isusek dragi anita nadam se da cu pozivjeti da se jednom popnem na taj opisani mont everest :ceznutljivi pogled..:
Printable View
isusek dragi anita nadam se da cu pozivjeti da se jednom popnem na taj opisani mont everest :ceznutljivi pogled..:
prvo u krevet gola , a mužu samo daj neko bebi ulje ili za masažu.
barem pola sata masaže
Moj odgovor na pitanje 1 i 2 su:
Da prilikom svakog odnosa i ja sam ta koja svrši 5 puta dok moj muž završi :mrgreen:
I odgovor na treće pitanje:
Ja mogu samo kad sam ja dominantna, odnosno kad ja vodim iltiga "on top" ;)
Mene pol sata masaze meastralno uspava.
HALO ? ne po leđimaCitiraj:
marta prvotno napisa
digod. masaza je masaza. sex je sex. ak ce me samo gladit nauljenu, onda mozemo ulje i gladjenje odmah preskociti.Citiraj:
CIARA prvotno napisa
:lol:
Bas me Irena001 podsjetila na važnost dominantnosti... Eto, kod mene je obrnuto. Meni je nužno da osjećam dominaciju muškarca tijekom sexa. No, nema veze (kod mene) to s tim tko je gore/dolje... Dominacija je više ta energija samouvjerenosti i snage koju muškarac ima, koja mi je nužna. Nisam ja djevojčica svetica sa druge strane (osim ako želi da budem :P ), ali on je ipak muškarac. Zato otpadaju "pomagala" sintetičke prirode...
Kako je stvar sa ostalim ženama? Volite osjećati dominaciju muškarca ili volite vi dominirati?
Slazem se s Martom i Sun. Ne volim odugovlačenje, niti predugu predigru. Napaljeni smo čim se vidimo... što ćemo sad razvlačiti stvar.... :saint: Masaža je super stvar, ali nema veze sa sexom.
žalim odgovor je ionako bio za mikku, ipak se njoj pomaže
ja mislim da sam ja šefica u seksu ,uvijek bila i ostala....a on si može misliti kaj hoće :mrgreen:
kod mene sve ovisi o danu, južini, problemima na poslu, temama na forumu.... nekad paše ovako, nekad onako, a nekad nikako. najvažnije je da se tog trenutka razumijemo.
a i da na kraju oboje budemo zadovolj(e)ni
tako je , nekad je to sex , nekad masaža i sex , nekad i predigra ( kad sam raspoložena )
a MM kaže da je većinom onako kako meni odgovara - on se prilagodi :lol:
Uh, džizs, ovaj opis pod 2), ovo je kao na nekom filmu :). Evo, npr. ja - ja imam i plitke i te intenzivnije, ali mi se čini (a u biti - šta ja znam ako pogledamo onu teoriju od mame courage dokle seže klitoris) da su to sve isti, a jačina im ne ovisi o mjestu, nego o količini tj. duljini apstinencije i zavrćenom filmu u glavi.Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Dominacija - dominirat volim svugdje, osim u krevetu - tu volim ne bit dominantna strana, iako me koji put i zanima role-reversal.
Tj. - u ostalim aspektima našeg braka volim bit "šefica", jedino u tom ne.
primjetila sam da dosta vas svrsava dok ste gore. hm. pohranit cu informaciju u bazu, ali probala sam i to (da probala :lol: ), nije lose ali ne ide na bolje :mrgreen:
dominacija? on. to mi je super. iako se ov
..(mali mi je pritisnuo "send" :mrgreen: )
iako se ovaj moj cini dosta flegma, njemu je sta das, dobro das. tak mi se cini. malo mi fali inicijative s njegove strane, a on uopce ne zeli razgovarati o tome, sve svrce na salu, cudan neki tip skroz.
ne volim biti domina, iako nekad napadam, ako mi se bas seksa jako.
ajde vi meni definirajte što vi smatrate pod dominacijom
da vas zaveže za krevet ili kaj?
meni niti jedna poza nije bed jer sam ja uvijek u svojoj glavi šefica svog zadovoljstva,
da to i mene zanima, kod nas nema dominacije negdje pa ni u krevetu.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Iako uvijek radimo ono šta ja želim pa eto ako je to dominacija, ja sam dominantna :D
mikka srećom pa mali ne čita :mrgreen:
Pod dominacijom ja smatram da je dominantan onaj partner koji diktira cijeli ses (poze, tempo ...) - vodi igru. Kod nas se te uloge mijenjaju i nekad mi paše da ja vodim igru, a nekada MM.
Ja nisam na to mislila, a nisam ni mislila da je Anita na to mislila - pretpostavljam da je mislila da bude onako sigurnog muškog, ne dječarac stava. Nek' Anita isto kaže što je za nju "dominacija". U biti - što god se vrti u glavi, ja sam u biti ta koja si puštam svoj film, pa tako bih se složila s tobom.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
a propos vibratora. mi kod moje sestre prošlo ljeto. izvlači zxuja nešto iz ladice i prislonila na uho i hodajući kroz kuću kao razgovara... na telefon.. aha, malo morgen :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
mama courage prvotno napisa
A za: 5x svršavanje dok muž ne "dođe sebi"???? :shock: i :D :D za tebe!
Anita: Wow, i ja bih te pod 2.! (i da prevaziđem da me vilica boli!) :mrgreen: :lol:
što se tiće pušenja ja sam se usavršila u onih 5 mjeseci nehebice u trudnoći 8)
bih i ja vibrator...samo da nije tako skup 8) možda da si od mm naručim za ročkas :)
dominacija...ne znam, ja više volim da je on, to me pali...
ko?ti?Citiraj:
maria71 prvotno napisa
ma neeeeeeeeee :lol:
btw.vi to iz dm-a nazivate vibratorom,to je 0 bodova
sto se tice tih durexovih prstenova i meni su bezveze,a jos uz to samo za jedno koriscenje
:roll:
a za O u snu cu samo reci 8)
koristenje :oops:
@ sandra
ma ja to sebi samo tepam, zabole me vibrator što tko o meni misli
mare dodji u soping vec jednom da navratimo u koji "popularni" duckas :mrgreen:
ne, nee, to je masažer za žene. :mrgreen:Citiraj:
s_a_n_d_r_a prvotno napisa
:lol: :lol:
Ustvari, da, potrebno je definirati dominaciju.
Ja sam isto, kao i maria71 vladarica svog užitka i što se tiče spontanog odabira poza i sveg... tu se spontano izmjenjuje onaj koji odabire.
Ma, da, ustvari sam mislila to što ina33 kaže... taj jaki muški stav "znam što radim" prestrašno uvjeren da će me zadovoljiti do ludila ma što radio. To može uključivati sve što mu padne na pamet, pa je samo s toga to dominantno. Ustvari, izabrala sam pogrešan termin. Volim osjećati NADMOĆ, ne dominaciju. To je ustvari bila ključna riječ. Nadmoć plus da, samouvjerenost i kontrola.
I to sve o čemu govorim se ne moram manifestirati u djelima, koliko u stavu. Zato, ponavljam, nema tog "masažera" koji mi može nešto konkretno priuštiti jer nema stav. :mrgreen:
:D :D :DCitiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
x. Mene može samo nasmijat - u slučaju brujajućeg prstena iz DM-a 8). Smeta mi / nasmijava me / dekoncentrirava kad se u krevetu čuje zujanje.Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
mikka,
mozda da prvo krenes sa "samovjezbanjem" (kak je to vissnja lijepo nazvala :)). Ocito imas neku blokadu u glavi koje se trebas rijesiti. Ne radis nista lose, pokusaj uzivati i zaboraviti sve oko sebe (mozda da probas u kadi). Upoznaj svoje tijelo i uzmi si vremena, ne treba to ici od danas do sutra.
Opusti i prepusti se i dozvoli si to uzivanje. Ti to sigurno mozes :love:
jel ono woody allen rekao: masturbacija je sex s osobom koju najviše volim :mrgreen:
Mili Bože, veće otvorenosti od ove još nisam na Rodi pročitala.Svaka čast.Citiraj:
anima prvotno napisa
Dajem oglas!
U slobodno vrijeme organiziram čoporativne odlaske u Sexy Shop u kupnju vibratora. Samo za žensku populaciju.
Sve zainteresirane molim da se jave na pp, pošto je broj osoba ogranićen, jer su dučani takve vrste većinom ne veći od 4 m2.
ako može za dojenje, možda bi roda mogla uvesti i sos telefon za orgazam /zenski narafski/... il organizirati radionicu... :mrgreen: možda da pokrenemo i online tečaj :lol:
a cuj, ja sam za. nista, moram poceti vjezbati :mrgreen:
Jel mogu ja bit Rodin savjetnik za ženski orgazam? :mrgreen: 8)
TI? Pa sinoć si rekao da nemaš iskustva sa ženskim orgazmima sudeći po izjavi da je ŽM mit. :mrgreen:Citiraj:
Moover prvotno napisa
Ispravak netočnog navoda iznad: Ne ŽM, nego ŽO.