Citiraj:
babyboys prvotno napisa
pa ne može pismo pomoći da zaborave svoje iskustvo , ALI bauba ima, ako ne griješim, samo jedno dijete i vjerojatno će ih htjeti još. i ja isto. možda i ti. pa zašto onda ne bi ta neka iduća iskustva bila bolja i sretnija ?
a to možemo postići jedino ako nekome (mjerodavnoma- osoblju bolnice)
kažemo da je ovaj put bilo loše i zašto je bilo loše.
ništa nećeš napravit ako se samo bueš nadala.
Čuda se ne dešavaju.
Bar ne u hrvatskoj.
ja sam svome osoblju dobrano dala do znanja da rade nesto lose, samo oni to nisu tako shvatili, nego su problem svaljivali na mene.
slicno kao i ti ovdje :mrgreen:
a posljedica toga je da su me prakticki izbacili iz bolnice, tj. natjerali da trazim raniji otpust, jer je bilo ili kako mi kazemo ili nikako
i ne, ne ocekujem da se dogodi cudo, tj. da vodstvo bolnice pocne primjenjivati preporuke szo i hrvatskog pedijatrijskog drustva, da se sestre i pedijatri educiraju o dojenju, i vaznosti neodvajanja mame i bebe.
zato djelujem u rodi, trosim puste sate, dane i godine da jednog dana pomognem zenama s dojenjem jer ih je netko zeznuo u bolnici, nasopao ih sa krivim savjetima, uvjeravao da ne mogu dojiti iz ovog ili onog razloga, da nemaju mlijeka, da zele zlo svome djetetu itd, etc...
ja bi prije rekla da ti ocekujes da se dogodi cudo, sjedis iza kompa i filozofiras o tome sto bi netko drugi trebao, a sto ni ti sama nisi napravila. za svaku pohvalu.