Hvala na dobrodošlici :heart:
Printable View
Hvala na dobrodošlici :heart:
Curke imam pitanje!
Dajte mi smjernice od kuda da krenem na forumu.
Problem je taj da se moj M i ja ne pazimo oko 3 godine,ali menga uvijek dođe.Nismo se nešto pretjerano uzrujavali jer smo mislili,nek sve ide svojim tokom,polako,pa desit će se...ALI sad mi je već jaakoo sumnjivo.
Molim Vas za savjete.Gdje ići,od kud krenuti i dali da pomoć tražim pod nekom drugom temom a ne baš pod upoznavanjem :oops:
Dobar dan :)
Evo i ja vas čitam već neko vrijeme.
Dragi i ja smo se odlučili na bebu nakon što smo već dugo u vezi i tek smo zapravo počeli pokušavati.
Pozdrav
:bye: :bye: :bye:
hej zeniceeee.....
evo ja sam nova na forumu....vec sam pisala na temi ,,roditelji andjela...."
I ja sam trudilica....porodila sam se prije tri mjeseca, nazalost izgubila sam bebicu...dr. mi sada preporucuju da odmah radim na drugoj jer su svi nalazi ok....ja svim srcem zelim bebu kao i sve vi ovdje....nadam se da cemo biti podrska jedna drugoj.....pusica svima :P
pozdrav svima,
također vas već neko vrijeme čitam jer smo počeli s planiranjem :bye: :bye:
fatimica, Glossy dobro nam došle...pridružite nam se na odbrojavanjima!
Pozzzz. ja sam nova ovdje, nikada nisam posjecivala ovaj forum, jer nisam došla u fazu planiranja bebice... sada je došlo vrijeme i nadam se da cu naučiti puno ovdje :) Pozdravljam sve prisutne na ovom forumu.
[/b]Lylyca26 Dobro nam dosla i dodji nam na odbrojavanje
Lylyca dobro nam došla i pridruži nam se na marininom odbrojavanju :D
Drage cure,
evo još jedne članice.
Dragi i ja smo u vezi 7,5 god, a počinjemo raditi na bebaču idući mjesec, pa sam odlučila priključiti vam se i saznati puno kvalitetnih informacija.
:bye:
Cao,cure!
Evo i ja sam se upravo pridruzila ovoj super zajednici. Ja imam još malo pa 33 god., MD 37, u braku smo već nešto više od 2 god., a prije toga u vezi 12.
Još smo sami, sretni, mada silno želimo da nam po danu ne da mira i da nas po noći budi gugutanje i plač slatke bebale :love:
Dobro nam došle curke :D
...kao i moje prethodnice evo i ja pišem sličan tekst...do sad sam vas samo čitala ali sad sam se odlučila i aktivirati jer sam sad u fazi kad mislimo o bebi...mislimo čekati još 2-3 mjeseca jer sam tek krenula raditi pa da mogu biti sigurna da ću se tu i vratiti nakon što rodim i prođe porodiljni....
..kod mene je problem pcos i to uz manjak progesterona i estrogena+višak kila...nikako se natjerati da krenem na dijetu pa se nadam da ću uz vašu potporu i ja uspjeti...MM je ok, bar mislim nismo ga testirali... pozz od mene :taps:
Dobrodosle cure!!!!!!!!!!!!!
Pridruzite nam se na odbrojavanju!!!!!!!!
Evo i mene k vama...
Super je i portal i forum. Malo Vas čitam pa sam Vam se odlučila i pridružiti. Nakon 12 godina veze i mi smo odlučili pokušati... dragi 35, a ja 30. Držite nam fige - tek smo početnici :)
Dobrodosla!!!!
Dobrodošle sve nove cure i plusić svima što prije!
Evo drage cure da se i ja predstavim (iako sam se već ubacila na odbrojavanje,pa tek onda ugledala upoznavanje :roll:)!
Imam za koji dan 26,MM nepunih 29, fakina od 3 i sad već 9 mjeseci otprilike molim za još jednu srećicu...:angel:
Ciklusi oko 35 dana, sa nekim izostancima od kad radimo na bebaču :-(,ali evo,nadamo se i uživamo u radu!! ;-)
Hvala što ste takve kakve jeste,čitam vas i pratim već mjesecima i vidimo se na odbrojavanju!!!
Bok curke.Evo zelim vam se i ja pridruziti.Nadam se da cete me srdacno prihvatiti.Vjerujem da mozemo puno iskustva razmjeniti
Pozdrav cure evo da se i ja priključim.
MM i ja u braku 4,5 god. Povišen FSh ostalo OK.
Ja 30, MM 34
Još se nadao jednom malom čudu
bok cure,
evo i ja bi s vama rado brojala dane. iskreno, ne znam kome bi drugome mogla priznati stupanj svoje OPSJEDNUTOSTI vlastitim menstrualnim ciklusom i naravno želje za trudnoćom.
ukratko, ja sam 76., mm 73., pokušavamo od ljeta (7 mjeseci, al smo skupa 10 god. i ćorak - nikad nisam trudna ostala, a nije da smo se pazili ludo). on ima dijagnozu neznatno umanjene plodnosti (teratozoo., malo manje morfološki ispravnih spermića, al navodno nije prestrašno), a ja endometriozu (bila na lpsc prije 2 godine, makli mi jednu dosta veliku cistu), ali nemam nikakvih trenutno priraslica, ciklusi 28 - 30 dana, po BT ovuliram normalno, jajovodi prohodni, tsh malo povišen (2.9). hm. dakle, pretpostavljam da nije to nešto što u kućnoj radinosti ne bi moglo uroditi plodom, ali ja sam luda i hoću dijete, i hoću ga sad!!!
pozdrav, i puno mi pomažete samo što vas čitam...
pozdrav svima!
imam 37 godina, iza mene jedna tužna neuspjela trudnoća (missed ab. u 8 tjednu prošlo ljeto)...
trebalo nam je ponešto vremena da se zbrojimo i oduzmemo nakon toga, konsolidiramo redove, ali od ovog ciklusa smo ponovno u akciji! :klap:
želja je veća od straha (teško je ne osvrtati se i ne strahovati da se priča ne ponovi, a i rizik godina nije zanemariv) i nadam se da ću ovdje pronaći pokoji savjet, rame za plakanje, dobar savjet i priliku za radovanje novim trudnoćama na ovom forumu :-D
Dobro dosle cure!!!!!!!!
ja sam preskočila upoznavanje i otišla odmah na odbrojavanje! ali evo da se sada predstavim ( nikada nje kasno, valjda ). MM i ja smo oboje '81, zajedno već 12 godina, u braku skoro četiri. imamo preslatku curicu od 2,5 godine rođenu iz blizanačke trudnoće koja to više nije bila od 17 tj....nakon toga u 11/09 jedna vanmaternična, odstranjen lijevi jajovod i od ovog meseca smo krenuli ponovno. najgore se nosim sa činjenicom da su nam već dva anđela:angel: negdje gore a jedan sa nama..
sretno svima koji pokušavaju oplemeniti svijet sa novim malim bićima!:-D
Zdravo,evo da se predstavim,muz i ja imamo po 32 god,9 god u braku,nazalost jos uvijek sami,ali ne odustajemo .Inace zivimo u Bosni,ali cesto citam ove vase price i znajte da je puno lakse kad imamo gdje razmijeniti svoja iskustva,zato sretno svima da ostvarimo nase zelje...............Puno pozdrava
malena ze, sugrađanko dobro došla na forum, nadam se da ćeš što prije ostvariti svoju želju. Ja ti želim mnogo sreće.
Ispod imaš odbrojavanje na koje se možeš priključiti tako što kažeš da želiš na listu i koji ti je dan ciklusa, a na drugoj stranici potpomognutu oplodnju, mnogo toga korisnog o postupcima, klinikama i raznim dilemama.
Jeste u nekim postupcima bili ?
Pozdrav svima! Evo ja sam se uclanila u forum jer sam videla da ovde zaista mogu doci do mnogih korisnih informacija. Inace sam iz Beograda, gde se jako malo prica (ili nimalo) o prirodnom porodjaju i slicno pa me stoga ovaj forum zainteresovao. Inace ja i MD smo duuuuugo zajedno, oboje imamo po 27 godina i prvi put smo ove godine odlucili da imamo bebu :-) Oduvek smo je zeleli, ali je ta odluka isla jako sporo i tesko.... znate vec... nikad nemate sve uslove, pa nikako da se pomirimo sa tim da sve uslove za bebu nikada necemo ni imati... No, sad se nadam da cu uz vas lakse krenuti u ovaj nas veliki projekat :-)
Pozdrav svim dragim curama koje "citam" vece godinama, a tek sam se sad logirala... Evo da se kratko "prijavim". Uglavnom, spontani pobacaj prije godinu i pol u 8 tjednu trudnoce nakon sto sam pokusavala ostati trudna nekih pola godine. Iza toga sve same lose vijesti: muzeva astenozoosperimia, moji problemi sa hormonima i ciklusima (ovaj mjesec nemam ovulaciju), predmenstrualna krvarenja itd Iduce sto me ceka je valjda umjetna oplodnja,, 27 godina imam, nije da mi se bas zuri, ali ...
BOK CURE!
eto i ja se priključujem...upravo pijem svoju zadnju tablu pilula, i od sljedećeg mjeseca počinjemo raditi bebu....
imam 25 godina, mm 28, i jednu operaciju endometrioma prije 3 godine...
ne mislim se ništa posebno paziti sad nakon pijenja pilula....radi te endometrioze, nekako mi nema smisla...šta vi mislite?
bok marilka, bok principesa, dobro nam dosle
pregledajte malo postojece teme, naci cete i topice o spontanima i o endometriozi pa tamo mozete pitati neke pojedinosti, a za druzenje javite se curama na odbrojavanje i sto prije nam objavite plusice :)
Pratim ovaj forum već skoro 2god. od kada sam počela razmišljati o prvoj bebi.. a sada sam se odlučila malo i uključiti jer na drugim forumima ne nalazim dovoljno potpore i iskustava o dojenju.. a i planiram drugu trudnoću što prije pa sam i bi rado i to iščekivanje podjelila s nekim!
Dobrodošla nam Hejana, pridruži nam se na odbrojavanju :)
Hejana, dobro nam došla!
Pridruži nam se na odbrojavanju da se isčekujemo i veselimo se zajedno s tobom!
Bok cure!
Već duže vrijeme vas čitam ali sad želim i aktivno sudjelovati:-)
Ne znam od kuda da krenem pa ću Vas za početak pozdraviti:bye:
Inače....kasni mi M 4 dana,pa sve nešto pripisujem promjeni vremena i tak...zapravo me strah ponadati se,jer zadnje 4 godine 0 bodova.
Uglavnom,kao i većina imam sve moguće i nemoguće simptome koje glavica može zamisliti:roll:
jedino što nikada do sada nisam osjetila a sad jesam je pikanje u desnom jajniku(vrlo kratko pikanje 2-3 sekunde).
Oh zaboravih ovo je samo upoznavanje!:-)
Pozdrav svima!
Već duuuugo vas pratim i čitam i svakoj od vas koje čekate svoju bebu prepoznajem dio sebe. Budući da sam nova, nemojte zamjeriti ako zaribam nešto oko foruma, sve mi je ovo relativno novo:)
Trenutno sam između pretraga, ovulacija, menstruacija i iščekivanja:)
gumbek, fijolica...
Ni med cvetjem ni pravice,
rekel to je fijolice
smardljivi terputec,
jalnuš, tvardogutec.
Zajček, gumbek, bažulek i slak
čuli su terpuca kak punta se bedak......
ovo je off topic, al moram komentirati
baš ste super, ja kad sam nick birala, samo su mi padali napamet predmeti koje bi vidla, šalica, ormar, telefon... ugledala sam zarin avatar (s dva štrumfa) i spasonosno si stavila štrumfeta...
Daklem....očekujem da se uskoro pojave i bažulek i sl! :)
dobro došla fijolica !
...
Štrumfeta, hvala na dobrodošlici!
Fijolica i ja sam nova ali svejedno ti želim veeliku dobrodošlicu ko neki stari domaćin:love2:
Mogla bi se i ja predstaviti iako duže vrijeme pratim ove stranice. Ja i mm smo 2008. godine uspijeli iz prvog puta ali je završilo jako brzo (missed ab). Nakon toga smo čekali primjereni rok za novi pokušaj,ali je meni utvrđena e. coli na brisevima , pa sam tu bakteriju morala izliječiti. Nasreću vrlo brzo je nestala i nakon kontrola se nije pojavljivala. I kad smo mislili sad ćemo ponovo zatrudniti mm je dobio upalu prostate-nebakterijsku. Spermiogram je bio loš : ologoasthenoterato...Nakon vitamina i čajeva spermiogram se popravio značajno. Sad radimo na tome da ga vratimo u normalu. Nadamo se uspijehu na prirodan način.
OCUDITE, dobro došla i pridruži nam se na odbrojavanju!
Lakše je i veselije to dijeliti s drugim trudilicama koje se trude i žele bebicu kao i ti...