draga alvina jako mi je žao :love2: budi jaka zbog druge male bebice koja raste u tebi :*
Printable View
draga alvina jako mi je žao :love2: budi jaka zbog druge male bebice koja raste u tebi :*
Alvina, nema rijeci koje bi ti bile utjeha. Puno mislim na tebe i saljem ti jedan virtualni :love: Drzi se! :heart:
Draga alvina ne mogu zamisliti kako se sada osjećaš i ne nalazim rijeći utjehe jer sve bi zvućalo glupo. Pokušaj biti jaka zbog male mrve koja je ostala sa vama :love: :*
:love:
Draga Alvina placem kao kisa :cry: Drzi se i budi hrabra :heart:
Ne mogu niti zamisliti koliko ti je teško :( .
Ali od sveg srca :heart: ti želim da ti ta malena mrva koja raste u tebi pruži beskrajno puno radosti i blaženstva i da što lakše prebrodiš sve ovo.
Budi hrabra zbog nje :love:.
Draga Alvina nema riječi kojim bi te mogla utješiti zato samo :love2: . Budi jaka imaš svog :saint: zbog kojeg moraš biti
alvina :love:
draga alvina :love: ,neznam kaj da velim ...,drži se :heart:
alvina :taps:
alvina :love2:
Beskrajne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Tebe.
alvina :love2:
draga :love:
Nadam se da ćeš nakon sve muke koje si morala proći biti sretna sa svojom mrvicom!!! :love:
:love: :heart:
tako mi je zao.ta mala mrva u tebi je zasluzila da joj se veselis, nemoj ju zaboraviti...drzi se :heart:
alvina :heart: :heart: :heart:
Za tebe i tvoju bebicu, da sve bude u najboljem redu.
:heart: !
:( :love:
alvina, znam da u ovom trenutku nema riječi kojima bi te mogli utješit
zato ti šaljem najveći mogući virtualni :love2: i poljubac tvom :saint: (misli samo na njega)
alvina, :love:
draga alvina, mogu samo misliti koju bol osjecas. pokusaj se tjesiti maštanjem o bebici koja raste u maminoj busi. :love:
Alvina drzi se :love2: :heart:
:taps:
Draga Alvina, budi hrabra i čuvaj sebe i malenu mrvicu u buši! :heart:
alvina za tebe i malo zlato u buši :love: :heart:
draga alvina :love: žao mi je što si to morala proći
ali budi hrabra i jaka zbog te male mrvice koju imaš u bušici :love:
Alvina draga :heart:
Alvina :heart:
znam da nema riječi utjehe i da sada sve isprazno zvuči
ali čuvaj se :love: :*
:heart: alvina
Alvina :love2: :heart:
Hvala vam svima od srca na iskrenoj podršci. Odmah mi je lakse čim dođem na forum- među svoje :love: .
Alvina, inbox mi je bio krcat pa ako si mi nešto odgovorila da znaš da nije stiglo.
Alvina, drz se. :heart:
Draga Alvina,
duboko suosjećam s tobom i tvojim mužem
odplači što moraš i ne potiskuj tugu
tada će i radost zbog preostale mrvice moći doći do izražaja
nek vam je sa srećom!
:heart: