jel postoje pocketice i/ili AIO kojima dio koji dodiruje kožu nije od poliestera?
Printable View
jel postoje pocketice i/ili AIO kojima dio koji dodiruje kožu nije od poliestera?
Od AIO Fussybutt, Very Baby, Bay Bee, ne mogu se sjetiti ima li još koja.
Od pocketica su čini mi se bile neke Swaddlebees, ali nisam 100% sigurna.
Aha, i Mother-ease AIO.
Ja sam skužila da misli na PUL pocketice, ne na pocket fitteds. :? Što nisu imali i takve?Citiraj:
anjica prvotno napisa
a-ha, ja sam onda samo brzinski procitala pa nisam skuzila :oops:
Bumkins AIO (pamuk), Kushies AIO (pamuk), SMIB-ove pocketice (bambus)Citiraj:
mamuška prvotno napisa
mamuškice vratila si se!!! :D I vi ste platnenaši!!!! :klap:Citiraj:
mamuška prvotno napisa
Dobrodošla nazad! :love:
Imse Vimse AIO mozes birati da liCitiraj:
mamuška prvotno napisa
uz guzu zelis flis ili sloj od pamuka
(preklapaju se ulosci).
Je li netko koristi smibove pocketice? Kakve su?
vitekova mamuška - AIO s prirodnim materijalima: ImseVimse AIO - stvarno dobra pelena, ali ima onda guze da moram paziti koje hlače navlačim. Dosta dobra je ME AIO, ali su nešto manji krojevi pa smo je brzo prerasli (manji nego njihovi coveri, ako ti to išta znači). Ja ću tradicionalno popljuvati Swadlebees AIO (jedva za jedno pišanje), ali ima mama koje su zadovoljne (e sad mi se čini da su redom mame curica, a ne dečkiju, pa bi i to moglo biti u pitanju... :? ) Kushies Ultra - meni dobra pelena - isto malo veća guza (vanjski sloj nije mekan već dosta tvrd).
SMIB pocket s bambusom - imam ja, i o.k. je pelena. Dosta je komotan kroj tako da se može dugo koristiti. Jedino mi se čini da ipak malo brže popusti nego pocketice sa fleecom (pretpostavljam da bambus ipak nešto sporije odvodi urin u uložak od fleeca... :/ )
Anja je postala velika popisanka i jako kratko na drze :/Citiraj:
Swadlebees AIO (jedva za jedno pišanje), ali ima mama koje su zadovoljne (e sad mi se čini da su redom mame curica, a ne dečkiju, pa bi i to moglo biti u pitanju...
Cure, koliko inače treba da stignu pelenice s Cottontaila?
Naručila sam prošli mjesec, nadoplatila s(kršitelj koda)ing i Amy mi je javila da je poslala 30.1., znači prije 20 dana. Kakva su vaša iskustva?
Kod mene isto...Nisu pelene, nego moji ulošci...Poslani 30., a poštara nema i nema...Citiraj:
Fana prvotno napisa
:(
:D
Trebala sam se prije požaliti! Upravo stigao poštar.
A kako je nagurao Aristocrat cover u rupu od sandučića, to nikad neću shvatiti :)
Još samo da mi se javi teta s Bella Boottoms i da mi objasni kako naručiti s te stranice...
Inače, moram uskoro poslikati svoju kolekciju, skupilo se dvadesetak komada (a ja još nisam rodila he he)
A otkad je to zapreka za shopping platnenih? :mrgreen: :lol:Citiraj:
Fana prvotno napisa
Trenutačno sam opčinjena s dvije vrste pelena:
http://sckoon.com/organiccottonbabyc...y-diapers.html
http://www.thegoodmama.com/index.php...roducts_id=550
Kaj velite?
Ove su i meni super, ali je s(kršitelj koda)ing užasan.Citiraj:
Fana prvotno napisa
A ove je praktički nemoguće kupiti jer se razgrabe u roku keks. :(Citiraj:
Fana prvotno napisa
Good luck! :mrgreen:Citiraj:
Fana prvotno napisa
Ali moram priznati da mi ide na živce cijela ta histerija oko GM. :/
I ne šalje u Hrvatsku...Citiraj:
Fana prvotno napisa
"Treat yourself. Treat your baby! Be a good mama!"
hehe evo zašto je histerija, dobra reklama - djelovanje na podsvjest, jer ako ne naručiš - nisi dobra mama!
Mene taj dio baš najviše živcira....Dobre mame vise na kompu 0-24 h da bi upecale djetetu pelenu :lol:Citiraj:
mama Jelena prvotno napisa
Al htjela bi imati bar jednu..
Meni se cini da je rodina pusa dosta mala pa pomislih da se moze stavljati i novorodjencetu!
Sta vi mislite jel stvarno manja ili su moja djeca velika :?
moje su jako male, al sam cula da su ih kasnije povecali, kupljene su medu prvima
mi nosimo uglavnom small pelene, neke su midium, a RP ne smanjujem i vec nam je na knap, vjerojatno zato sto ima plitki model
ove moje ful smanjene bi isle na novorodence bez problema
Hmmmmm... Lijepe su mi, ali sam pročitala par postova od te Suzanne gdje je insinuirala neke stvari o Michelle (Muttaqin) i moram priznati da me to strašno odbilo. Takvo pljuvanje po konkurenciji je vrlo, vrlo ružno od nje. :nope: (Inače to što je rekla uopće nije bilo istina.)Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
A ovo da žene cijeli dan vise na njenom siteu da bi kupile tu slavnu GM pelenu - veli jedna da je bila za kompom 7 i pol sati :shock: i na kraju nije ništa uspjela kupiti. Ta stvarno ima vremena na bacanje.
E da, pitala sam za international s(kršitelj koda)ing za GM!
:)Citiraj:
Yes, I ship internationally, though I cannot figure out what is going on with the cart refusing to ship. I will try to get that fixed before our next stocking!
Baš...Eto, nije mi više žao što mi je ona pelena pobjegla iz košarice :lol:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
joooj, pa poludit cu jos malo. zasto? zato sto nam pelene sa svakim pranjem sve vise lice na kamen, a ne na pamucnu pahuljicu za guzu. sta vi radite da omeksate pelene? ja sam stavljala ocat, limusku kiselinu, calgon....u biti sve sta ima protiv kamenca, ali ne vrijedi. ima li tko savjet?
O Scoonu i GM maštam, a kupujem Bella Bottoms ;)
Upravo naručila, koliko se dugo čeka da stignu u Hrvatsku? (Oprostite ako se o ovome raspravljalo već milijun puta)
10tak dana max, i nećeš pogriješiti! Ja sam baš jako zadovoljna s BB pogotovo na ovako maloj guzi. A obzirom na cijenu, ako se i raspadnu za pola godine - još uvijek se isplatiCitiraj:
Fana prvotno napisa
A vezano za GM - a je'l ima komentara kako izgledaju nakon npr. godinu dana korištenja, obzirom da su OS?
Teddy - ;) sad te kapiram.
Ivana B-G - ja ne dodajem ništa prašku. Imam staru perilicu/sušilicu koja vrti na 850 i ne može osušiti do kraja, tako da neki puta ubacim na program na sušenje, a neki puta ne. I nisu mi tvrde. Eventualno ih malo protrljam dok ih slažem...
Mislim da neće...mi ih koristimo sigurno 7-8 mjeseci i odlične su. Meni jedne od najboljih.Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Ne, jer se proizvode čini mi se tek nekih 6 mjeseci.Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Ja stavljam ocat. Protrljaj ih malo, bit će mekše.Citiraj:
Ivana B-G prvotno napisa
Kažu da pelene sušene u sušilici izađu puno mekše samo se više troše.
Primjetila sam da pelene od flanela budu puno tvrđe za razliku od velura ili pletiva.
vec sam ih i trljala i svasta radila, ali :? susilicu nemam, pa ne mogu nista reci. naletila sam na neku info na netu, kao da se stave u lavor s vodom i octom, da ostoji jedan dan, pa da se onda operu (inace ih drzim u kantu na suhom). taj ocat bi trebao razbiti kamenac koji se nakupio u peleni...javit cu vam, ako sta pomaze!
jos jedno pitanje imam: kakav je to materijal velur? znam sta je flanel, sta je frotir, ali ovo ne mogu dokuciti???
to svakakoCitiraj:
Kažu da pelene sušene u sušilici izađu puno mekše samo se više troše.
meni je sušilica trenutno pokvarena, pa onda pelene peglam - to ih omekša
Ajme Lut, nije valjda :shock: Pa tek si je kupila!?!
Meni su bili prestali raditi grijači na sušilici. Već sam se sabrala (i oduzela :lol: ) koliko će to da me košta, i pozvala majstora. On je samo očistio neki unutrašnji filter i sve 5 :D (i nije koštalo mnogo). Sad šmizla opet ima meeeeekaneeee pelenice :)
I ja ih trljam, ali trljaaaaaaaaam dok mi ne ispadnu oči. I isplati se, turbo su mekane poslije tretmana. :)
i meni su rekli da je riječ o tom nekom filteru, ali da čišćenje istog traje tjedan dana. a ja nikako da se ohrabrim biti bez mašine toliko pa to čeka i čeka.Citiraj:
vještičica prvotno napisa
koliko je kod vas trajalo?
Lutonjice, kod nas majstor došao, otvorio mašinu, izvadio filter, očistio ga nekom specijalnom žicom, vratio, zatvori i šljaka.
Trajalo sve skupa 10-15 min. Jesi li zvala ovlašteni servis? Ovi naši su došli isti dan (nazvali ujutro, došli oko 2 popodne). I cijena je bila nekih 25KM (na moju posvemašnju radost :lol: )