilo otkad ide.
I predstave su im odlicne. Meni se jako svidjela ona druga "Tko to tamo laže".
a o čemu konkretno vas dvije pričate?
Probudile ste mi znatiželju...
Sad sam skuzila da nas dvije ustvari chatamo (a to nisam nikad u zivotu radila, majkemi). I to tako nepristojno da nitko ne kuzi niti o cemu pricamo :mrgreen:
Pricamo o Kazalisnoj udruzi IGRAJMO SE
http://www.igrajmo-se-zadar.hr/
pa vidiš da i iz chata može proizaći nešto korisno i za ostale... :mrgreen:
Ja za ovo nisam imala pojma, i čini mi se super!
E sad ste i mene zainteresirale....možete nam nešto reći o dječjim predstavama i dobnim skupinama koje djeluju unutar udruge? :tele:
Zvuči baš zanimljivo. Dajte nam par informacija...
E, baj d vej, da se pohvalimo, upisali smo Martu Lopticu, kreće najesen :D
Loptica :heart: bravo za Martu! Nadam se da ce joj se sviditi.
Od koliko godina je loptica? Ima li što od 3 godine?
Loptica je od 4 g. i mi smo upisali jakova, kreće na jesen. nisam sigurna ima li što za trogodišnjake, bar ja nisam čula..
Ja sam gledala "Disco burger" i upravo me odusevila skupina te najmanje djece...nemam pojma koji su i ciji su od vas ovdje, ali zbilja su mi oni odnijeli najvece simpatije, a dosla sam gledati svoje ucenike ....
Mali info: plaža u Zatonu je besplatna nakon 17h. Na znanje i ravnanje. Nama je to uvjerljivo najbolja plaža za klince na zadarskom području.
Mali info: plaža u Zatonu je besplatna nakon 17h. Na znanje i ravnanje. Nama je to uvjerljivo najbolja plaža za klince na zadarskom području.
mogu misliti koja će gužva biti. Mi smo bili na sličnom programu, ove zime za sv. Nikolu, i jedva našli malo mista.Citiraj:
bebelina prvotno napisa
to je u ovu subotu?
ovo me razveselilo :DCitiraj:
klia prvotno napisa
inače naplaću ulaz sa autom 50kn :shock:
mi smo isto bili za sv. nikolu u arsenala i bila je ogromna gužva, čisto sumnjam da će i sad biti s obzirom na ove vrućine.
samo što mi ura nikako ne paše jer on u to vrijeme spava a sve da ga i uspijem održati budnog ja radim do 1h, jedino da aktiviram babu...
Kako pise ovu subotu , a ja naisla na info i stavila tu , pa ko voli nek ide!