Anita-AZ prvotno napisa
Ja sam sebi super sve više i više. 8) Mogu čak i pojesti cijeli pravi ručak, a nakon toga ne izgledati kao trudnica!! :mrgreen: Iako se nekako spontano dogodilo da ni ne jedem puno kao prije jer trbušni mišići stežu.
Mjere su po minus 2 cm svaka noga, 3,4 cm guza, trbuh isto nešto malo po cm (ali se vidi puno). Kile do sada 3,5 kg i mršavim dalje. Ne mogu baš pričati u onim omjerima od 5,10 cm kako sam čula. Ali trbušne mjere mi ni nisu bitne jer s njim mogu svašta raditi.. (uvući, izvući), pa nakupi se vode, koliko sam jela taj dan itd...
Dobila sam gratis još struja i jedan rf. Sad sam na strujama za guzu, a probali su mi staviti i na trbuh (inače se to ne radi) istovremeno i ide, pa eto. Još 4,5 toga i ja mislim da sam gotova i zadovoljna.
Suština svega je da je sad bitno da krenem vježbati i smršavim još par kg kako mi se ne bi prelako dogodilo da se vratim na staro.
Uglavnom, ovaj godišnji servis je bio vrlo isplativ.
E da.. čini mi se da su tretmani radiovalovima jako učinkoviti! RAdila mi je rf kod koljena i stvarno je otišlo s tog mjesta. Isto tako, tanje strijice su nešto manje uočljive, a koža zategnutija. Jedini minus je što je to najskuplji tretman (400 kn), pa nisam htjela automatski uzeti 5,6 komada da probam kad ove struje deru žestoko. Odlično rade (iako svaki put kad me prikopčaju pitam se... zašto to radim, neću više, užasno je i onda se priviknem).