Hej, hvala na brizi, evo nas kući :)!. Sve je bilo super, doktori bili fantastični, kao iz američkih filmova, carski prošao odlično, curica rođena s 2830, apgrar 10/10. Problemi su započeli na odjelu babinjača (kod mene, hvala Bogu, cura je bila super), sve me strefilo - i komplikacija od spinalne (glavobolja) pa su mi radili krvnu zakrpu, uroinfekt (dobila antibiotik), ali najviše mi je žao dojenja, dobila sam i ragade i upalu prsiju uz visoku temperaturu, masirali su me, ali je edem bio prevelik i preporučili su mi ablaktaciju jer je situacija bila stvarno grozna, iz dojki nije izlazilo ništa unatoč žustroj masaži, valjda sam jedna jedina u tom rodilištu kojoj se to dogodilo :(. Neke žene "carice" normalno izvuku sve to, ja sam valjda bila fizički preslaba, ne znam, još uvijek preispitujem što je pošlo krivo, MM i ja smo tako htjeli dojiti, prošli smo oboje Rodine tečajeve, pročitali literaturu, svi su mi govorili da je položaj super i sl., ali odmah nakon kontakta "koža na kožu" je curka htjela jako sisati i napravila mi taj prvi dan ragadu i odtad je krenulo nizbrdo (nisam baš s njom mogla manipulirati s infuzijama u ruci), ali ja sam jedina "carica" kojoj se to dogodilo, druge žene su normalno uspostavile dojenje. Sretno svima, doktori i sestre su stvarno i više nego ljubazni i stručni!Citiraj:
amica prvotno napisa