Je l bio netko u zadnje vrijeme u c&a, imaju li sniženja?
Printable View
Je l bio netko u zadnje vrijeme u c&a, imaju li sniženja?
ja sam jučer ušla u taj ca
jesu sniženja, ali ta roba meni izgleda tako "bofl"
sve mi izgleda kao krpa za prašinu :(
Meni isto, čiste krpe, sad kad sam bila pred par dana.
A prije par mjeseci kad sam bila mi je bilo OK stvari :?
Možda su sad stvarno ostali samo neki ostaci ostataka.
(općenito je tako više manje po svim dućanima)
apricot, nađe se u C&A jako kvalitetne robice, sve što sam ja kupila svojim klincima je stvarno ok (otprilike u rangu s Benettonom). Ali ima i robe koja je nekvalitetna (naročito na odjelu za odrasle). Ja kad god odem, nađem nešto za klince, ok mi je i cijena i kvaliteta.
Jedino mi dječje pidžame ništa ne valjaju, rastegnu se jako.
Je l pričate o ponudi u CCO-u ili u Westu?
Što se odraslih tiče C&A je neusporediv sa susjednim napr. Peek&Cloppenberg (kako se već piše) koji ima super sniženja i jako lijepe i povoljne svakodnevne odjeće (ima i skupe, ali brendirane).
U C&A su mi za djecu najčešće zanimljive peri-deri majice dugih i kratkih rukava po 20-30 kn.
Pa je, ja sam Lei kupila super termo traperice tamo, i jedne obične, jako su slatke i dobro se drže. I sebi sam kupila dvoje hlače i OK su mi, ali ovo što sed ima je baš kao na placu.
Ja sam u C&A u Westu (i ja malo navratila u metropolu) pronašla super pulovera većih brojeva (a da nisu neki majušni i kratki). Mislim da je to što je nekom super relativno.
U puno trgovina vidila sam lijepih stvari, ali su sve minijaturni brojevi.
meni je sva njihova roba za N. (a to je 90 %)super, kvalitetna i per deri.Ima njiove jakne, štramplice, donji veš, majice, hlače, taice..ma sve i sa svim kupljenim sam prezadovoljna, osobito stvari od bio pamuka.
laumi-mi iamo njihove pidžame (i ja i N.) i sve su super stanju, peremo ih i deremo svakodnevno.
ono što meni sad predstavlja problem je što mi se robica od 92 na dalje ne sviđa kao ona do tog broja i nema neki izbor, pa moram tražiti novu trgovinu gdje ću lovu ostavljati :)
Pa barem ti puno putuješ! :)Citiraj:
pužić prvotno napisa
Ako te put nanese u ove naše krajeve, toplo preporučam Benettonov outlet u Hoto Centru kod Svete Nedelje. Super izbor i cijene.
Isto tako Prenatal (ne znam ima li kod vas), ali samo na sniženjima jer su dosta skupi.
Jel bio netko u Nagikanizsi sad? U Mariboru je isto koma.
Jel bio netko u Nagikanizsi sad? U Mariboru je isto koma.
Ja sam bila u West Gate-u, inače ima, meni, odličnih stvari, a sada na sniženju sam imala osjećaj da su dobre stvari sakrili.
Inače u cijelom Westu jesu dobra sniženja, oko 50 %, ali činjenica je da su ostali samo mali brojevi.
Ja sam u Peek&Clop. upiknula mrak prsluk Woolmark za 100 kn (snižen sa 270), ali zato majica za muža od 260 nije bila snižena.
U Hervisu je moja mama upiknula krasnu Nike trenirku za 400 kn.
Ja sam tražila kaput, zaljubila se u jedan u Zari za 400 kn, ali nije bilo broja. Osvojio me jedan u Orsay-u za 500 kn, pa jedan u Benetonu za cca 600 kn, a na kraju sam uzela u Diademi za malo manje od 500 kn.
Jooooj kako volim West Gate !!!!
Ja sam se u C&A u prosincu u West gatu obukla za 1060kn: samterice za svaki dan, 2vestice, hlače-tipa od odjela, košulja, končani prsluk sa kratkim ruk. za te fine hlače, kardigan na kopčanje, končana maja tanja sa trifrtalja rukavima i crne klasične hlače za na visoku petu.
O maloj neznam od kud bi počela, sva je u C&A za pristojne novce, nije sve supertruper, piđama i 1tanja majca npr. se malo razvukla (to je bila ona maja za 29kn-najjeftinija), al trenirke i majce za svaki dan, pogotovo deblje majce su predobre, vestica na kopčanje preslatka, gačice i potkošulje dugih rukava su odlične, kapa i rukavice isto odlične, pliš prslučić je genijalan, a i špangice lijepo drže kosicu za razliku od drugih špangica koje joj samo skliznu sa kose.
Štramplice nisam probala,ne odgovara broj trenutno, imate iskustva?
No sada, kad su sniženja, kao da nema ništa, baš ništa.
Kupila sam jedino maloj donji veš i to naravno nije na sniženju.
Tak da se priklanjam teoriji zavjere :) , da su "sakrili" dobru robu.
ja sam stekla dojam da je jako malo robe na sniženju u C&A, čak niti nemaju natpis koliko je sniženje, tako da ja čekam da sve stave na rasprodaju a ne određene artikle.
u slučaju da se to ne dogodi ja svejedno svaki put malo povirim da vidim šta se događa.
do sad nisam našla ništa što bih kupila!
Mi nosimo njihove štramplice i super su joj, i one pamučne, i one koje su 2 para pakirane, malo finije. Davno sam kupila pa se cijene ne sjećam, ali ok su joj.Citiraj:
iki prvotno napisa
Jučer smo kupili hlače za vrtić, 2 para za 89.90kn, roze i smeđe su pakirane zajedno.
N. ima njihove štramplice i zadovoljni smo (kao i sa svom robom iz C&A :) ).Jaknice ima od rođenja i mogu samo preporučiti.
U C&A je robica za djecu zbilja povoljna i razgrabi se puno prije nego ju uopće stignu staviti na sniženje. A ono što je sniženo je uglavnom ono što se u par mjeseci nije uspjelo prodati, a što nije tako atraktivna robica ili su obično jako mali brojevi 50-55. I nekako čisto sumnjam da će sve staviti na rasprodaju jer su već dobili i proljetni dio kolekcije...
Inače, meni je sve što sam kupila u C&A dobre kvalitete. Kupujem samo pamučne stvari: majice, bodiće, hlače, vestice i sve što sam kupila je kvalitetno i postojanih boja.
Ja bila u Nagikanizi u C&A...Ima dječje ponešto na sniženju, tipa bodići po 750 forinti, piđanice deblje i jaknice cca 70kn. Ništa od megalomanske rasprodaje.
Poprilično stvari za bebolinu kupujem i nikako se ne mogu složiti da je roba ko krpe za prašinu. Baš me interesira gdje onda Vi kupujete robicu,prosvjetlite me:))
Inače sam pobornik kupujmo hrvatsko, al mi MTČ nije što je nekad bio. Mislim na bodiće, prvenstveno. Kvalitete mtč-a ovisi o tome dal je Lampi il Leptirić. Tako da je c&a puno bolji.
Ja sam skoknula do City-a i upiknula slatku suknju za sebe, snižena sa 199 na 99 kn i finu tanku crnu majicu (poludolčevitu) sniženu sa 159 na 69 kn. Dječjih stvari je bilo nešto ali više ne smijem kupovati jer mi klincima ne stane u ormar. Preslate su majice i vestice za dečke (gledala sam br. 92) nisu snižene, ali cijena 49 kn je više nego pristupačna.
Varaždinke, čula sam da se za cca mjesec dana otvara CA u Supernovi (kraj Millera).
Može li se internetom naručit i u Hrvatsku?
čitam vas i vidim da u C&A ima malih brojeva ,,gdje skoro nigdje nema,,50,, a pošto ću roditi blizanci-kako su uvijek oni manji nego jedna bebica trebat će mi...A dali netko zna jel tamo ima kupiti i posteljinice i onih ogradica za krevetiće ?????
hvala:-)
Body benkica ima mislim čak i 45 veličinu, mislim da sam to baš u C&A vidjela, 50 uglavnom ima sigurno od body benkica, pa do tutica, piđamica i raznih kompletića ili setova. Pogledaj ovdje u njihovom online shopu čega sve otprilike ima, većinu se može naći i u C&A kod nas:
http://www.cunda.de/Shop/HtmlLevel3/...sbekleidung%27
Nisam vidjela ogradice, posteljine mislim da povremeno ima, ali jako mali izbor. Uglavnom se nekad nađu dekice i ručnici. Za posteljinu i ogradice se isplati zaletiti u Adax dućan u Škorpikovoj u Solidumu. Oni imaju od domaćeg proizvođača i zbilja povoljnih cijena i različitih dezena i veličina, posebno ako se uzima u setu.
bila danas u C&A U CC1. Uzela sam svojoj dvije preslatke majice kratkih rukava po 29,90 i kupace gace za 39 kn. Mene jedino smeta u C&A sto rijetko kada nadem broj 92 koji nama treba... Zato sam se iznenadila kada sam dosla u WG, imaju puno veci izbor i modela i brojeva.
18.-21.3. je otvorenje C&A u Varadinu, napokon :-)
Piše da budu veliki prigodni popusti povodom otvorenja.:-D
:heart:Hvala Nia Zg,,budem se onda zaletila u Solidum da vidim tu posteljinicu i ogradice,,da sve mi treba u kompletu puta 2 :-)))))))))..pa vam javim
meni je bebina posteljina bila najjeftinija u Ikei, Graz
ogradice za kindu imaju obične po 10tak eura a baby-walz ima ljepe i raznih boja od 16eura-40 eura!
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30113939
http://www.baby-walz.at/Schlafen-Rel...ht.a830.0.html
Je bio tko u Varaždinu? Dojmovi?
Ja sam bila, meni osobno super, nije bilo nešto gužve, al bilo je ljudi,onako protočno....
Roba većinom proljetna i ljetna, al ima i jaknica i dugih rukava, sve novije kolekcije koje u Grazu nisam vidjela.....
dobili smo 20% popusta, još 20. i 21. je taj popust.....
Sve u svemu napokon nešto kak treba za klince,
ima robice za bebe, djecu, omladinu, žene i muškarce, trudnice i krupnije dame......
Na izlazu iz grada prema Sloveniji, shopping park Super Nova.
Bila sam jučer, trgovina je velika pa se ne osjeti gužva osim kod kabina.
Kupila sam svojoj curki ljetne majčice po 30-50 kn, tajice 70 kn 2kom u pakiranju te se dobije još i popust 20%.
Već sam i oprala dio robice i baš sam zadovoljna, ništa se nije izokrenulo, boje i sličice su postojane.
super, prvom prilikom odoh tamo.
eto ja baš svratila ovdje da pitam da li se otvorio u vž c&a, kad već piše da jeje, samo moram užicat auto i gibam da prošnjofam.... :-D
Prijavljujem da su se malenome štramplice razvukle do vrata, a moja vesta nije za javnost nakon dva pranja izgleda ko da je sto godina stara.
Jel netko bio u Pečuhu nedavno?ima li robe za jesen?planiram možda ići za vikend pa da ne idem ako još nisu napunili police
ma sve ok, ali tamo se sve brzo razgrabi, pa da ne idem ako je pustinja na policama.