-
ola, evo malo da se i ja javim...
prvo cestitke i na ovom topicu svima proslavljenim rodendanima i tiwi na malome misicu :love:
kod nas je zadnje vrijeme prekrasno, tak da smo u setnjama, na plazi, igramo se u pjesku i mocimo nogice po plicaku
mozete vidjeti [urlhttp://public.fotki.com/bailadora/1-godina/page3.html] slikice [/url]
u pripremama smo za rodendan, kupili smo mu sator i sad je presretan, stalno ide unutra van
lud je za brodom, stalno bi se vozio negdje
poceo je malo vise pricati i sklapati neke recenice
narasla mu je jako kosa tak da smo se morali opet sisati, al samo malo...nedam... :mrgreen:
eto...pusa svima
-
Evo i nas
Samo da vam kažemo da vas čitam stalno, ali ne stignem pisati.
Probat ću sutra kad bude patuljak spavao...
Čestitam rođendane!
A Tiwi!! nemam riječi...totalni rwaspekmez...
-
Hej svima,
evo nas umorni od jucerasnjeg rodjendana. Prvo smo uzivali satima na Marjanu u setnji i voznji biciklom, onda docekali moje i MMove i zabavljali se. Malisa je gustao, obozavao nas vidjeti sve na okupu i biti u centru paznje. Samo meni sad treba odmor od takvog vikenda, provedenog u spremanju kolaca (prosli rodjendan me nije opametio pa sam se opet uhvatila torte, ukrasavanja - ovaj put je bio Shrek), ciscenju, nakuhavanju, serviranju... Sinoc u deset kad je malisa zaspao, samo sam se srusila na trosjed.
A on je gustao u puhanju svjecice - palili smo je sedam-osam puta, malo je negodovao sto rezemo Shreka, sunce mamino osjetljivo :) , pjevao sretan rodjendan citav dan, igrao se poklonima, ma bas je uzivao...
Slicice stavim popodne od doma.
Svima :* na dobrim zeljama.
Mishici zelimo da sto prije i bezbolnije prodje i da zdrava doceka i proslavu rodjendana i more :love: