Meni su mama i sestra bas dobile puno strija. Ali eto ja nisam. Doduse nisam ni puno kila dobila. Zadnja tri mjeseseca mazala sam na polumokru kozu, da se stvori kao emulzija. Koza mi je bila super. Sad se nadam istom...
Printable View
Meni su mama i sestra bas dobile puno strija. Ali eto ja nisam. Doduse nisam ni puno kila dobila. Zadnja tri mjeseseca mazala sam na polumokru kozu, da se stvori kao emulzija. Koza mi je bila super. Sad se nadam istom...
Ja se redovno mazala, bademovo mlijeko, obično maslinovo ulje, pa krema biobaza, pa ulje psenicnih klica od početka a dobila ih svejedno i to zadnja 4 tjedna, noge, bokovi, i jako puno po trbuhu oko pupka taj krug, tu se je bebac najviše rastezao i napinjao guzicu pa valjda i od toga.
Moje pitanje je s čime tretirati sad kasnije poslije poroda da budu čim manje vidljive? Što vam je od krema bilo djelotvorno? Nakon koliko vremena one pobijele?
Plan je danas početi s mazanjem.
Nakon posla ću do dm-a pa uzeti 2-3 bočice, Afrodita i Eucerin su mi za sada na popisu.
Ionako je preporuka (negdje sam pročitala) da se mijenja krema tako da ću vidjeti što više odgovara i neće se baciti :aparatic:
Uzmi bilo što čak i obično suncekretovo ulje je ok za početak