XCitiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
stvarno nije vrijedno nikakve rasprave
žalosno
Printable View
XCitiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
stvarno nije vrijedno nikakve rasprave
žalosno
isla sam procitati, i slazem se s curama
neargumentirano pljuvanje
Bože, ono na trudnoća.net je strašno, ali je, nažalost, svaka od onih Rodo-Pljuvalica bliža profilu prosječne majke u RH, nego bilo koja forumašica s ovog foruma. :shock: Zašto sam uopće zalutala tamo? Ne znam je li me glava više boli od onoga što i na koji način pišu ili od onih silnih šljokica, zvijezdica i drugih efekata od kojih se ne vide ni njihova dječica nit se može pratiti tekst (ah da, ionako se ni nema ništa za pročitati osim silne podrške koju si daju u liječenju vlastitih frustracija). Sad mi oni porazni podaci o postotku dojene djece u RH djeluju puno realnije, a vijesti iz crne kronike o djeci stradaloj u prometu zbog nekorištenja AS još tužnije :cry:.
u promoviranju AD mlijeka, navodi se i da djeca koja su na sadptiranom mlijeku, više dobivaju na težini i spavaju cijelu noć, a koja majka to ne bi željela, tako se najlakše i pridobiju. Ja sam se radije budila svaka dva sata, ali sam znala da činim najbolje za svoje djete.
Nisam ni mislila da je to istinita tvrdnja, nego kampanja za promociju Ad mlijeka, pa mnoge novopečene majke, posebno prvorotkinje misle da je to istina, a kasnije se uvjere u suprotno. I ja sam dolazila u iskušenje, jer sam po prirodi spavalica, ali sam ipak odustala od toga, iako mi je beba imala probavnih problema i nije puno dobivala na težini, pa mi je savjetovana dohrana, nisam poslušala, jer dok beba ne gubi na kilaži, mislim da nema potrebe za dohranom, a sto se tiče probave, to se sve samo od sebe sredilo nakon nekog vremena. V ima 4 godine, nikad nije bila teže bolesna, težina joj odgovara dobi i visini, i prije mjesec dana smo dobili nalaze krvne slike, pedijatrica je rekla da je savršena.