moja starija je opet dobila novi raspored,tijelesni pon. i pet.u suprotnoj smijeni ,francuski kad je popodne škola pon.u 13.15 i četvrtkom u 8.oo,a kad je ujutro škola tijelesni je u suprotnoj ,a za francuski još neznam
Printable View
moja starija je opet dobila novi raspored,tijelesni pon. i pet.u suprotnoj smijeni ,francuski kad je popodne škola pon.u 13.15 i četvrtkom u 8.oo,a kad je ujutro škola tijelesni je u suprotnoj ,a za francuski još neznam
Ja cu se samo osvrnuti na ocekivanje da bi ucitelj trebao pricekati nakon dogovorenih 17 sati da netko od roditelja dode po dijete.
Kao sto se moze reci da bi ucitelj trebao ostati malo dulje, tako se moze reci i da bi roditelj trebao doci malo ranije. Dapace, smatram da je veca odgovornost na roditelju nego na ucitelju. Ili nek roditelj zivi s posljedicama.
Kad su moji klinci isli u vrtic, ako si zakasnio naplatili bi ti dodatnih pedeset kuna za svakih pola sata ili manje sto kasnis. Pa da vidis kak su se roditelji pobrinuli da stignu na vrijeme.
Ako znas da ces kao roditelj zakasnit u skolu po dijete, fakat se desi, onda bi bio red da nazoves skolu i velis oprostite, kasnim, jel mozete pricekati toliko i toliko s mojim djetetom dok ne stignem?
Ovo pitanje nema veze sa stupnjem skolskog kadra vec s osnovnim obvezama roditelja i osnovama komunikacije medu roditeljima i skolom.