Jooooj, ja bi odmah krenula :oops: .Citiraj:
lara01 prvotno napisa
Kad će više zimska kolekcija.....................
Printable View
Jooooj, ja bi odmah krenula :oops: .Citiraj:
lara01 prvotno napisa
Kad će više zimska kolekcija.....................
bila sam :D divno je
Mislim da si ti još gora ovisnica od mene :lol: !!!Citiraj:
donna prvotno napisa
Ili smo tu negdje :D .
:lol: :lol:
bili u Arena Plaza Mall i lijep je HM :mrgreen:
kupila joj zimsku jaku,jednu plišanu trenerku i dvije pamučne(sve donji dio za vrtić),samtane hlače,čarapa,gaćica u paketiću 7 hello kitty,4 maje dugih rukava,kuminoj maloj za rođoš hlače i kapa+ šal,za slijedeće babinje kompletić :mrgreen:
i sebi offcourse...jakna za jesen,MM jakna skoro kao i moja :lol: + put + hotel :shock: :shock: preeeeviše ali vrijedi svake kune bar 2 dana odmora ;)
Ovisniceee... :lol:
Kao i ja, ;)
Super shopping,jedva cekam opet i ja.
Gledala sam danas H&M online shoping Graz i vidim da ima novih stvari, između ostalog i jakne... da li je to samo online ponuda ili se to sve već može naći i u dućanima??
Ima netko informaciju koji dan je najbolje ići, da ne budu prazne police tj, probrana roba? Jel to oni svakodnevno nadopunjavaju ili ima dan u tjednu kada stiže friška roba? Mislim na Graz (west centar).
Ja sam bila sad u subotu u Centru West i uopće nije bilo gužve. Bilo je par zimskih jakni (gledala sam veličinu 98), vestica...ima svega (osim pidžamica koje sam tražila, samo dva modela, cijena 13€). Za cure je sve Kitty.
aaaaaa sad sam skužila da su joj trenerkice na knap :shock: :x a da ne kažem da ove roza neće ni vidjeti nego jedva je htjela ovu sivu s hello kitty :lol: :lol:
joj još ako stavim u sušilicu...bye bye trenerkice :( :(
Mi smo bili za vikend u MAriboru i kupili svega za L (7mj). Jedino kaj nas je malo zeznulo kaj ned rade do 3, a mi stigli u 2. Tako da idući vikend idem ponovo.
Ma daj :shock: , pa oni bar imaju velike modele.Citiraj:
donna prvotno napisa
Koji broj joj je premali?
pa da :(
evo recimo ova siva joj je dosta kratka tj na knap .izdržat će kratko vrijeme br je 98 a ta joj se najviše sviđa jer je hello kitty
ali i roza je 98 pa joj nije kratka :? valjda drugačiji je model.ta je pamuk.
a danas je u vrtić obukla plišanu roza i isto je na knap neće dugo .
ja sam davno naučila imati metar u torbici kad u H&M-u kupujem.
ponekad su im odstupanja po brojevima zbilja velika.
ja sam bila u hm i Zari u Mariboru, prije 10-ak dana.
Kupila sam sebi: presavršene trudničke rebe, 2 košulje, 2 grudnj za dojenje, 2 donje majice i 2 donje majice za dojenje. Sve cca 110 Eur-a.
Juri: 4 donja dijela tute, jednu debelu majicu, jednu tanju majicu i podstavljene hače, paket čarapica
MM-u boxe i čarape
Još nešto poklona...
U Zari sam si kupila džemper, kaiš i majicu kratkih rukava.
Sve u svemu, došla sam na kasu punih ruku robe, osim ove gore navedene (minimalno 500E) za raznorazne poklone, rođendane...i skoro se onesvijestila kad mi je rekla da NE PRIMAJU AMERICAN KARTICU :shock: :shock: :shock: .
Na Masteru sam imala limit koji sam slistila, a ostalo vratila i vratila se bez pola kupjlenih stvari :( . Dobro, sreća u nesreći je što se nisam tresla na granici :mrgreen:
E da, MM mi je kupio prekrasne žute cipele na petu u Transport shoes-u. :heart:
Za one koje zanima: C&A se otvara na proljeće u City Centru One, od H&M za Hrvatsko tržište za sad ništa. Preskočili su ulazak na naše tržište za sada.
a priča se da će se otvoriti u Osijeku :/
H&M se otvara u Zagrebu u Arena centru, mallu, već kako će se zvati...
Informacija koju imam a koju sam dobila od ljudi koji pregovaraju u ime nekih naših Shopping centara je da H&M za sada preskače Hrvatsko tržište u korist tržišta Turske i mislim Ukraine.
:cry:
Joj wana ovo sa Amexom se i meni jednom dogodilo, ali na srecu bila sam sa frendicom koja je imala Master.
Ja se spremam iduci vikend u Maribor i jeeeeedva cekam.
Jučer sam bila u H&M-u.
Kao prvo zahvaljem tateku na detaljnim uputama za prolaz kroz Maribor bez kupovine vinjete - uspjeli :*
Sve ono po što sam išla sam našla, a to su donji dijelovi trenirkica, potkošuljice i gaćice, par majica.
Trenirkice su po 7,90 €, majice od 6,90 do 12,90 €.
Traper šosek sa Kitty je 16,90 €.
Sviđaju mi se boje koje sad prevladavaju: krem, smeđa, prljavo-roza, bijela ...
Da li si išla u Maribor ili u Graz?Citiraj:
sandraL prvotno napisa
U Graz i Seiersberg
Tnx.Citiraj:
sandraL prvotno napisa
Ja sam već mislila da moram pazit kud vozim do centra Maribora.
Još malo i ja ću..... :D
Cure,ne bedirajte se,HM se otvara na jesen 2009.godine u West Gate-u koji se radi u Zapresicu...meni pred nosom :lol:
Ima maketa tog centra,bila na sajmu,i ima popis ducana koji ce biti,medju njima je i HM.
Ja danas bila u Grazu,kratki i brzinski shopping,ali sam castila samo sebe,djecu sam ovaj put preskocila jer imaju stvarno i previse.
I da,krajem mjeseca im stize zimska obleka,tak da znate, :)
dolazi H&M..od frendice sestrična već radi u HR neku pripremu (vodi se kao zaposlenik H&M-a) :yay:
a jel ima izbora nekih manje debljih stvari..onak za jesen za klince (17 mj)...?
danas obišli po ZG malo i izbor je katastrofa..najbolja mi nova kolekcija u TL-u a svu robicu već imamo samo u manjim brojevima od prošle godine :roll: ...il majice kakve su bile ljetos sad su sa dugim rukavima....
Mi smo jučer bili u Grazu.
Kupili smo pernate zimske jakne, zimske trenirke, štrample... jedino čega nikad ne nađem u HMu su majice.
Išla sam s busom preko agencije (iz Zgb), super su organizirani; polazak u pola 6, u 9 smo bili gore, ostavljaju te na jednoj od lokacija: Seisberg - Metro - West centar - centar grada, a u pola 1 te pokupe i odfuraju na drugu od tih lokacija (po želji), povratak oko 16 h iz Graza, i još se stane u povratku u Minas (čokse i slično - Nutela od 750 g za 3,89 €!!!!!!) - sve to za 100 kn, a najbolje od svega je to što te na granici nitko ništa ne pita niti ne gleda.
(masa)-jesenskih stvari imas vec od kolovoza,majica pogotovo.
Mi smo se s tim opskrbili,za koji tjedan idemo jos po deblje zimske stvari i do proljeca nista... :roll:
Citiraj:
flower prvotno napisa
Stvarno??? Pošto sam odnedavno Rječanka :) H&M bi mi u Trstu odgovarao. Do sada sam išla u Maribor.
Znaš li da li ima H&M u Ljubljani? Ako ima, kako je tamo?
Kao prvo zahvaljem tateku na detaljnim uputama za prolaz kroz Maribor bez kupovine vinjete - uspjeli :*
Može mi netko pomoći gdje da nađem te tatekove detaljne upute kako do Maribora bez plaćanja vinjete. Hitno mi je za frendicu koja ide sutra.
Thanks
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...injeta&start=0
Evo tu su upute :mrgreen:
Jel vidio netko jel ima traper jakni za curke?
Prije mjesec dana je bilo.
Ja kupila za decka,ali sam vidjela da ima i za curke.
Cijena za decke je 19,90 € pa mislim da je tako i za curke.
sandraL :heart:
Christy, hvala :)
u Ljubljani su 2 H&M-a..jedan u centru grada jedan u City Park centru...izbor je ok (nisam bila u Grazu al jesam u Beču)...jedina fora je što su neki artikli na sniženju u centru grada a u šoping centru nisu pa uvijek obiđem oba...a u ovom u centru grada nema dječjeg odjela..Citiraj:
rena7 prvotno napisa
Hvala :love:
jedno pitanje za vas koje kupujete u H&M-u u Mariboru.
išla bih vlakom do maribora, ali vidim da tamo ima nekoliko stanica.
hoću li znati gdje trebam sići i kako od stanice onda doći do H&M-a?
nisam nikad hodala gradom pa ne znam koje su udaljenosti u pitanju i koliko je komplicirano za snaći se...
ma može i za ljubljanu :mrgreen: (pa da vidim što mi je jednostavnije)Citiraj:
pandolina prvotno napisa
dakle, ako dolazim u MB ili LJ vlakom - kako s kolodvora do H&M-a?
Da li je netko od vas primjetio da u H&M-u nema velicine 2-3 godine?
Navodno vise ne proizvode tu velicinu.
Pandolina, nažalost ne znam gdje je u Mariboru željeznički. Pomogla bi, ali ne znam stvarno.