spodoba ja ne kužim :?
pa obje trakice sa slike su ti pozitivne :/
Printable View
spodoba ja ne kužim :?
pa obje trakice sa slike su ti pozitivne :/
spodoba nema potrebe da se dalje testiraš, uhvatila su skok lh
sad je normalno da će trakice biti negativne, jer razina lh opada
gornja trakica: rezultat nakon 10minCitiraj:
Zara1 prvotno napisa
donja trakica: rezultat nakon 3 min
mene buni sto je na ovoj donjoj trakici test crta svjetlija. svugdje stoji da ta crta treba biti isto tamna kao i kontrolna, ako ne i tamnija. :/
Ma ako si ti pokrila ta dva dana nemoj se uopste sekirat crticama, jesu tamnije ili svetlije,mozda se razina povecala dva sata nakon testiranja kad se nisi testirala. Ako je ginicka rekla da imas redovite O onda ne brigaj. Isti mjesec kad sam ja koristila trakice, i bile su iste kao tvoje isla sam i na folikulometriju i bilo je O. Od tad ih ne koristim. U svakom slucaju, sta je tu je, udri brigu na veselje i cekaj da dodje dan ocekivane M pa piski na testic. Evi vibrice da bude + ~~~~~~~~~~~~~
:*
Ma ako si ti pokrila ta dva dana nemoj se uopste sekirat crticama, jesu tamnije ili svetlije,mozda se razina povecala dva sata nakon testiranja kad se nisi testirala. Ako je ginicka rekla da imas redovite O onda ne brigaj. Isti mjesec kad sam ja koristila trakice, i bile su iste kao tvoje isla sam i na folikulometriju i bilo je O. Od tad ih ne koristim. U svakom slucaju, sta je tu je, udri brigu na veselje i cekaj da dodje dan ocekivane M pa piski na testic. Evi vibrice da bude + ~~~~~~~~~~~~~
:*
eh pokušavam skužiti što se dešava. istovremeno mjerim bazalnu temperaturu. dan nakon što su mi trakice bile (skoro) pozitivne sam imala temperaturu 36.4, potom 36.6, danas 36.8. što bi značilo da je to postepeni porast temperature. čačkala sam o tome i svugdje stoji da bi to mogla biti indicija da progesteron nije dovoljno visok. to bi pak objasnilo i moje trakice jer samim tim i razina LH hormona nije toliko velika. gledat ću da uskoro pregledam hormone.Citiraj:
elena-mk prvotno napisa
hvala svima.
ja sam nakon sličnih nedoumica, ali s niskim temperaturama posjetila doktora. Meni su trakice bile pozitivne dva dana, 10 i 11 dc, ali temperature su bile čudne.Citiraj:
eh pokušavam skužiti što se dešava. istovremeno mjerim bazalnu temperaturu. dan nakon što su mi trakice bile (skoro) pozitivne sam imala temperaturu 36.4, potom 36.6, danas 36.8. što bi značilo da je to postepeni porast temperature. čačkala sam o tome i svugdje stoji da bi to mogla biti indicija da progesteron nije dovoljno visok. to bi pak objasnilo i moje trakice jer samim tim i razina LH hormona nije toliko velika. gledat ću da uskoro pregledam hormone.
hvala svima.
Doktor mi je pogledao ultrazvukom (dva posjeta) i ovulacija mi je 11 dc. Dakle postoji, a i sluznica pati ovulaciju. Ipak me šalje na vađenje hormona 7 dan nakon ovulacije...možda sve skupa nije ništa a možda i postoji neki problem s hormonima u drugoj fazi ciklusa, koji onda utječe na temperaturu. To za sada ne znam.
Ali možda da i ti odeš do doktora. Ja sam se dugo nečkala...ali bolje je biti na čisto s tim stvarima. Ako nije ništa super, a ako ima problem rješit će se.
Malo kasnim, sad sam tek vidjela....ali onakva boja testa je meni uvijek kad je pozitivan, čak sam ih jednom pokazala docu i on je to potvrdio . A doc savjetuje testiranje između 10-17 h. Meni je uvijek govorio oko 10 h da je najbolje. Jednom mi se dogodilo da sam napravila test malo ranije oko 9.30 i bio je negativan...a nakon 2 sata pozitivan. Znaći, , nikako se ne testirati prije 10 h .....
ja očekujem da procurim pa da stavim trakice u upotrebu!!!!!
danas mi je 23 dan još ništa....
jutros me je zabolilo kao da ću dobiti , čak sam i voltaren popila ( stvarno nisam htjela al bilo mi je jako loše, a ja znam kakve su moje menstruacije :evil: :evil: )
i opet ništa!!!!!
drage moje samo da pitam ako mi tko može pomoći...kako mogu naručiti lh trakice preko interneta s obzirom da sam iz Hercegovine?
Nema veze odakle si, ako imaš karticu koju primaju, mislim da je jedina razlika, što mimo glavnog grada dođe koji dan kasnije inače 7-8 radnih dana.
Pročitaj na saveontests( ja sam od tamo naručivala ), a ima i preko amazona. Sretno
hvala draga moja....nisam pokušavala, nego znam su mi govoriili kao da se jedino može iz Hrvatske naručiti....hvala javim ako uspijem..
nikako ne mogu da naručim preko interneta lh trakice preko saveonetst.com jer ne mogu da aktiviram u pregledniku "korištenje kolačića"...pa može li mi tko pomoći?
evo meni je danas 10.dan. od crtice ni traga!!!!
iako bi mi po mojim računicama sada trebalo biti "plodno" razdoblje.
Iako nema crtice, večeras radimo pa šta bude, od viška glava ne boli!! :lol: :lol: :lol: :lol:
evo meni je danas 15 dan,od crtice ni traga ni glasa.po mojim računicama već mi je bila ovulacija,dal je moguće da trakice zakažu??
trudim se testirati u isto vrijeme svaki dan ,dva sata nakon ručka, znači oko 17h, trudim se u to vrijeme ne piti,a skapavam od žeđi!!!
što radim krivo???? toliko sam nade polagala u trakice!!!!????? :? :?
I ja se bavim trakicama, meni je danas 12 dan i imam blijedu crticu tako da se nadam da ce mi se podebljati u narednih 2 dana ;) .. A sto se tebe tice, mozda imas O malo kasnije, tipa 16-18 d, koliki ti je ciklus innace? Nadam se da ce ti se pojaviti i prihvatiti!! :*
meni je ciklus nekih 26-28 dana,baš školski!!!!
mi smo radili na bebi, bez obzira na trakice, možda upali
ja ću i dalje piškiti pa što bude!!..
dai meni je bila blijeda, jako blijeda ,odmah 11 i 12 dan.Citiraj:
Lorelai prvotno napisa
nije se podebljala :evil: :evil: :evil:
A koliki ti je ciklus, meni je recimo uvijek 28 dana, ali prosli mjesec se malo produžio pa je bio 30 i sada umjesto da mi je O na 11dc meni je na 13dc .. :mrgreen: ili si ja to tak brijem, uglavnom trakice mi pokazuju da još nije, a ja strpljivo čekam..
E a, postoji uranjena i zakašnjela O,, pa sad sve ovisi o tvom tijelu.. i još jedna stvarčica,, pogledaj si kakva ti je sluz.. ako je ima i ako je rastezljiva onda imaš O, ak ne onda je prati :taps:
A sorry nisam vidla da si već napisala,, :oops: , držim figice da vam je upalilio,, mužek i ja se spremamo u ratne pohode pa onda možemo zajedno odbrojavati za pluseke :sing:Citiraj:
blalla prvotno napisa
budući da radimo na bebi ,ne mogu zaključiti dal je to "moja" sluz ili ....znaš!!!!
Citiraj:
Lorelai prvotno napisa
nikako da upali, nadam se da hoće ovaj put.
Khm :oops: , kak ne,, kad se otuširaš, i natrackaš sa svim svojim omiljenim kremicama i kada mirišiš totalno po sebi samoj, nakon određenog vremena ti se pojavi tvoj iscjedak,, e pa onda prije xexa lijepo na prstiće i vidi jeli rastezljiva :mrgreen:Citiraj:
blalla prvotno napisa
Nadam se da sam dočalala situaciju :lol:
Za savršenstvo :saint: treba vremena! Bez brige, doći će i vaša bebica :taps:Citiraj:
blalla prvotno napisa
ja piškila i kao da vidim onu drugu crticu, lagano, jedva vidim.možda i ne vidim.....:? :?
niš ,večeras opet na posao.....!!!! :lol: :lol:
E, a jel ti vodiš računa o tome kad piškiš,, recimo ja to uvijek radim između 17-18 h,, a prije toga ne idem na wc najmanje 2 h i ništa ne pijem,, tako sam jučer i počela me boliti glava za poluditi ali sam izdržala i kad sam napravila test prva crta mi se izjednačila u boji s testnom :D ;)
mene sinoć rasturali jajnici ,kažem ja mom mužu, ajmo još jednom pa što bude bude.evo sad sam piškila i crtica je tu!!!!!!
:D :D :D :D
sad me buni ono 24-48 sati nakon pojave crtice, kako da znam kad se je crtica pojavila???
sinoć u 7 i po je nije bilo.ako je od 20h,to je već prošlo 17 sati!!!!!
:? :?
Ma ne brini se nego uzivaj s muzekom"!" :sing: a za 2 tjedna cete znati rezultate!!
ja sam si naručila te trakice iz londona, puno su jeftinije nego kod nas u ljekarnama ali ih nisam stigla iskoristiti, ostala trudna. imam ih 20ak pa ak nekome trebaju nek se javi na pp. bilo bi mi žao da ostanu neiskorištene :)
Silverinne, imaš pp. :)
Dobro jutro. Ja cu uskoro krenuti na bebu, pa me zanima gdje mogu nabavit te trakice za ovulaciju. Znam da ih ima kupit u apoteci, ali znam i da se mogu narucit preko neta i da su onda jeftinije, pa me zanima kako ih mogu narucit i po kojoj cijeni.
Citiraj:
vzst prvotno napisa
ja sam naručila s Ebay-a, neke kineske iz USA ,30 kom i još 5 za utvrđivanje trudnoće,13 usd!!!!!!
A, koliko kostaju ove u apoteci?
mislim da su cure pisale da je paket s pet komada nekih 100kn!!!Citiraj:
vzst prvotno napisa
sad si mislim, radili smo na bebi dan prije crtice i taj dan!Citiraj:
Lorelai prvotno napisa
dal je to bilo dovoljno?????
pomoć!!!!!
muči me ono da je ovulacija 24-48 sati nakon crtice!!!!
Kada se koriste LH trakice, ovulacija nastupa onda kada se ukaže crtica koja je iste boja kao i testna ili tamnija od nje.. Koliko ja znam tada nastupa O i traje 12-24 h,, a s obzirom da spermići mogu živjeti duže o tog vemena, ne trreba stvarati paniku oko toga da li ste se dovoljno xexali ;)Citiraj:
blalla prvotno napisa
Sad samo treba biti strpljiv i čekati mng,, te naravno moliti se da ne dođe 8)
Citiraj:
Lorelai prvotno napisa
hvala!!!!utješila si me..
još sam sad skupila i Escherichiju:evil: :evil: :evil: pa sam u bedu, al sam uvjerena da smo uspijeli, još 5-6 dana i znat ćemo :love:
drage moje imam jedno pitanje, pa bi molila da mi netko odgovori ako ima kakvih iskustava...imam skolski ciklus 28 dana...prosli mjesec radila sam test za ovulaciju 12 i 13 dan je bio neg a tocno 14 pozitivan, pa smo se bacili na posao...jucer sam radila test 14 dan nije bio valjan rezultat :? :? :? , ne znam zasto sve sam dobro napravila, danas radim test 15 dc i negativan test... :? ..jel moguce da je vec bila ili jos nije bila O???...proslu M sam dobila 28 dan na moru ( nije se nista pomaklo), ali trajala je 2 dana,onda nista 2 dana,pa opet nesto sitno...molim vas javite ako imate sl.iskustava...hvala... :*
E ne znam da li ću ti pomoći, nisam bila u sličnoj situaciji ali iz mog iskustva ti mogu reći da kada mi je ciklus 28 dana onda mi ovulacija pada 11 ili 12 dan, kada mi ciklus 30 d onda je to negdje oko 13 dana.. barem mi je to tako do sada uvijek pokazivalo sa svom ovom aparaturom s kojom baratam :P .. Ne želim te ožalostiti ali možda ti je prijašnji ciklus bio malo duži,. ili si imala zakašnjelu O,, ili ti je ovaj ciklus uranila, iskreno može biti hrpa razloga :/ , probaj još sutra s Lh pa vidi da li je neg, ako je,, khm,, ne znam :/ :shykiss:Citiraj:
zeljana prvotno napisa
totalno sam zbunjena :? :? :? ...ako je bila ranije to bi bilo super jer smo spontano uzivali u keksu a sad se kao naostrili na O i ona izostala...idem u cet na pregled pa cemo vidjeti...sad razmisljam prije par dana sam imala prozirnu rastezljivu sluz i to negdje 11 ili 12 dc...hm...dakle bit ce da je bila prije...hm...mozda bude i dobroCitiraj:
Lorelai prvotno napisa
Lorelai hvala ti, sad mi je sve jasno i sretna sam... :D ...ako je uranila sto sad kad razmislim i je sigurno, vratila sam film na prosli tjedan i zadovoljna sam akcijama... :lol: :D ...ajd vidjet cemo... :* :love: :heart: