Mogu ja biti 4.? :oops:
Ja bi 1 airflow wetlands L. :yes:
Printable View
Mogu ja biti 4.? :oops:
Ja bi 1 airflow wetlands L. :yes:
moze!
Ne mora značiti da ti se znoji zbog vune, tako je i moja L. imala lokvicu, i dan danas joj se oznoji glavica dok spava a ne nosi više pelene.Citiraj:
cuckalica prvotno napisa
Uf, E. isto, ali mi nije niti palo napamet da bi to moglo bit od pelene.Citiraj:
Ena prvotno napisa
Ne mora biti od pelene. Mi nismo nosili vunu nikada, a zna se uznojiti dok spava. Jenostavno ima dobru cirkulaciju i moram voditi računa da ga ne oblačim pretoplo. Radi toga je vrlo kratko spavao u vreći za spavanje, jendnostavno mu je bilo prevruće u vreći, pa smo ju vrlo brzo eliminirali.
I ja potpisujem za znojenje. Jana je po ljeti prestrašno mokre glave dok spava, a i već sad je počelo. Zato me ni ne čudi kad se non stop po noći otkriva.
Bilo mi je čudno to što kažeš za vunene jer znam da su one po ljeti puno bolji izbor od PUL-a, barem tako cure pričaju.
znaci nema rjesenja za lokvicu pod glavom? mi smo citavu zimu u tankoj tutici i bodiju bez rukava po noci, ali i dalje se znoji. ustvari, njoj je kosa non stop mokra i po noci, a i po danu od kad se pocela kretat. glava joj smrdi po smrdljivim nogama :lol:
mene su uvjerili da nisam normalna i da je vuna svemu kriva.
Mo jok! Jana je prošlo ljeto spavala potpuno gola, samo s pelenom (nažalost pampersicom, ali to nije imalo toliko utjecaja, iako možda ipak je :/ ), njoj su na čelu doslovce izbijali grašci znoja. Imam doma negdje tu sliku kak spava, raširila se na sve strane, sirotica.Citiraj:
cuckalica prvotno napisa
Zbog tog znoja su joj ljetospočeli izbijati prištići ispod brade, preporučile cure na forumu termalbnu vodu pa se oboružaj time uskoro. Ne kažem da će prištića biti, ali dobro je tak nekaj imati.
A da nema veze ljeto s time, evo primjera. Kad Jana navečer zaspi (vrata balkona odškrinuta!), ne smijem ju uopće pokrivati prvih sat vremena jer se oznoji taj čas.
A propos boldanog. Jana je nedavno imala upalu uha koja se nešto odužila, uglavnom više od 3 tjedna sirotoj nismo prali kosu. Moš mislit kak joj je mirisala! :lol:Citiraj:
cuckalica prvotno napisa
stigao mi je ME, za sada zadovoljna (dakle u njima je 4 sata :mrgreen: ), vidjet ćemo ujutro.
nama je izdrzao citavu noc :D
Mi za noć koristimo ME OS + tetra ili deblji uložak i ME Air Flow cover.
Drži 10-12 sati, nikada nije procurilo :)
Isto samo što nije tetra nego HM uložak, nije baš neš debeli. I naravno oriđiđi liner. Samo što se nama zna desiti procurivanje. Ali vjerujem da to ima veze s načinom kako namjestim cover.Citiraj:
makka prvotno napisa
Jedno dosadno pitanje (nemam vremena tražiti po topicu): naručujem cover paket i u onom zadnjem dijelu sam napisala da je za Hrvatsku, a ne Brazil i nabrojila koje točno covere da pošalju (je li to ok?), ali mi nakon toga iznos piše 84 dolara (ubrojili su mi s(kršitelj koda)ing od 40 dolara) :? Jel to tako mora biti ili sam ja nešto krivo radila 8odabrala sam cover package)? Pliz recite :*
vratit ce ti 31$ nakon par dana
ja koristim smibove nocne, mislim da se berta zovu, i sad mi sa ME airflowom izdrze isto tako 10ak sati, inace nijedan PUL nije mogao toliko izdrzatCitiraj:
makka prvotno napisa
Puno hvala :love:Citiraj:
cuckalica prvotno napisa
naša noćna pelena je Kamaris + uložak + ME cover ( ili SMIB) i nikad nije promočilo, a pelena ujutro stvarno zna biti teška i mokra. znači drži bez problema 10-12 sati.
na početku platnenopelenaštva sam stavljala 2 uloška za noć no skužila sam da nema potrebe, a i beba je imala ogromnu guzu (kad je spavala na boku, gornju nožicu sam podlagala s dekicom da ne strši u zrak).
ja stavim kamarisicicu ili kushies + 2 deblja HM uloška + tetru i bude krcato pišaline, ne znam kako će večeras preživjeti, ima HM pelenu, sve nam je u pranju.
Za sada cover drži, jučer sam ga loše stavila pa je procurilo malo.
Želim da zahvalim Kahni koja mi je ustupila svoj ME airflow cover i baš se potrudila da mi stigne.
HVALA KAHNA :love: :*
:oops:Citiraj:
triplemama prvotno napisa
Ja bi covere, ali namam karticu za platiti pa ako se skupimo treba i dobra duša za ''peglanje :mrgreen:
1. Kahna - 1 airflow rainforest L
2. Kahna - 1 airflow wetlands M/L
Nitko? :cry:
Zanemarite onda, kupujem sama. :*
Mi smo isto u procesu skupljanja pelena.
Puno ste pisale o ME, ali previše da stignem sve pročitati. Kaj mi se najviše isplati naručiti?
Skužila sam da ste sve oduševljene coverima.
S tim da bi ja sad naručivala za njega pa da ostane bebi. Koja bi on bio veličina? Ima 10 kg i ooooooogromnu trbušinu.
Dosad smo koristili smibove koje su nam super, ali su ga gumice od covera dosta stiskale. :/
Nikad još nisam naručivala preko neta tako da bi se ugurala u nečiju narudžbu ako je ikako moguće jer nemam ni karticu.
Velicina LCitiraj:
ivanche prvotno napisa
Probaj najprije narucit njihov introductory paket
Pozdrav!
Čitam vas već neko vrijeme... odlučila sam se za ME cover-e, pa ako nekome fali da naruči paketić evo ja se javljam da ga upotpunim!
:)
Jel kupuje ko preko ove stranice?
http://www.earthlets.co.uk/Nappies/W...s/c-1-189-191/
Čini mi se jeftinije.. ili se varam?
varaš se :mrgreen:
evo i ja se javljam,nije me dugo bilo :mrgreen:
treba mi jedan L..ajmo cure skupimo se :)
Čini mi se da više nema one ponude povoljne poštarine, ako se naruči paket od 4 covera :/ . Provjerite što vam se bolje isplati.
Evo ja im poslala mail da pitam za poštarinu i popuste...
Btw, ja bi i sama kupila (skupilo se :mrgreen: ) al nemam kreditnu, a i nisam nikad naručivala nešto preko neta..
Valjda će se javit netko prije nego što rodim :lol:
S(kršitelj koda)ing je 10,5 $, zato što se radi o posebnoj ponudi. Prvo ti naplate veći s(kršitelj koda)ing, ali ti poslije (meni za par minuta) vrate razliku na karticu.
meni su vratili razliku nakon par dana. narucivala sam prije mjesec dana
Evo naručujem jaCitiraj:
ivana b prvotno napisa
1.Kahna Air flow - wetlands L
2.Kahna Air flow - Rainforest M/L
3.ivana b - L koji ?
4.Smokvica ?
Jel može onda?
pridruzujem se i ja jos jednom coveru L, na cicak, sareni bilo kakav! ako netko odustane od narudzbe, ja se metiljam :mrgreen: :raspa:
Sve znam, i ja sam naručivala i na isti način su mi vratili razliku. Ali je u to vrijeme pored te ponude stajala naznaka da se radi o posebnoj ponudi i da naplaćuju taj povoljniji s(kršitelj koda)ing. Sad te naznake više nema, barem ju ja nisam pročitala.Citiraj:
ninaXY prvotno napisa
E pa sad.
Tko se prije javi.
Kahna 2 kom
ivana b 1 - ne znamo koji (ivaaana)
Tea 1 kom - rikki L
Smokvica ionako želi više komada ak sam dobro skužila.
A bi, al za početak, budući da imam još vremena, može i jedan M, rikki OUR OCEANS .Citiraj:
kahna prvotno napisa
Htjela sam probat i OS pelene, jesu puno bolje od ovih naših ili je isti drek, važno da imaš dobar cover?
Koliko bi uopće bila veće poštarina ako bi ugurala pored 4 covera i pelenicu? Jel to akcija samo za slanje 4 covera?
[quote="kahna"]Ja bi covere, ali namam karticu za platiti pa ako se skupimo treba i dobra duša za ''peglanje :mrgreen:
Jesi se ogrebala za karticu ili... :mrgreen:
Negdi sam, vjerojatnu tu, pročitala da se može i preko deviznog računa platiti. Jel ko plaćao tako?
Ispravka.. rekle ste da je airflow bolji od rikki-a :)
Evo naručujem ja
1.Kahna Air flow - wetlands L
2.Kahna Air flow - Rainforest M/L
3.ivana b - L koji ?
4.Smokvica Air flow - our oceans M