prije 17,5 god ja sam često svog brata nosila u nekoj klokanici vulgaris i to okrenutog prema van
danas se zezamo da sigurno ima traume zbog toga!
em klokaica, em previše podražaja
Printable View
i mene je mama nosila tako u HM MT... i ja krivim polozaj za sve svoje neuroze :lol:
OT, meni je fakat postalo nespretno nositi je sa 6mj. u sleepy warpu jer bi se, s vremenom, toliko opustila marama da bi mi ona dosla do trbuha. a kad bi ju stavila mogla bi joj glavu poljubiti.
mi smo se danas po 1x nosili u swcak sam ga uspjela i relativno dobro svezat a mali covjek je zaspao :)
<3
Ja sam oduševljena Didymos-om. Nije baš povoljan (od 70 EUR nadalje, ovisi o dužini i materijalu), ali ga možete koristiti godinama, a da materijal ne olabavi. Postoji 12 raznih varijacija nošenja, sa 17 mogućnosti vezanja. Da sam znala da će mi opet trebati, ne bih ga prodala. :)
Ja sam nova na forumu i htjela bih podjeliti svoje iskustvo.
Imam sling maramu i svoju curicu sam od 13.-tog dana života počela nositi u njoj.
A neki dan sam naručila easy wrap od Tabite, stiglo mi je vrlo brzo i oduševljena sam tom maramom. Uzela sam od njih i mei tai, ali za sada ga još ne mislim koristiti, jer malena nema još niti 2 mjeseca. Uglavnom puno sam korisnih informacija saznala na Rodinim stranicama općenito, to me je i navelo da se javim i komentiram, možda nekom pomognem u odluci. Meni je ova easy wrap marama super, materijal je mekan i rastezljiv i dijete je skroz jednostavno namjestiti u nju, meni osobno lakše nego u slingu . A još ćemo vidjeti daljnja iskustva, sa nošenjem ovo je prvi dojam. Nisam poznavala nikog tko ima tu maramu, niti sam je vidjela uživo. Pa odlučila probati i oduševila me.
Kupila sleepy wrap, došao jučer. Meni je prejednostavan za vezanje, odličan, odmah sam se uhodala i MD samnom. Napokon sam skuhala ručak kako treba, dok je malac spavao. Išli smo i u dućan, tad ga je tata nosio, isto je odmah zaspao. Odlična stvar, praktična, udobna, ja se osjećam tako mirno i staloženo dok mi je bebač tako blizu, odmah kod srca :zaljubljen:!
Samo pitanje, dali mogu ovako nositi bebu staru skoro 2.mjeseca? S obzirom da kreće ljeto, da mu nogice dišu, da mu nije puno vruće.
http://www.youtube.com/watch?v=2ibjBuyvQ_8
I ako me može netko uputiti o tom budha stilu nošenja? Vidim da pričate o tome,, pa ako može neki link na video? Hvala :)
pitanjce - na koliko perete SW? na etiketi piše cold wash,ali ja bih barem prvi put oprala na 60? 40 barem? jel' netko pokušao i preživio SW?
Ja sam ga prala na 40 i susila u susilici na 60 i nista mu nije bilo.
to sam i mislila, tenx. A jel pušta boju? ja imam ljubičasti
Ne bi trebao.
Sent from my iPad using Tapatalk
Evo oprano i u upotrebi :) sve super - prezadovoljni!
Bok, imam pitanje za iskusne :).
Imam bebu od skoro tri mjeseca. Dosad smo se nosili bez problema. U zadnje vrijeme se odupire rukama od mene i nasloni glavu preko ruba marame. Pretpostavljam da to nije dobar položaj. Ima netko savjet kako da to spriječim? Pokušala sam vezat maramu više i čvršće, međutim uvijek se iskobelja.
pa okreni je nek gleda prema naprijed očito joj je ovaj položaj dosadio :)
Što nije položaj prema naprijed big no-no?
nije ako ju nosis u slingu u buda polozaju, inace da. moji su isto iskakali iz nosiljki unazad, nekad bi ih pustila da vise, nekad vracala. ergo je tu dosta tvrd pa se teze izvrce, i mei tai vjerojatno.
ja sam svoju nosila naprijed na preporuku fizijatrice u svemu ako je dijete čvrsto, drži samo glavicu itd negdje od 3,4 mj smo mi
Tnx, proučit ću taj buda položaj :)
Cure, željela bih nabaviti boba sleepy wrap pa možete li mi dati provjerene linkove na stranice s kojih se može naručiti.
I može li se možda negdje u dućanu kupiti, ako ste naišle.