Jesam li ja zakasnila za 1 L?
I kakvo je to što se tiče ekologije? Tj, više pitam radi djece. nije jako štetno, mirisi, isparavanja?
Printable View
Jesam li ja zakasnila za 1 L?
I kakvo je to što se tiče ekologije? Tj, više pitam radi djece. nije jako štetno, mirisi, isparavanja?
http://prevenut.com/zasto%20super.htm
Tu je o super 10, ali ništa ne piše o super 100. Nadam se da može sve što i super 10 pa još potencirano na kvadrat.
Možda nam sorcie štogod natipka.
mislim da jesi :/ ...Citiraj:
branka1 prvotno napisa
ali kako je krenulo... :lol: javila mi se još jedna gospođa koja bi litru, skviki će ovaj put dobiti samo jednu... pa se možda skupi ekipa za neku sljedeću rundu ;) .
super 100 je ekološko sredstvo - i ono što je meni važno - bez mirisa, bez isparavanja. ja sam ga prvi put koristila kad je kikica bila mala, i nikad se ništa nije dogodilo. opereš, ispereš - i to je sve.
razrjeđuje se u omjerima 1:10 za veće nečistoće, a za manje - čak 1:100. ja sve radim s jačom otopinom.
primjenu si mogla pročitati na ovim stranicama - s tim da mi je u kuhinji stvarno naj naj naj, zatim u kupaoni i wc-u - a svako malo to našpricam na nešto drugo, da vidim kako djeluje. pa sam tako i stolnjake očistila od tvrdokornih mrlja - a kad ulovim malo vremena - probat ću i sa zavjesama :mrgreen: .
ne ostavlja tragove na površini koja se čisti, ponavljam - jedino je važno (kao i kod svih ostalih sredstava) - da se dobro ispere. preporuča se nositi rukavice, iako sam ja lijena :oops: , pa perem bez njih. i moram priznati da su mi ruke jače uništene od jara i arfa - nego od ovog sredstva.
pomoglo? :mrgreen:
Evo samo da se predbiljezim ako se opet bude narucivalo!Citiraj:
sorciere prvotno napisa
A kako to ide s placanjem i dostavom?
Evo, ponovno sam iščitala sve primjene na topicu i mislim da ću kao u reklami, zamijeniti sva sredstva za čišćenje s ovim. :mrgreen:
Ja ću isprobati na šarenom vešu pa javim kako je prošlo. Imam majice od klinaca kojima više ništa ne može pomoći. :)
Jedva čekam da ga se dočepam (super 100). :D
Citiraj:
Drimm prvotno napisa
Ooo da!!!
Evo još jedne frikuše za iduće pretakanje. :D
Sorcie, mislim da ćeš za koji dan imati friški popis ako nastaviš toliko hvaliti proizvod, a možda od Goldena dobiješ kuhinjsku krpu kao nagradu za uspješnog dilera.
koje željno isčekivanje čišćenja je zavladalo ovdje :lol: .
no pridružujem se, već sam se sinoć ogledala po stanu na čemu sve moram isprobati :mrgreen: .
taman za proljetno spremanje!
I ja se bilježim za slijedeće pretakanje :bye: !
ok, uplata za ovaj karnistar je napravljena. čim stigne - očekujem još ideja za čišćenje :mrgreen: .
ja sam probala čistit i kuhinjske elemente (bijeli su) - i ide super. prije sam ih ribala arfom, a kako imaju male utoriće - morala sam ispirati do besvjesti... :? još mi ostaju za probu zavjese (od nikotina).
ako netko još želi - neka se dopiše. naručit ću i treći karnistar, ali nakon toga ipak više ne bih :mrgreen: . nisam diler, a ne kanim ni postati - pa ovo radim samo zato što sam stvarno oduševljena proizvodom, i ne gušim se u kemikalijama kao ranije...
branka1
mum2be
mamasch
sandraL
moja poznanica
ja (još jednu litru ;) )
skviki ???
O da :D
Piši ti meni još 2 litre.
Počastit ću i majčicu :heart:
Dakle:
1. branka1
2. mum2be
3. mamasch
4. sandraL
5. sorciena poznanica
6. sorcie
7. skviki
8. skviki
znači već 8 bezecirano? :shock:Citiraj:
skviki prvotno napisa
da sam znala, odmah bi naručila i drugi, pa se riješim... :?
Meni je skviki zaaaaakon! :love:
:? Mislim hvala na komplimentu, ali ne kužim :oops:Citiraj:
Drimm prvotno napisa
ja ću danas naručiti i ovaj zadnji karnistar, tako da sve dođe sutra - i da više nemam brige na to. ako netko još želi - za sad ostaju slobodne dvije litre.
dostava van zagreba ne može poštom obzirom da nije originalno pakiranje, ali se možemo dogovarati ako netko putuje u određenom pravcu - da dostavi tu jednu bocu.
sve ostalo se dogovorimo na pp.
Hoću ja jednu litru, da probam :D
Imam garnituru od mikrofibre. Održavala ju isključivo čistom vodom, ali naravno da je bilo kojekakvih flekica,
Prije dva tjedna mališa dobio rotu, povraćao po cijelom stanu i nakon što je viroza prošla je lijepo pošpricala cijelu garnituru sa ovim čudom, malo istrljala čarobnom krpom i garnitura se sjaji. Doslovno izgleda kao da smo je jučer kupili. :D
Eto vam još primjene ;)
ok :mrgreen:Citiraj:
pikulica prvotno napisa
Jer si na svakom popisu sa svoje dvije litrice. :klap:Citiraj:
skviki prvotno napisa
Aha :!:
:*
uplatila sam i ovaj zadnji karnistar, i sad buš sve skupa dobila 3... jednu iz prve, i dvije iz druge runde..... jel ti dosta? :lol:Citiraj:
skviki prvotno napisa
Pa za sad je :coffee:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
:lol:
Ako ima još i ja bi jednu litru.Mogu doći do Zagreba,nije problem!
Kad vidim kako ste se sve zapalile,moram i ja to čudo probati!!!
čisti ko zvijer
A jel, mogu i kakve upute uz to,meni neukoj, kako, za što koristite, koje količine....
Meni treba fakat nešto što čisti ko zvijer :lol:
I nadam se da ću imati samo tu jednu bocu pa za sve, dosta mi je punih ormarića svakakvih bočica.
1. branka1
2. mum2be
3. mamasch
4. sandraL
5. sorciena poznanica
6. sorcie
7. skviki
8. skviki
9. pikulica
10. bobaibeba
STIGO GOLDEN :mrgreen: ....
odoh rastakati po bocama....
Kak ćemo mi doći do toga?
ak se javiš na mobitel kad te zovem - možda i saznaš :mrgreen:Citiraj:
branka1 prvotno napisa
čekam upute :raspa:
ajme, sad se veselim čišćenju kuhinje!
da me mama vidi...
mislim da će moj tata opet imati komentar: dok si kod mene bila ništa nisi znala raditi!!!!!!!! :lol:
poslala sam mail za prvu grupu, pa pogledaj. imaš moj mobitel - pa se možeš i javiti za dogovor :mrgreen:
pazi sad, gasim komp i zovem te!!!!!
ovo mi je ko mujo i haso kad su im seljani nabavili telefon da se ne dozivaju preko brda, a oni nastavil najavljivati: haso, budi kraj telefona, zovnut ću te na kavu!!!!!! :lol:
sorry na OT, ali nisam mogla odoljeti!
Jel' stiglo i za zadnju grupu :mrgreen: ?
Da šaljem podatke na pp?
sve stiglo, šalji...Citiraj:
sandraL prvotno napisa
drage moje - ako ništa drugo, vrijedilo se primit rastakanja iz jednog divnog razloga: sad si mogu predočiti osobe koje pišu iza nickova :mrgreen: ...
jedan karnistar je otišao, a moj život je puno slađi.... :lol: :lol: neke znaju zašto ;)
a sad odoh pretakati drugi karnistar... možda netko večeras bude patio od nesanice, pa navrati... :mrgreen:
Sad kad ga imam doma već smišljam što bi se sve s njim moglo prati (nisam se još baš primila krpe ali se pripremam :mrgreen: ).
Pa da pitam jel se mogu tepisi s njim prati,onak da ih na terasi istuširam,našpricam s Goldenom,istrljam i isperem?
ja si jučer cijeli dan gruntam kak si ti uspjela pretočiti kanister od 25 litara!
i onda se sjetim da je bio od 10, pa to je pis of kejk ali još jednom puuuuuno hvala za trud! :*
sad si mislim jel bi išla čistiti ovu staru kuhinju ili da pričekam s ovim dragocijenim sredstvom da napravim novu! :lol:
i pitanjce-to se mora isprati?
pa ja bih tebi (i ostalima ;) ) rado priuštila taj pis of kejk :/ :mrgreen: ...Citiraj:
ninik prvotno napisa
kod mene je mali prostor, imam problema s ramenom i ta težina mi je ono što ne bih smjela dizati ni pod razno. od 3 slobodna kvadrata za hodanje u kuhinji - jedan je zatrpan karnistrima i bocama... kod prelijevanja se malo i zalije, pa treba i obrisati (a to je ipak 100% koncentrat!)...
mora se isprati, ali mi je ispiranje puno lakše nego kod deterdženta za suđe ili arfa / cifa...
obzirom na manjak prostora - lijepo molim preostale cure koje su iz zg da preuzmu svoje boce.
sorciere, nemoj me ubit :oops: :oops:
Jučer sam mami spomenula da sam naručila litru Goldena.
Danas je navratila do nas i donijela mi skoro litru iz svojeg spremišta, stoji joj godinama, tak da... :oops:
Ak imaš slijedeću zainteresiranu slobodno joj proslijedi, a ak nemaš onda svakako računaj da ću kupiti pa ću se nekako snaći sa toliko Goldena :/ , il ću prodati nekome il ću biti mirna desetljeće sa sredstvima za čišćenje (al ipak bih radije uštedila 88kn ak je moguće :saint: ).
Oprosti, eto kasno sam saznala za mamin Golden, da sam znala prije odustala bih na vrijeme.
Pliz javi mi :)