V&V :D :D :D ne mogu vjerovati d aje već došlo vrijeme za pakiranje! Pronađi brzo neki internet caffe...moramo biti online s našom prvom češkom bebom!! Juhu!
Printable View
V&V :D :D :D ne mogu vjerovati d aje već došlo vrijeme za pakiranje! Pronađi brzo neki internet caffe...moramo biti online s našom prvom češkom bebom!! Juhu!
V & V sretno i vrati nam se trbušasta :D :D :D
A gdje su moje cure danas? :cekam:
Brojim još sitno do štoperice, virnem vas još malo nakon toga i ... :bye:
v&v, evo da te ja malo :love: i da nam se vratiš sa priljepljenim mrvama u bukiću. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:dancingfever: v&v nam ide po beeebiiicuuuu!!!!!
Draga naša sretno vam bilo,napravite lijepoga bembonju,nauživajte se i namazite u Pragu (ali bez keksanja molim ;) ) i vrati nam se vesela i trbušasta!!!!! :love: :heart:
I da,obavezno pronađi net caffe da ne budemo dezinformirane! :*
Aha,ja za danas 7.DC prijavljujem oko 7 folikula,najveći je 13 mm,u petak ćemo vidjet kako napreduju.
I dalje sam na Suprefactu,vaginaletama i 2 Gonala na dan.
i malo za belindu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno kvalitetnih JSCitiraj:
belinda7 prvotno napisa
storiatriste pa i bolje da ides na IVF jer uspjesnost veca, tako da ne zali za insemenacijom :love:
jos malo v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ da nam se vratis trbusasta i nadji neki net caffe jer necemo moc toliko dugo bez tebe :love:
OK, i štopericu smo riješili! Uf, ono i.m. je groooznooo. Radije bih da sam si još 10 puta sama dala Menopur nego što su mi "ono" zaboli u prdočku. :lol:
Nemam nekih posebnih osjećaja po pitanju ičega osim što me strašno prpa (kako mummy_s kaže) da ne uginem na stolu prilikom punkcije pod općom anestezijom. :/
Ne očekujem povratak kući prije utorka pa ako se ne čujemo do tada budite mi dobre, suzdržavajte se od "poroka" koja mora :lol: , uzgajate folikule i pazite se. :love:
V&V ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ neizmjerno se veselim zbog vas! :D :D :D Malo sam pronjuškala izgleda da u okolici pronatal nema @cafe-a ali u centru ih je more pa nam se javiiiii...uf toliko sam ushićena da mi je u trbuhu kao da idem na ispit! Donesi nam bar blizance!!! :D :D
V&V ~~~~~~~~~~~~~~~ da uspije!!
Draga V&V želim ti sretan put i za buduću uskršnju trudnoću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Za V & V ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ! :*
V&v~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pripremi nam teren ;)
V&V ~~~~~~~~
GO v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!! :love:
v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ cekamo bilo kakve vijesti :cekam:
V&V ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Jedva čekam da nam javi koliko mrvica su dobili...
Belinda kako ide kod tebe?
Baš si sad mislim dal ima koja njen broj mob.
Mogle smo razmijenit broj pa da tako budemo u kontaktu,ako ne nađu net caffe.
Ja idem opet sutra na UZV,9. dc mi je pa ću se onda čut s Rešom.
Valjda ćemo sutra znat koji dan otprilike putujemo.
Onda i vi imate akciju za par dana...ajde ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam pronađu gomilu spermića i da vam ovo bude najveseliji Uskrs do sada!
Curice moje pozdrav!! :*
v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje JS,da se sve oplode i naravno čvrsto prime!! :love:
Evo mene od Lučija,imam 6 folikula,svi su oko 17 mm,endometrij je 8,5 mm,veli Luči da je to :D !!
Ja malo bila tužna šta ih nema više,al veli on da ih je dosta i da je jedino važno da su JS kvalitetne.
E pa sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sama sebi za kvalitetu a ne kvantitetu! :mrgreen:
Zvala sam Reša al ga ne mogu dobit,valjda je u nekoj akciji pa ću ga zvat oko 12h!
Svima velika :* ! :heart:
Cure ništa se ne javlja Josipa34! :?
Nije ona trebala vadit betu pred 2 tjedna?(il ja nisam vidjela da se javila)
belinda, sretno i pozdravi resa... :lol:
U pravu je Luci- bolje kvalitet nego kvantitet.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje OK i da nam budes trbusasta a TM je jedan hrabar covjek (vjeruj mi, gledala sam svojim ocima kroz sta moraju proci) kad se tako brzo odlucio na jos jednu biopsiju (mada moj kaze da bi on sutra opet ako bude trebalo). Oboma saljem :love: i od :heart: SRETNO!
Hvala ti Sanja! :love:
Šta se tiče MM,mogu ga i bušit i rezat i kopkat po njemu,sve će on to izdražat! :mrgreen:
Nije da ga ne boli ali veli da je spreman na to opet i opet i opet...(sad već zvučim ko ona reklama :oops: ) ako sad nađe Reš išta!
Kako si mi ti i TM? :*
belinda7 ~~~~~~~~~~~~ za kvalitetu!!
Čula sam se s Rešom.
Sutra opet na UZV kod Lučija,kao šta sam se već i dogovorila s njim i opet mu javit rezultat.
Najvjerojatnije će bit punkcija u ponedjeljak ili manje vjerojatno tek u utorak.
Curke :* !
belinda 7 bravo za tvoje JS.
Beli :love: aaaaaa kako sam happy! Super za tvoje folikuliće!
Još malo i feštamo! :D
Belinda, folikulići su ti super - brojem taman a u kvalitetu ne želim niti posumnjati!
Belinda to je super brojčica i biti će tu malih superjunaka!!
V&V ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Curke kod mene je otpočela naricaljka..peru me hormoni opasno i evo tulim ko nenormalna (bujica je krenula kad sam vidjela da se rodila Ana). MM me njuši na kilometre (nije d ase nisam oprala nego valjda lučim feromone u pretjeranim količinama) pa se mota oko mene kao maca oko nogu...pomalo je smiješno kad bi netko objektivno promatrao te cikličke promjene. U svakom slučaju toliko smo čudni MM i ja ovaj put u ovom PMS-a da svakim danom imamo novi plan..danas je MM izjavio da bi on baš vozio u Prag-a izgubili se u Ljubljani! :lol:
Kad bi mi snimali film nalik onom "Sve o Evi" to bi bila živa komedija...
Jedva čekam M!
belinda folikulica je taman i zelim ti da u svakom bude full kvalitetna js ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ te da se sve oplode i ostane jos puno zaledjenih plivaca
v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ da se mrvice cvrsto stisnu za mamu
mummy_s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da M dodje sta prije i krenete u nezaboravno putovanje
trunčicabalunčica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu
Ređi jesi ti smislila strategiju?
jesam, sve na papiricu kompletirano datumima stvari, muzevih tableta sa cajevima i akcija ispada 24.04 (sta mozda prerano jer zavrsila sa hormonima 10.02) ili 22.05 :mrgreen:
Go Ređi GO! Možda da ti do tada ispijaš čajod koprive ili nešto slično da se malko detoksiciraš..nije loše!
jel virujes da sam se mislila kako bi ja za 2 mjeseca mozda ipak probala ponovo, al muz strogo zabrania i reka da mi nije palo na pamet... kako nisam osjecala nikakve posljedice od hormona (osim sta me jos uvijek probada desni jajnik, al to sigurno od punkcije) pari mi se da bi odma mogla ponovo, a i u prirodi sam jako nestrpljiva (sta ce MM odma to potvrdit iako ja ne priznajem :lol:)
mummy_s kad je tebi po planu M? sitno brojis? :)
Curice, evo me! Morala sam maknuti avatar, ali vjerujem da cete me prepoznati.
Situacija je slijedeca. Voznja besprijekorna do Praga, a onda nastupa sport i glazba. Upali smo u spicu i naravno... izgubili se. Dva i po sata vrtili smo se okolo naokolo ne bismo li pronasli pravi ulaz u kvart u kojem je Pronatal. Nakon sto je vec debelo pao mrak uspjeli smo uci u trazeni kvari i tada pronalazak Pronatala uopce nije bio tezak.
Petak - punkcija. Posto sam bila pod opcom anestezijom zbilja nista nisam osjetila. Imala sam 15 folikula od toga 11 js. Nakon punkcije nisam imala bolove, jedino sam minimalno, gotovo zanemarivo krvarila.
ET bi trebao biti u ponedjeljak, mozda cak i sutra. Nakon ET-a preporuka je odmarati se barem 24h i tek tada na put.
Ocekujemo povratak u utorak, a tada vise informacija. Svima :* i puno srece svima kojima je to potrebno :love:
v&v jupi za 11 JS!!! :D :D
Bit će tu puno malih bembača ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za količinu i da svaka sebi nađe par!!!! :love:
Jedva čekam da čujem nastavak priče,znam da sad ne čitaš al pliiiis javi se još koji put iz Praga!!! :mrgreen:
Ako ste smješteni u njihovom hotelu mogla bi nažicat Danicu za komp da nam se javiš,reci da tu ima jako puno nestrpljivih i znatiželjnih cura!! :lol:
U svakom slučaju ja vam držim fige da se sve mrve oplode i da dođeš kući s najmanje 2 u trbuhu!!! :love: :heart:
Pozdrav tebi i TM!! :*
Ja bila i danas kod Lučija,akcija je u utorak!! :D
Sutra još 2 Gonala,4 šmrkanja i štoperica u 9 navečer!
I onda u utorak tako nam Bog pomogao kod biopsije.
Ja sam tako uvjerena da će sve dobro proć kao nikad u životu,imam neki dobar osjećaj (nadam se da me neće prevarit) da će se Reš zaista potrudit i da će nam nać par dobrih plivača!!! :mrgreen:
Sad iz mojih ustiju u Božje uši!! :*
v&v super sta si nam se javila :D cestitam na 11 js :D :D bit ce i smrzlica :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ za tulum u labu i da se mrvice cvrsto prime za mamu
belinda :D iz tvojim usta u bozje usi, za puno, puno plivaca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i bit ce tako :*
V&V bravo! Pa to je cijela nogometna ekipa :D
Za dobar trening u labosu, da svaka igračica nađe partnera :heart:
Mummy_s , možda ideja tvog M da vozi za Prag i nije loša ... pa nećete biti ni prvi ni zadnji koji su se izgubili a tebi će sigurno biti udobnije vraćati se tutačem s mrvicama u trbi.... i uz put stati gdje i kad zaželiš :*