znači ne smijem napisati post u razdoblju od nekih 7:30 do 18:30 otprilike, ako ne želim da me se etiketira kao prosvjetara :mrgreen:Citiraj:
no@ prvotno napisa
Printable View
znači ne smijem napisati post u razdoblju od nekih 7:30 do 18:30 otprilike, ako ne želim da me se etiketira kao prosvjetara :mrgreen:Citiraj:
no@ prvotno napisa
:lol: mislliš anti-prosvjetara?Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Samo da se javim drugarici Marti da pomalo postam i puno radim. 8)
:mrgreen: :lol:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Evo i s moje strane kratko javljanje od...privatnika! Radim. 8)
Ceka se jos javljanje nadobunih profa iz ucionica.. :mrgreen:
Iznimno danas radim popodnevnu smjenu. Citam forum, citam novine, googlam.. a i radim svoj posao. Koji mrzim. Ali ipak napravim sve sto treba i prije roka.
evo me od domaCitiraj:
Zorana prvotno napisa
7 do 15h terenska nastava sa 3a,4b,4c cca 40 učenika - zagreb , 3,4,5,6 sat popodne nastava, znači 12 sati u pogonu sa djecom.....
i znate što, sutra bih sve ponovila,ali mrzim pisati izvještaje....
e da , cigareta zapaljenih 0, alkohol i neprimjereno ponašenje 0 autobus očišćen i svi su mi se morali javiti da su došli doma -sms-om
sedmaši naučili gustoću....eto samo se hvalim :mrgreen: :P
i ja,radim u smjenamaCitiraj:
Zorana prvotno napisa
evo..pročitah ovo, takoreć usput..tj. nisam baš sve pročitala i nisam čitala baš pažljivo, ali moram nešto komentirati..naravno.. :lol:
(prije komentara - nisam prosvjetar!!)
Dakle, u par postova se spominje dužina godišnjeg odmora i broj radnih sati u danu, kad se govori o poslu u školi..Misli, ja to gledam ovako...ako je broj radnih sati u razredu manji od famoznih 8, to je zato što se podrazumijeva da se učitelj PRIPREMI za te sate, dakle, ako je imao 5 sati nastavi, ostali su priprema (ili želimo da ućitelji dolaze nepripremljeni na nastavu) :nono:
Uzalud prepucavanja...svatko je na kraju sam izabrao....i uvijek je lako tvrdit kako je dugome lakše..
Tako naprimjer, opće je poznato da "svekoliko javno mijenje" misli da posao odgajatelja (tete u vrtiću :mrgreen: ) uopće i nije posao, kao ono "igraš se malo s djecom" i sl, a s druge strane takvi se često pitaju kako "izmoći" sa dvoje, i to vlastite djece...
Eto, htjela bih reci da probamo malo više pričat o samoj temi "koliko cijenimo svoj rad" a manje se prepucavat..
pozdrav :mrgreen:
anin, mi se prestali "prepucavat" na ovoj temi pred jedno mjesec dana...i nemoj nas sad navlačit da počnemo ponovno :P
Samo želim reći da blago neprosvjetarima - mogu na WC kad hoće. :D Kolko sam ja puta trpila i pogrbljena hodala od klinca do klinca da vidim jel rade i jedva dočekala kraj sata da sunem van. :lol: A radim tek dva mjeseca. :) Glupa su mi ova prepucavanja o godišnjim odmorima - to je takvo zanimanje, ne mogu ja raditi ak nema nikoga u školi, a i ta famozna "tri mjeseca" nisu nikad tri.